Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!

Ако ГЕРБ останат втори на вота – минават в опозиция, отсече той
2 мар 2017 09:07,
342
Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!
Колаж: Dnes.bg

Дългочаканият дебат между лидерите на двете основни политически партии у нас – ГЕРБ и БСП, няма да има.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разкри, че е бил готов на всички варианти, но... По метода на елементарните преобразувания Борисов обясни, че след като твърдиш, че си спечелил изборите, не може да се правиш, че нямаш нищо общо със служебния кабинет.

Още по темата

"Защо те бягат и защо не искат да кажат кои министри ще изпълняват тази фантастична програма, която имат?", поинтересува се Борисов.

"Правихте 2 дни студиа, ние се готвихме, разбрахме се, съгласихме се двата щаба за "мач в две полувремена" – експертите - кандидати за министри от двете партии, втората част – само аз и г-жа Нинова на 4 очи, по 45 минути. Говорих с нея най-джентълменски по телефона. Тя каза: "Не!", продължи Борисов и попита: "От какво ни е страх да си покажем хората, които ще изпълняват програмите?” Казах на Нинова, че от моя страна ще участват Томислав Дончев, Влади Горанов, Екатерина Захариева и Лили Павлова. Не са скандалджии", настоя той.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че единствените, с които би започнал преговори за съставяне на правителство, са Реформаторският блок и Патриотите.

"И те в своите изказвания посочват доста добри неща, които сме направили. Ако се постигне такъв вариант, първите, с които ще седнем да разговаряме, са те", поясни той.

Борисов определи като манипулация и лъжа твърденията, че формацията на Веселин Марешки е "обгрижвана от ГЕРБ", за да може да се превърне в патерица, която да подкрепи евентуален бъдещ кабинет.

"Нищо общо няма между ГЕРБ и партията на Марешки. С "Воля" не можем да направим коалиция, защото принципите ни са различни", категоричен бе той пред Нова тв.

"Моето истинско притеснение е какво ще се случи след 26 март, защото трябва да се измине една много трънлив пътека, за да се състави правителство. Ще има нужда и от нормални хора в опозиция", коментира още Борисов и бе категоричен, че ако ГЕРБ са втори на изборите, остават в опозиция.

"Народът ще си е избрал друг първенец" - така той аргументира избора си да не опитва реализация на втория мандат, ако ГЕРБ не е с най-много гласове.

Бойко Борисов все пак настоя, че е важно да се направи стабилно управление за следващите година и половина, поне докато мине председателството ни на ЕС.                                                                                                                                                      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбрахте ли защо от 2009 тъпчем на едно място, дори се върнахме в 90-те!Видяхте ли какъв човек ни е управлявал, подъл и коварен! С детско мислене!
58
9
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ти да видиш ,БЕЗСТРАШНИЯ Борисов пак по Нова телевизия си разказа историята!!!!!!Но разбира се НЕГОВАТА си история!!!!!!!
57
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маи не господина от банкя е виновен в случая нинова е виновна защо е отказала дебата страх от неудобни въпроси явно ми ем иска ем не иска какво иска държавата да стои това е институцията да нехае лъжи и измами 20 години така разсипаха градовете така ще затрият държавата
56
8
 
32
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Бойко е пътник
55
7
 
26
 
! Отговори
factotum преди 7 години
До вирБрато, не ме интересува Нинова т.н. Интересуваме,че половината ми познати не са в България. Цялото управление на Борисов е едно страхливо, раболепно управление-тип чорбаджиите от турско робство! Ти някъде да си виждал дебата *** кандидат президенти,канцлери,премиери, по света да излизат с екипи си по различните програми. Просто Борисов не е подготвен, то студентите в Лондон го направиха смешен, камо ли средно подготвен политик- дори и Нинова!
54
4
 
