Как си живеят севернокорейците

Играят боулинг, разхождат се в парка, ловят риба
1 авг 2014 19:00,
213

Игри на боулинг в Пхенян, Снимка: БТА

Хората знаят малко за Северна Корея. Освен за строгия еднопартиен тоталитарен режим на Кин Чен Ун и ограниченията, на които е подложен народът му, има малко информация за това как прекарват ежедневието си севернокорейците и как релаксират и се забавляват.

Снимките в галерията ни показват спокойна атмосфера. Хората работят, разхождат се в парка, рисуват, ловят риба. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
40
 
! Отговори
До 80 преди 9 години
Пълни глупости! Какво като си имал пари след като магазините бяха празни, бензиностанциите малко и не рядко останали без гориво. Да не говорим да си купиш някаква техника, жилище, автомобил и т.н., всичко ставаше със записване и чакане от поне няколко години до десетилетия или трябва да търсиш връзки, за да си купиш някакви елементарни неща!
71
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МНОГО СТРАННО, ЗАД ГЪРБОВЕТЕ ИМ Е ПУСТОШ, НЯМА ЕДИН СЛУЧАЕН ЧОВЕК ОТЗАД. ХАХАХА, ТОВА СА МОДЕЛИ, ИЗЧИСТИЛИ, ИЗМЕЛИ, ИЗЛЪСКАЛИ ЗАД ГЪРБОВЕТЕ ИМ И ПУСНАЛИ ПО ЕДИН. ОСОБЕНО ТОВА В БОУЛИНГА МЕ ПОТРЕСЕ, ХАХА, АМИ ОНОВА В САУНАТА, СТОЯТ ДВЕНКИ И ОТЗАД НИКОЙ... ПАРК В КОЙТО НЯМА ЖИВИ ХОРА, ОСВЕН СНИМАНИТЕ...
70
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това което пише в статията е истина
69
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** копейкаджийски, аз мога ли да кажа, че никакъв Гагарин не е летял, а?Мога, но това значи да падна до нивото ви, не мерси.
68
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те сирийците ако знаеха, че ще ги държат доживот в Бантустан, КРАКЪТ ИМ НЯМАШЕ ДА СТЪПИ ТУК, ама ги излъгаха ***!
67
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо няма снимка от някой трудовоизправителен лагер натъпкан с жени, деца, старци и въобще цели фамилии, само защото са казали виц за великия вожд и други подобни глупости? След като е толкова хубаво там, защо по границата на КНДР се стреля на месо? Защо корейците с риск за живота си бягат от рая наречен КНДР? Само една нискоинтелигентна червена баба може да възхвалява подобни червени престъпни режими!
66
7
 
41
 
! Отговори
ДО 57 преди 9 години
Не е важно колко голяма заплата вземаш, важно е какво можеш да купиш с това което вземаш.Знаеш ли че някога съм вземал 96 лева заплата , ама сиренето го вземах за 1 лев овче,луканката за 1.80 малотрайните колбаси за 0.80 лева хляба за 0.15 и то от 1 килограм, бензина за 0.15 и 0.20 лева а нафтата за 0.08 лева. Всяка стая имах нафтова печка. Още един път казвам важно е какво можеш да купиш с това което получаваш.
65
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво бихте избрали?SAMSUNG, LG, DAEWOO или ***, рубашка и постоянно навеждане пред Вожда?
64
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен *** 73Млъкни бе *** платен, като не са кацали на Луната, мислиш ли, че СССР не можеше веднага да разбере? Мислиш ли, че нямаше веднага да раздухат скандал? Мислиш ли, че през целия полет не са следили комуникациите?Как да мислиш като то мозък трябва, ***-***.
63
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше холивудска продукция защо не са направили още посещения тогава ? А защо не се поинтересуваш за мисията Аполо 20 и кои са участвали. Не официалната версия според която мисията е отменена .
62
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом България я заселиха с бежанци, представете си кой се съгласява да живее тука-само сирийци ,нигерийци идруги там хорица от третия свят
61
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПромити мозъци сега много по-трудно може да има, защото има много повече информация и никой не репресира за свободно мнение. Има *** като например червени *** и комунисти-лъжци, има платени рубладжии. Промивката на мозъци е нещо съвсем друго, то беше преди, когато имаше едно радио, един вестник, едина телевизия.
60
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VIVA SOUTH KOREA !!
59
1
 
37
 
! Отговори
stamat преди 9 години
До иво.Прав си.Но разликата между Боко,Царя дървар,Гаргамел и компание е следната:На който не му харесва тук,може да емигрира винаги.Или хе гората ,хе лесът.А там може да емигрираш,колкото са пускали лагеристи от Бухенвалд и Гулаг.От там е можело да избягаш в редки случай,а Сев.Корейските граници са най-строго охраняваните в света.Като е толкова хубаво,що не си отворят границите,поне с Ю.Корея?Що няма да остане 1"щастлив"С.Кореец там.И защо не отворят границата за чужденци,да видят лайфа им
58
3
 
33
 
! Отговори
Манго-Джери преди 9 години
Ей я виж къде били Бугарите на статията за Северна Корея препирайки се дали САЩ или Русия са по-велики , абе както се казва ПроЗст народ слаба държавица. *** *** стига вече препирня студената война свърши 89-та година след фалита на усср гледайте за доброто на държавата а не кой ще изпие повече ракия.
57
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
такава мизерия и несигурност като в България никъде я няма
56
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Абе глад ИМА ама бил ЛЕЧЕБЕН казват партикосите...Нъл тъй, другарю?
55
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !"Това за умиращите от глад деца в Северна Корея е хамериканска пропаганда."Ето един ***, казах ли ви.
54
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безработицата 32%, официално е вече под 10%...
53
9
 
46
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
до 53При комунизма може да има други недостатъци, но глад няма ! Това за умиращите от глад деца в Северна Корея е хамериканска пропаганда.Нямат разнообразие на телевизиите и медиите. Нямат разнообразие на стоките.Нямат много други неща, които ние в системата на Нов световен ред имаме.Имат обаче спокойствие и сигурност за утрешния ден, каквато ние нямаме.Затова, колкото и странно да ви звучи севернокорейците са щастливи в собствения свят, в който живеят.