79-годишен шофьор загина при катастрофа във Враца

Изясняват се причините за инцидента
Обновена: 24 фев 2015 14:07 | 24 фев 2015 11:17, Веселина Йорданова
4
79-годишен шофьор загина при катастрофа във Враца
Снимка: архив, БулФото

79-годишен мъж загина при катастрофа във Враца, съобщиха от полицията.

Около 20.20 часа вчера на бул. „Мито Орозов” катастрофират лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 79-годишен от Враца и лек автомобил „Рено”, управляван от 56-годишен от град Бяла Слатина.

Загинал е 79-годишният водач, пробата за алкохол на другия шофьор е отрицателна. Образувано е досъдебно производство. Изясняват се причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Враца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
В други страни в Европа хората, навършили 60г, са задължени да се явяват на изпити/тестове всеки 6 или 12 месеца. Тестовете са както върху шофьорските умения, така и върху зрение/реакции и прочие. Разбира се, те са напълно безплатни. В България никога няма да достичнем такова ниво. Проста държава с прости управници! Тук всеки дядка си кара още ладата по магистралите, пречейки на цялото движение...Ладата, разбира се, е натоварена отгоре с някакви ***, които са само завързани с някакво въженце
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо да ги ограничават по възраст шофьорите? Това е добре дошло за пенсионната и социална системи . Така се разтоварват.
1
2
 
8
 
! Отговори
Бог да го прости, но преди 9 години
трябва да се помисли дали да няма ограничаване на правата на толкова възрастни хора да шофират. Някои от тях са в добра физическа форма и с ясен ум, но въпреки това реакциите им са по-забавени, да не говорим пък за опасността да получи инфаркт, инсулт или просто да настъпи моментът на естествената му смърт, докато шофира.Моят баща беше с отлично здраве и до 80 г. си шофираше в района около нас, когато отиваше да пазарува повече неща. Но ние му говорихме и той постъпи разумно,отказа се да шофира

Спонсорирани публикации