33
 
! Отговори
Минаващ от тук преди 7 години
Гледах го по Нова и си затвърдих мнението, че този човек има психически проблеми! Инфантилен, двуличен, изпада в паника при диспут с по-образован от него, отмъстителен и обикновено никога не е виновен! Горе долу такъв образ може да си изгради за Борисов един безпристрастен човек!Готов е да хвърля страната от избори в избори наказвайки Народа, че не гласува за него! За мен това поведение е детско и недостойно, меко казано!
53
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя вече ми омръзна. Колкото по-бързо изчезне толкова по-добре. Толкова простотия не е имало, но човека си е с такова ниво.
52
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко неможе да спечели дебата и затова неше дебат.Преди време българите в Англия му задаваха въпроси и той отговаряше неща, които не са свързани с въпросите.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех стани да седна масал по тв няма управия ми гласуването е задължително в случая ще ида да си дам гласа а тия пияници по банкети и ресторанти вечер институця ли това нее държава това се води до корупция така се опрелят мои твои е това нее държава държавата нехае за малките градове нека държавата си мисли чее софия и плащаме данъци като в софия дигат всичко кои го вълнува пиянките в кръчмите е ще пропием всички дружно
50
6
 
29
 
! Отговори
опаааа преди 7 години
Анадолското гълъбче от Банкя се оказа абсолютен страхливец и ***.Като е *** и го е шубе от пряк дебат да си признае като мъж,жалка картинка.Досега му беше лесно на тоя *** слугинажните му медиики му задаваха удобни предварително подготвени въпросчета и той си водеше пасквилните монолози,но прекия дебаттова е друго,не е мачле на "бистришките тигри" с "Чардафон-Тутракан",за това трябва и акъл,а в кухата кратуна на Боко Тиквоко е пълен вакуум,няма и тикмена семчица за цвят :)))
49
6
 
29
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Шубето е голям страх,а Бацко ?
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 42 - много точно незнайни приятелю и ако пак робската част от българският народ пак ги изберат, ще се строи от въздух, защото ограбването на данъците ни отиват за партийни комисионни, които стигат вече 60% от проекти.
47
6
 
23
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
При управлението на Станишев бяха построени 105 км магистрали, основно ремонтирани над 600 км железен път, както и прохода Хаинбоаз, построен най големия язовир в Европа, закупени 50 мотриси, целия парк на авиотряда, две фрегати, новите спартани и Кугари, които тиквата отричаше, ама хвърка редовно с тях. Това което Станишев направи за 4 години, на тиквата ще му трябват пет мандата. А и инвестициите бяха за 28 млрд лева, а сега за 500 милиона.
46
7
 
27
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 7 години
Борисов угоди на себе си,дебат няма да има защото е страхлив пожарникар.
45
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до странджата 42 Хайде посочете нещо построено от БСП обещаваме , че няма да го пипаме само ще го гледаме. Браво , че се сетихте чинията на Бузлуджа .
44
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До никога вече гербКо да се разровят, за герберастите е достатъчно, че Боци тъй е казал - без него слънце не изгрява и е най-честният измежду честните "политици" в Мамковината. Пусто дърво и пусти стълбове, дето си седят без украса!
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Место да се занимаваъ с глупости гледам се завърнаха първите българи странното е че държавата нехае за истинските работници там другарко нинова замислете се както и боико тука не гледате разкриване на работни места сутринтав дебата по канал 1 се изпокараха за глупости дами и господа срамота е тия смешници начело с томов които разсипа цял отбор и цял завод ли ше ни командва
42
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебати, спорове, глупости и театър за пред масовката. Накрая пак всички заедно, ухилени и безпардонни. Никой не пуска кокала. Гарван гарвану око не вади. Кой единствен се отказа от властта, когато останалите се уплашиха и не подкреиха съдебната реформа. Само Христо Иванов имаше доблестта да го направи. Затова аз ще гласувамз а "Да, България", а вие си клакьорствайте до безкрая Бойковци, Нинова, Марешки и т.н. наглеци.
41
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като доведете БСП на власт няма да има нито път, ни пътче нито, нито пътечка, и парите няма да ги има
40
7
 
30
 
! Отговори
никога вече герб преди 7 години
Уважаеми подкрепящи ГЕРБ,ако се разровите ще видите че при тяхно управление те са приели такива безумни законни който обслужват банките,ЧСИ,монополите и пр. който грабят народа,ами билета в София?как да гласувам за тях как?

Спонсорирани публикации