По 6 автобуса на ден пристигат от Турция в Кърджали

И днес ще има протести заради изборния туризъм
24 мар 2017 08:36, Петя Славова
56
По 6 автобуса на ден пристигат от Турция в Кърджали
Снимка: БТА

В село Бенковски на ден пристигат по 6 автобуса със сънародници от Турция. Те се движат по утвърден маршрут, чията първа спирка е автогара в Кърджали.

Пристигащите не крият целта на пътуването си до родината - да гласуват, съобщава Нова тв. По неофициална информация, дотук в Кърджалийско са пристигнали допълнително над 150 автобуса.

Още по темата

По този повод се очаква и днес да има блокади на гранични пунктове и автомагистрали. Точно в 11.00 часа ще започнат няколко протеста на различни места в страната.

По границата ни с Турция привърженици на патриотични партии ще блокират влизането в България. Целта им е да спрат така наречения изборен туризъм.

 


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
точка преди 4 години
Поправка незабавно в избирателния кодекс - който не си плаща данъците в България да няма право да решава проблемите ни тук! валидно за страните извън ЕС! По време на възрод.процес сами си се извозихте,подмамени от турската пропаганда, иначе никой не ви е гонил-защо тогава не се изселиха всички до един!
35
3
 
6
 
! Отговори
на ПетЯ в П.....A преди 4 години
А когато ии изгониха по време на Възродителен Процес 1989 години никой не се интересува колко Автобуса на ден са излезли от България , дали са били 6 или 10 Автобуса на Ден
34
0
 
2
 
! Отговори
FACE NEWS преди 4 години
FACE NEWS
33
0
 
2
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 4 години
Пише ''по неофицялна Информация'' , явно някои не четат Текста а само Заглавието , а дали въобще разбират нещо
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде патриоти (псевдопатриоти ) Волен е болене събудете се.
31
2
 
0
 
! Отговори
внимателно преди 4 години
експерти ако попаднат на такив а книги/вече имат и активни нано скенери лепени .да ги прибират с щипци вкл дървени..опасни са нано скенерите свалят огромен обем данни за трайно декодиране на жертвите.от много години наркотизирани се ползват за мръсни поръчки..
30
1
 
1
 
! Отговори
Да се огледат преди 4 години
Вече десетки години пристигат от съседката десетки хиляди повечето от тях са неприятно наркотизирани и видимо неадекватни..един от методите за наркотизиране на жертви е с намазани с опасни спец наркотици страници на тн свещенни книги.
29
4
 
3
 
! Отговори
От ЕС гурбетчия преди 4 години
Това е практика във всички демократични държав. Всички граждани имат право на глас независимо къде живеят.
.. по тази логика 2 мил. Българи които работят и живеят в чужбина няма да имат право да гласуват, но те са най големия инвеститор в БГ. Тогава да не им дават да правят инвестиции тук и да купуват имоти...
28
0
 
3
 
! Отговори
от КПП преди 4 години
Всеки ден и без избори има по толкова автобуса : турция - българия и обратно..
27
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Повредата е в нашия телевизор-щом избирателният закон го допуска....
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герои пред клавиатурста добър ден .
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко жалки и смешни сте само , миличките ми душички,
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ще гласуват когато не живеят в България няма нищо общо с двойното гражданство как така гласуват и за турските избори и за Българските това трябва да се прекрати това са фалшиви гласове как ще решаваш съдбата на страна в която не живееш трябва да гласуваш само в страната в която си решил да живееш със семейството си защото така ако не си доволен или нещо е станало в една от страните ти гласуваш напук за да провалиш държавата а в случая има за какво да отмъщават на България това е провал
23
1
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
Ееее, сетил си се да търсиш защитници на славянското. Ква Раша, според столтенберг Турция, като наш партньор в нато, ни пази от руснаците. Отивай да посрещаш защитниците си с хляб и сол, по стар български обичай.
22
1
 
4
 
! Отговори
FACE NEWS преди 4 години
Информацията е НЕОФИЦЯЛНА така че няма нищо за коментиране , без коментар
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ето как протича един протест със затваряне на пътя! Събират се началниците на полицаите със тарторите на митинга и едните казват - Ние имаме заповед...! Другите на свой ред казват - Ние имаме разпореждане.....! - Кво да правим!??? - Ами от колко часа ще протестирате? - От 11 часа! - Добре, половин час! Телевизиите снимат, едните и другите юнаци се оттеглят да хапнат и пийнат рахат! Вълкът сит, агнетата припкат на полянката, стадото гледа умно и блее....
20
2
 
3
 
! Отговори
FACE NEWS преди 4 години
''По неофицялна Информация'' тоест офицялна информация няма
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спират, спират и накрая с Дост ще подкрепят Бай Бай, само за да смучат субсидии цял мандат и да вземат минимум 6000 лева на депутат месечно.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука само Цар Кирови (''бългaрчета'') с български имена , без коментар
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква ти е целта с теа Манипулативни коментари тука , какво очакваш 300 коменатара за FACE NEWS