Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана много здрав мач, истински мач а не нагласено шоу!Браво на Кубрат за мъжеството, браво на Шампиона Кличко!Не ме беше срам, че съм българин, когато Кубрат падна на пода...Досрамя ме, когато шампионът Владимир със знамето на УКРАЙНА над него бе освиркан от глупаците-чалгаджии в залата!Целият мач да бяхте го освирквали - само в тая секунда трябваше да млъкнете и да му ръкопляскате!Защото така освиркахте РОДИНАТА на човека!***!
85
14
 
8
 
! Отговори
Ибрям преди 9 години
Какви Българи само , викат за Украйна викат за Турция и за САЩ :) само и само техен човек да не отива нагоре ...........живи Българистанци .....аз дори пиша по правилно от вас .....Българистанци :)
84
6
 
31
 
! Отговори
вв преди 9 години
Пулев какви ги дрънкаше че Кличко се страхува и бяга от мача?!Кличко го преби като куче.
83
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз като българин се накефих на мача. Трябваше най-после да се види кой къде е и кой лети в облаците. Говоря и за всички *** тук във форума които от 1 година видят ли тема за Кличко и веднага го наричаха страхливец, че бягал от Пулев. Искахте Кличко? На ви Кличко!
82
7
 
1
 
! Отговори
Tipaka преди 9 години
E jalko ergenche ste si ostane ,dokato ne pobedi Klichko Andreja njama dase jeni za mijagata
81
0
 
9
 
! Отговори
Владо преди 9 години
Лошо е да се бият малки деца. Сигурно има някоя и друга резолюция на ООН по въпроса.
80
2
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
да добавя още нещо.... дано след като мина мача да спрат вече рекламата на вафлите Corny че много ме дразни с тази музичка :(((
79
15
 
6
 
! Отговори
Петров преди 9 години
Хайде всички критикуващи злобари тука, да кажат с какво самите те са допринесли нещо повече за родината. Браво на Кубрат, Браво и на БГ публиката за подкрепата.
78
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не беше бокс, а лошо изиграно театро!Разхождаха се по ринга като на дефиле!
77
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На село може да си гоУемата работа, ама като идеш у градО, се оказва че има и по големи батковци, дето бият лошо.Не е като да биеш хората по дискотеките, нали.С нетърпение чакам поредното интервю на този пишман боксер
76
1
 
6
 
! Отговори
gogi преди 9 години
Iskah Pulev da pobedi ,no vsichki vidjahme goljamata razlika v klasite,jalko za kobrata che veche njama da govori nikoi za nego ,mislja mnogo prebirza sis tozi mach,trjabvashe da ischa pone oste 2 godini,,no taka e v profesionalnija box ,tirsjatse vinagi boksovi krushi
75
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до, 86Позьорство? Той затова ли Пулев беше смлян на ринга от Кличко? Затова ли като му взимаха интервю говореше едно и също изречение като развалена грамофонна плоча поради разбитият му мозък в тиквата " Продължаваме напред....Продължаваме напред....продължаваме напред........продължаваме напред"?
74
10
 
7
 
! Отговори
До ГЪЦИ 78 преди 9 години
Ако драсна и кой колко мача е имал ......:) нещата няма да ти харесат защото са в полза на Кубрат брато ..........БЪЛГАРИ ЦЕЛУВАЩИ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ И ПЛЮЕЩИ БЪЛГАРСКОТО ! ПУУУУУ ***
73
1
 
7
 
! Отговори
Селскиьо бияч преди 9 години
Мартине - немам ни една загуба на световно! Яз съм най-великиот! P.S. Добре, че е жена ми Мара, та *** спира да дрънкам глупости за Кличко, че ...... не ми са мисли. Марче, да си ми жива и здрава!
72
2
 
18
 
! Отговори
комплекси преди 9 години
Нашия не бие и мача е уреден, така ли? :D
71
2
 
22
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Чета тук по-долу че сме били *** и завистлив народ! Аз лично бих добавил и разочарован народ, защото над 6 месеца слушаме големи приказки как нашия боксьор бил готов за мача психически и добре подготвен физически. Резултата е 3 нокдауна и 1 нокаут за 5 рунда.Моето разочарование дойде след 2рия нокдаун в 1вия рунд! На това не му казвам добра подготовка а лоша защита и тактика. Треньорите му на Кубрат не са го подготвили добре.
70
10
 
8
 
! Отговори
ИЗЛАГАЦИЯ ТОТАЛНА! преди 9 години
АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ БОКС ЩЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ДОСТА ДАЛЕЧЕ ОТ РЕАЛНИЯ БОКС!!!ТОВА БЕШЕ ПОЗЬОРСТВО И ДВАМАТА ВНИМАВАХА ДА НЕ СЕ НАРАНЯТ И СЕ ПОЧУКВАХА ЛЕКО ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА И КАМЕРИТЕ!
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До saki,Кличко е побеждаван само от доста по-ниски от него - 1,80м, а ако видиш и мача с Поветкин, ще забележиш, че той постоянно му се навеждаше и така издържа 12 рунда! Тва нашето момче не е ли гледал мачовете? На Пулев му трябва добра психическа подготовка!
68
2
 
1
 
! Отговори
Петров-2 преди 9 години
До Петров - умнико, тия с по 500 000 явно не са нашенци и не им преглеждат главите, този с 5 000 - на парашутискче мяза, не на парашутист - те вземат повечко, а ти с комплексите си си стой дома
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев да се сдружи с ония клоун Бригс, да преследват Кличко и да викат уи ар чемпиънс :) Само така, ще успее да се изложи повече, след снощните оправдания за късмет

Спонсорирани публикации