Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група

Никой да не се подиграва с червените, призова Петър Жеков
Обновена: 2 юни 2015 14:31 | 2 юни 2015 12:20,
90
Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група
Снимка: архив Булфото

Голмайстор №1 в историята на българския футбол Петър Жеков бе силно възмутен от решението да бъде изхвърлен ЦСКА от "А" група.

"Това не го разбирам. Играят си с огъня. Не може в четвъртък или петък да ни обещаят лиценз, а след това да не ни го дадат. Видяха, че бихме през уикенда и ни го отнеха отново".

"Аз говорих с Ивайло Манджуков, който беше в чужбина през почивните дни и не присъства на мача с Литекс. И той ми каза това - всичко е наред, новото дружество ФК ЦСКА АД трябва да вземе лиценз", коментира Жеков.

"Вижте, ще има голяма патаклама, ако изхвърлят ЦСКА. Половин България ще излезе на улицата, ще атакуват БФС, ще нахлуят в парламента и там ще си направят палатков лагер. Никой не бива да се подиграва с ЦСКА, да си прави майтап. Разбирам, че можело да се намери вратичка след време, но кой ще ти чака", възмутен бе легендарният голмайстор.

"В БФС имат голяма вина. Там са се събрали само разни полицаи и генерали, които са наблюдатели по мачове и взимат големи пари. Аз като вляза в сградата на БФС и никой не ме познава. Само касиерът, който е там от 20 години".

"През октомври миналата година станах на 70 години и никой от БФС не ми честити. Ей така, да ми беше написана една честитка на парче от вестник и да ми я подхвърлят. Няма никаква организация, никаква мисъл. Аз съм национален състезател, голмайстор на ХХ век, а на юбилея ми дойде само министърът на спорта", завърши Жеков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
9
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До 21Типично за псевдо-фенове на ЦСКА-яд, злоба, хейтене и обиди!Купата е при "Черно море", които си я заслужиха! Не виждам какво те топли това.Освен това темата не е финала за купата на България , а идиотското изказване на червената ви "легенда" по повод лиценза. Не виждам и да съм казал нещо лошо в спортно-техническо отношение за ЦСКА.Еди съвет: Вместо да обиждаш и да изреждаш колко сте велики, насочи агресията си към тези,които ви докараха до аматьорската група и ви обраха клуба!
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на ЦСКА се опростят дълговете ЛЕвсик ще поискат опрощаване на дългове и държаван помощ за стадиона,Локо СФ - също, Марек и хаскоов също и държавата (ние в частност) ще трябав да плаща повееч пари за всички отбории. Откъде накъде ще се взимат пари от моя джоб за да се спасява ЦСКА, защото в него е имало крадци? Щом не могат да плащат - да фалират.
26
5
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
тия закони за Подуене важат ли
25
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА го е имало преди нас , има го и сега , ще го има и след нас , само ЦСКА
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БезпристрастенАми именно там е проблемът. Ако изхвърлят ЦСКА трябва да изхвърлят и още поне 5-6 отбора от А група, включително и Левски.
23
2
 
3
 
! Отговори
Бенковски преди 8 години
Така ще продължава докато народа спи,едни хора крадат 25г от държавата,от спорта,от всички нас,а ние ги търпим,докато не подпалим бфс,парламента итн ще фалират клубове,заводи та дори и държавата,революция трябва а не да си чешем езиците
22
3
 
19
 
! Отговори
Безпристрастен преди 8 години
Стига сте се надували - някакво си футболно отборче. ИМА СИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е НАД ТЯХ...много важно, че ще го няма в А група ЦСКА или друг отбор. СТИГА БЕЗЗАКОНИЕ...спазвайте си правилата като всички - ДА НЕ СТЕ ПО ВЕЛИКИ ИЛИ ВАЖНИ ОТ ЗАКОНА?... всеки ден РЕД СЪЛЗИ РЕД СОПОЛИ за някакво ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНО ОТБОРЧЕ което няма пари дори да си плати на играчите.ЗАТОВА НЕКА НАЙ СЕТНЕ ПРОУМЕЕТЕ ЕДНО - БЪЛГАРИЯ не е само ЦСКА или ЛЕВСКИ? ДАНО ДА ВИ ИЗХВЪРЛЯТ И НИКАКВИ КОМПРОМИСИ
21
0
 
