В 80% от болниците в Европа Цвети щеше да си отиде...

Постигнатото с гимнастичката е грандиозен успех, заяви проф. Миланов
Обновена: 13 сеп 2016 12:41 | 13 сеп 2016 10:37,
120
В 80% от болниците в Европа Цвети щеше да си отиде...
Снимка: архив, Bulphoto

В 80% от европейските болници гимнастичката Цвети Стоянова, която скочи от 6-и етаж на жилищен блок, щеше да загине, обяви проф. Милан Миланов от "Пирогов".

"Това, което постигнахме с Цвети Стоянова, е грандиозен успех", заяви той и допълни, че падането от повече от 15 метра е несъвместима травма с живота.

Още по темата

По думите на медика Цвети е имала късмет, че е паднала върху дърво.

"Тя мина през деветте кръга на ада. В момента е възстановена във всички физиологични нужди до 90%", обясни проф. Миланов пред Нова тв. Според него гимнастичката сега има нужда от една добра рехабилитация.

Консумативите са операциите на Цвети стрували 20 000 лв. и били платени от спортния министър Красен Кралев.

"Семейството й е скромно и няма откъде да извади толкова пари", добави проф. Милан Миланов.

"Много ме беше страх от първата среща с Цвети след инцидента, не спах от вълнение и когато отидохме в болницата, аз цялата треперех. В момента, в който я видях, се успокоих", това разказ съотборнича по повод срещата й с Цвети Стоянова след тежкия инцидент, който тя претърпя.

"След завръщането ни от олимпиада, си говорихме, правихме няколко крачки дори. Тя наистина е добре", споделят останалите гимнастички. 

Припомняме ви, че Цвети беше изписана от "Пирогов" в понеделник. Там тя прекара 3 месеца в лечение, след като скочи от 6-и етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". В лечебното заведение гимнастичката претърпя множество операции, като първата от тях бе животоспасяваща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: ПироговЦвети Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До анонимен друг е въпроса че ако не е Цвети... ако беше обикновенно момиче досега да е цуфисало ! нали това искахте да кажете доктор Миланов!
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 111"но съм сигурен че NHS-а си е взел поука"Затова ли всеки втори назначен дори без каквото и да е образование е или филипинец или черен.Затова много от хората казват, че под NHS се крие името *** заобиколен с колониални усмивки. Знаеш ли какво е да се повъртат около тебе хора и само да си прехвърлят отговорност.Да имаш философско обяснение за възможността да минеш през Монте-Карло статистически симулации.От една крайност скачате в друга, а пари няма.Скоро и лекари няма да има
88
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
В Испания цяла делегация от лекари се събра да се чудят и питат,неразпознавайки забит кърлеж,докато не се появи една рускиня,която беше наясно.П отношение на техника,внимание и лукс са супер
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 108"NHS to pay for Ashya Kings proton therapy treatment" Намерих го! Има такива единични случаи разбира се но съм сигурен че NHS-а си е взел поука както и тези които го ръководят. Преди седмица уволниха шефка от ментал хелт тръст. Имат със сигурност огромен контрол в сравнение с България!
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 108Не съм запознат със случая за момента но ще го проуча! Ако знаеш линк пусни го!
85
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се разбра дали е дала отпечатъци, докато е била в безсъзнание
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 107Ashya King е името на дете с тумор в мозъка, чийто родители си го взели от болницата, защото им било отказано единственото ефективно лечение. След това ги обвиняват в отвличане и издирват с Интерпол и задържат за известно време. По-късно родителите завели детето си за лечение в Чехия, което се оказало успешно.
83
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 106Пирогов - The King of Kings! Няма по-добри в Европа и САЩ! Професорът Миланов е "бог" макар и да не е от азиатски произход! Щом така ти харесва - Да Бъде!!!:)))
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 93Ashia King "NHS success".
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До честит 101Може и някой твой близък или ти да скочите! Гаранция няма! Там където хората са обладани от примитивизъм без да си дават сметка до къде водят психичните разтройства си е опасна "зона". Да не дава Господ никому!!!
80
0
 
7
 
! Отговори
Питам преди 7 години
Това че спасиха Цвети е много добре , но бих попитал проф. Миланов по коя методика ги изчисли тези 80 % ?
79
4
 
3
 
! Отговори
честит преди 7 години
а на бас че тая пак ще скочи.
78
2
 
12
 
! Отговори
Слава на Бога! преди 7 години
Кажете Слава на Бога хора! Бог чу молитвите на цяла България за това дете!
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До реалист 89Нищо ново под Слънцето! В България всичко е бащиния на някои уреден с връзки! Бюджета също е бащиния разпределена по ерархиите!
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 96Тетките и дъртаците проговориха от пейките! Какво общо има кой и как се гримира в тази статия/тема!?!?!? Дръжте си телефоните близко до ухото да не пропуснете обаждане от "читав гражданин" да Ви обясни къде да хвърлите плика/пакета със спестяванията за да заловят престъпника!
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 92А в България уж осигуровки но без рушвет и плащане на консумативите не минава! Даже не признават застраховката от западно-европейска държава което е европейски закон. Уж сме били държава от евро-съюза ама почти всеки от лекарите в България си прави каквото си иска и се радва на личен монопол в професията. Много сме назад в това отношение а стане ли на въпрос за пари Хипократовата клетва се втечнява и отича в канала с останалите отпадъци! Но виж ти, на Запад морят хората, а ние.
74
2
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
И лекарите ни не са лоши и здравеопазването не е чак толкова трагично, но може и много по-добре.Преблемите са основно 3:- Много мащабно се краде от здравната система, защото сме силно казано държава, без законност;- Парите и без това са малко за поддръжка и ново авангардно медицинско оборудване;- Сериозно трябва да се инвестира в постоянно повишаване квалификацията на лекарите и да не си го плащат сами, докато работят в държавно заведение !
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 90Май си повече по философиите отколкото действията! Ходил/а си на 100 места а можеше да драснеш едно писмо до организацията и от там вече специалисти да наложат мнението си! Но като повече българи (с връзки) са ни уредили да отидем при "лекар" в България (я с истинска или купена диплома) и да пре-открием Америка за пореден път! Аз пък нямам никакво доверие на Доктори със съмнително-придобити креденции като тези в България! Гледат те като касичка и ти обръщат меркантилно внимание!!!
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това е разликата със западното здравеопазване - не правят никаква разлика във важността на пациентите."Лъжеш се, за съжаление. Има държавни и частни здравни здравни осигуровки. Германия - държавната е 20 процента от брутния доход и дава право само на най-необходимото. Частна за бедни, които не могат да си позволят държавната - дори основни прегледи се плащат от пациента. Частна за богати с високи такси- лечение от главен лекар преди другите независимо от спешността в стая първа класа.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
докторчето не знае какви ги дрънка за 80процента. вършете си работата там и стига рекетирали хора че още бой ще ядете

Спонсорирани публикации