Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
40
 
26
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
Не мога да си обясня защо някои хора още плащат данък "Обществено мнение". Според мен всичките тези обяснения са излишни, болгар си е злобен по дефиниция и те така.
85
8
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия ми писнАха повече от деспасито.. СтанАли са кат ранния Борисов. Каквото и да пуснеш - все него гледаш.
84
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважаеми съотечественици, както казваше Тато, на всекиму подобаващото.Здраве, успех и късмет на влюбените. Кой не верва, да не верва.Кой верва - наздраве!
83
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След всяка публична поява на Плевнелиев поне десет българофоба се преселваха в по-добрия свят. Сега и след всяка поява на Деси Банова същата участ ще сполетява поне 20 от тях. Хаирлия да е!
82
4
 
27
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Надявам се младата двойка да остане в България.
81
5
 
64
 
! Отговори
И така... преди 6 години
Десито от както остави Митачето се лута нещо като кораб без пристан. А Митачето - порита в световно известни клубове, направи си парици, взе си кадърна женица, направи си дечица, фондацийка да помага на талантливите българчета без възможности за развитие. В общи линии си остана си същото скромно и симпатично момче. Макар и вече на зряла възраст.А Десито... е, сами виждате.
80
9
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси,Деси , що ти трябваше този Роско? Разбирам, че обичаш богатите мъже.Вярно е, че богат грозен няма ама някак си е противно и не ми се вярва в тази ваша свята и чиста любов. Що ти трябваше да ръсиш глупотии в още по-глуповатото предаване на Гала" - "свят човек" дрън-дрън .Да вдишаш рейтинга на предаването? А сега виж твоя - смях, смях и то голям смях.И честно казано - никой ни ти завижда. Събираш усмивки и съжаление. До следващия Деси..
79
9
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банова при Гала седнала до Плявата и й казва на Гала 127 пъти.."Този човек...този човек, този човек." Това показва всичко...тука не може да има любов. Иначе нямаше да го наричаш 100 пъти "този човек". Ще ме извиняваш, Банова, но ти си за парите му при него. Стиига лицемерие.
78
11
 
30
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Да беше по младо Деситу, можеше да участва в Плеймейт. Бих гласувал за нея с две ръце и два крака. Хахаха.
77
52
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала Роско, кой си може си го може. Хапльовците нека се хапят.
76
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тая сапунка, че ми свършиха кърпите:))
75
33
 
18
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Друго като не можете,поне им завиждайте.Викайте Ууу,Ууу.Всеки с радостите си в живота.
74
3
 
26
 
! Отговори
Гацко преди 6 години
Да гледа от веселата страна на нещата? Че кое му е веселото разни лепки да ти досаждат.
73
10
 
58
 
! Отговори
:) преди 6 години
Тези жалки хорица наистина ще свършат в Биг Брадър. Роско беше мекотело като президент, явно си е такъв и в живота. А Деси Банова е една говорителка в най-просташката БГ телевизия, от нея и без това не може да се иска много.
72
4
 
43
 
! Отговори
Край преди 6 години
Правилно нема какво да обяснява вече - да се снима за плейбой и да приключва.
71
2
 
23
 
! Отговори
пред по след пладне преди 6 години
до куково Карлуково е забелязана двойка състояща се от Презец и Барболина да белят лук без да се крият и лукаво да гледат една кутийка със сини хапчета която кученцето Хъски дояжда и се мета на Буба при което Презеца вади книгата за Венко и казва крал през майа винетутли на одеяло на куково карлуково една турбъ лук за туршиъ и немой да отцепи барбутката... страх, изневери, рокендрол, майна рога строшени , нови ще поникнът, нищо че още нема пладне
70
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като събраха подигравките на цяла България, поочуканата двойка свива платната.
69
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен======усети всенародната омраза си го изкара на Путин със заплахи и бабаитлък. Щот=========Първо, русофилската злоба, не е всенародна и второ не е отправял заплахи към кремълското джудже а само каза, че руската *** е агресивна води хибридна война срещу човешката цивилизация. Твърдение, влязло в официални документи на ЕС и НАТО.
68
9
 
46
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Деси, Деси, от тук нататък това ще правиш. Ще се криеш. Тя любовта голяма, ама и срама ще е не по-малък.
67
4
 
12
 
! Отговори
Децата знаят и могат преди 6 години
в пещера до Плевен в долината на Росите е паднала млада Барбиялна 37 годишна, от женски пол, по пола, която е споделила на спасителите си без пола, тя бе, тя е без пола, когато споделя на спасителите че нямало повече да се крие, нито чувствата нито от времето защото Росен е смел въпреки че не е влезал в пещерата, като добавила-нали разбирате той няма как да влезе в себе си а дъшеричката й казала че той е умен

Спонсорирани публикации