16
 
! Отговори
кк преди 8 години
Г-н Жеков! Бате Петьо! Де го учихте този урок? Правим ново дружество чисто като сълза, в старото остават всички негативи и държавата да се бори с него да й връща дългове...Новото си пее и играе, сякаш нищо не е било. И казвам ти, при тази кадърност и алчност на управление, и то след някоя година ще бъде на същото дередже.Нали с тази схема си съсипахме държавата, бе, бате Петьо!И помисли, ако можеш, какво му е на Ювентус, като беше изгонен от елитната лига.В други ден ще играе Финал за КЕШ!!
20
5
 
6
 
! Отговори
Дедо ти преди 8 години
До фен на лудогорецАбе мухло разградски, когато този човек е играл футбол и са го искали отборите от Европа и и вашето измислено отборче не ви е имало
19
1
 
12
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Ако някой се опита да атакува парламента, заради това, че се отказва двойния стандарт, с който са свикнали софийските клубове, лично аз ще го приема като опит за бунт. И честно казано с удоволствие ще подкрепя всяко действие на държавните органи. ЦСКА - Централен Спортен Клуб на Армията. Отбрнаителните сили. Ако не могат да защитят лиценза си нека го приемат като войни, а не като вандали.
18
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До RADКупата къде е, г*ведо? Виж, те и за следващите 50 години да отнемат лиценза на ЦСКА пак ще си останем с повече титли, успехи и световно признати велики футболисти от жалкото отборче от подуенската махала. Може би няма да е зле синьото БФС да отнеме и лицензите на Славия, Ботев, Локо и Черноморец та да имате шанс за титла в г*оведо-мафиотската А група.
17
0
 
19
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 8 години
как може една фирма да не си плаща данъците на държавата и то от много години смного милиони задължения итази фирма вместо да си зарови главата впясъка и да мълчи защото е *** овсякъде има претенции да влиза в парламента и да обяви бунт видите ли ние сме цска и държавата е длъжна да ни обгрижва това време свърши всички сме равни пред закона анадъмно свиквайте вече стова положение истига сте ревали бъдете единпът мъже имайте малко достойнство
16
1
 
9
 
! Отговори
иван колев пияндето преди 8 години
Жеков е дърт пияндурник,едва ли му остава много живот.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото половин България купи акции, толкова и ще напарвят палатков лагер. Половин България не ходи точно заради тия които хвърлят бомби и димки и чупят на които им се плаща. Те казват, това не е моя Левски, това не е моя ЦСКА! Да се съберат, тамън жандармерията да ги попилее веднъж за винаги и да ги натика по затврите. Да отиват да играят във В група и на чисто, и така половин България може да се върне по стадионите.
14
1
 
19
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 16То след тоталния ви резил и с лиценза май само тая радост да викате "кзл" ви остана :):):)
13
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България каза: КЗЛ.
12
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Превземайте ако искате и Луната.Докато не си платите данъците, ще играете в В група.
11
2
 
38
 
! Отговори
RAD преди 8 години
Жеков, единствените, които се подиграват с клуб като ЦСКА и феновете му са СОБСТВЕНИЦИТЕ, дето се изреждаха през няколко години и завличаха кой с каквото може, както и СПАСИТЕЛИТЕ на отбора!!! Там търси вината! Не в парламента! Не в БФС (въпреки всичките си кусури)!!!Не може всеки път да се измъквате по терлици през вратички! Сега пак говориш за вратички! Срамота! Бъдете мъже! И без друго нито ти , нито футболистите или обикновените служители носите вина! Какво искаш?Всички българи да плащаме?
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жеката задмина баджанака си по чашка Пената с тъпотия!
9
7
 
35
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 8 години
Кой ще превземе парламента, бе? Тоя окуцял дъртофелник ли бе? Или ***, които се наричат ултраси на ЦСКА? Я не ме разсмивайте! Фенчетата на Уески и Цесека могат единствено и само да бият неподвижни и неодушевени обекти (като например, седалки). Само толкова им стига акъла.

Спонсорирани публикации