Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Публиката се държа мега просташки, също като Опулев! Абе ние сме си за тука в БГ-то, да си живееме в *** и изобщо да не излизаме навън! То бива, бива простотия, ама това нашето счупи простомера!
65
2
 
5
 
! Отговори
Дръндър преди 9 години
Доказано е, че хората с по-високо ниво на интелигентност и утилизация на мозъка - говорят по-малко!
64
3
 
19
 
! Отговори
уйвидек преди 9 години
До Анонимен 70Пълно театро, но от кобрата... Като си голям мъж с тестостерон и топки на бик - излез на ринга и размажи противника. Не да излезеш и да те свалят 2 /два/ пъти още в първия рунд. Кличко имаше възможността да го смаже още след първата минута на мача, но го остави заради рекламите... Това е. Кобрата излезе просто един селски бек, който се опитва да шмекерува.
63
1
 
10
 
! Отговори
Гъци преди 9 години
До МартинЕми драсни и кой колко професионални мача за колко години е играл, та да стане ясно сравнението, което си дал. Щото така аз немам ни една загуба!
62
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-нагласено и бебешко не можеше и да бъде!
61
2
 
7
 
! Отговори
Педагог преди 9 години
Ванианче, не си губи времето. Като майка възпитавай детето си да си знае мястото, да не обижда и да не дрънка глупости - тогава няма шанс за фаталности.
60
4
 
5
 
! Отговори
Петров преди 9 години
До ФинансистВиждате по 5000 и 50000, защото сте "парашутисти"......, да ама там където е стигнал Кубрат няма "връзки" всичко сам е постигнал......Аколкото до репликите между двамата това е част от играта, все пак излизат да се бият!
59
4
 
6
 
! Отговори
TOMI преди 9 години
KOBRATA nesto mi zaprilicha na Smok sled macha , Klichko maj mu iskara otrovata...e naj malkoto nauchi koi e Momiche ,,,
58
4
 
13
 
! Отговори
Трътко преди 9 години
Срам, така може да се опише мачът и в частност поведението на главния герой. За трибуните не коментирам - браво за подкрепата и срамота за селянията, която докараха в Германия, за да ни види света
57
12
 
12
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Майк Тайсан има 6 загуби, Мохамед Али има 5 загуби, Владимир Кличко има 3 загуби, Ивендър Холифийлд има 10 загуби, Виталий Кличко има 2 загуби, Джо Фрейзър има 4 загуби, Кубрат Пулев има 1 загуба ! Нивата е дълга комплексирани *** !
56
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълно театро!!!!Предварително уреден мач!!!Кличко му е казал, че ще отлага докогато си иска и само ако се разберат ще играе и му е предложил половината си хонорар плюс един куп измами при залаганията!!!Нашия се продаде това не беше бокс а детска игра толкова беше пошло!
55
11
 
7
 
! Отговори
vaniana преди 9 години
Браво на Пулев за куража да се изправи срещу Кличко!През цялото време, като майка, треперех да не му бъде нанесен някой фатален удар.Радвам се, че е в добро състояние и дано няма сериозни последици за здравето му.Да си взема парите и да се отказва от този спорт!Много е стресиращо, дори само да го гледаш от екрана
54
4
 
22
 
! Отговори
читател преди 9 години
Мачът изглеждаше на среща на махленски бияч с професионален спортист.Резултатът е неизбежен.
53
4
 
8
 
! Отговори
saki преди 9 години
Сега единствената ми надежда е Дионтей Уайлдър , то висок и по атлетичен от Кличко , с по дълги ръце, агресивен и със страшен удар, не аматьор като Кубрат.
52
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Родолюбците, с кво се гордете бе?Със заканите преди мача, със словесната помия с която беше залят Кличко(без никога да е казал лоша дума за Пулев и България), с цирковете от пресконференцията, с неадекватното оправдание след мача, с освиркванията от залата???Кажете точно, кое ви кара да се гордеете
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво се пенявите бе? По руските и украинските телевизии направо си коментираха, че е забранено на Кличко да побеждава в първите рундове заради реклама и други подобни договори. Мачът е повече от нагласен, не са решили още силните, че трябва да сменят шампиона, но трябва и да има по някой и друг мач, за да се върти парата!За балъците хляб и зрелища! Какъв мач е това, бе? Пулев не умее ли да използва крака? А накрая Кличко като го нокаутира и го бутна (мръсното ***) Пародия за плебса!
50
0
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Бъдни - ти не си наред ! Май си от племето на Кобропулевите.
49
12
 
2
 
! Отговори
Петров преди 9 години
До КВО СЕ ПУЛИШ?Пулев е стигнал до там с пот и труд. Затова е велик. Апосерковци като теб, на които всичко е уредено ще стоят и ще си пишат злобните коментари зад компа.
48
3
 
29
 
! Отговори
без преди 9 години
Защо Пулев не поздрави Кличко след мача? Обърна му гръб. Кличко беше видимо по-добрият. Няма нищо лошо в това.Няма вече класа.
47
8
 
21
 
! Отговори
Сульо Пулев преди 9 години
Ама вижте ся. Тва стана зарад ръкавиците и дет утложи мача, иначи щях да *** утрепа от бой тоя Кличко. Не чи са упръвдавам ама си е баш така. Дувечера в Син Ситито ще видите че съм нипобедим

Спонсорирани публикации