Удивителни аксесоари улесняват безконтактните разплащания

Научете за "Ресто" и "Бюджетен планьор". Вижте и брошката
Спонсорирано съдържание | Обновена: 31 май 2016 12:45 | 31 май 2016 12:45, Златко Желев
2
Удивителни аксесоари улесняват безконтактните разплащания

Както ви обещахме миналата седмица, ще ви запознаем с аксесоарите за безконтактни разплащания, разработени от престижния колеж по изкуство и дизайн „Сентрал Сейнт Мартинс“ в Лондон, Великобритания в съвместен проект с Visa Европа.

"Ресто"

Устройството „Ресто“ помага на хората да управляват трансакции в по-малки деноминации по дигитален път. То спомага да избегнем монетите и позволява съхраняването на дребното ресто на т.нар. wearables. Екран с електронно мастило показва наличните средства в сметката на потребителя и може да бъде използван в различни ситуации, например от младежи, които се стремят да спестяват джобните си пари. 

"Бюджетен планьор"

„Бюджетният планьор“ е аксесоар за разплащания, който се поставя на китката на потребителя, за да му помогне да организира разходите си в точката на продажба посредством само едно движение.

С три интуитивни и лесни жестове с ръце ползвателите могат да разпределят разплащанията си в три категории (работа, лични и за дома) и всяка категория ще бъде оцветена в различни цветове в банковите им извлечения. Естетичният външен вид на устройствата се дължи на техните електронни механизми.

Брошка

Брошката е модерно устройство, което свързва онлайн света с физическия свят чрез приложение за добавена реалност, задействано от Bluetooth технология. Тя превръща анонимните любители на модата в посланици на различни брандове. Скенер на пръста на потребителя гарантира сигурността на покупките посредством усъвършенствана микроскопична система за биометрична авторизация.

Извън магазина потребителите, които носят брошки могат да засичат един друг чрез камерите на мобилните си телефони, могат да следят покупките си и да ги оценяват. Многобройните положителни оценки за дадена дреха носят ползи като отстъпки в цената, VIP билети, предоставени от бранда за купувача. Устройството е иновативна интерпретация на традиционната членска карта за магазините и програмите за лоялност.


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
младен преди 5 години
Ай мерси, ша мина и без тия джажи и...както го е казал поета "Парата на ръката, пръча върху козата и...аре..."

Спонсорирани публикации