Педофил ли е Майкъл Джексън или всичко е с дъх на пари?

Говорят племенниците на Краля на попа
Обновена: 12 мар 2019 13:07 | 12 мар 2019 13:06, Нели Христова
60
Педофил ли е Майкъл Джексън или всичко е с дъх на пари?
Снимка: Daily Mail

С излизането си, документалният филм за Майкъл Джексън и неговите жертви "Да напуснеш Невърленд“ предизвика много реакции. Едни се възмутиха и бойкотираха музиката на Краля на попа, други, като водещата Опра Уинфри, застанаха плътно зад него.

Още по темата

Но колкото са хората, които твърдят, че Джексън е бил педофил, толкова са и тези, които имат доказателства, че това е лъжа. А поредната нападка срещу лентата идва от племенницата на музиканта – Бранди.

Тя имала 10-годишна връзка с хореографа и танцьор Уейд Робсън, който в документалният филм твърди, че е бил изнасилен от Майкъл Джексън, когато е бил на 14, а сексуалният тормоз над него започнал още, когато бил едва на 7 годинки. Бранди обаче е категорична, че това са лъжи, насочени към починал, който не може да се защити.

“Нещата, които той каза бяха прекалени. Абсолютна измислица“, казва момичето в популярно радиопредаване.

"Той не описваше чичо ми, а напълно различен човек. Неговите думи се променяха през последните 15 години. Всичко, което някога е казвал за чичо е напълно противоположно на това, което изрече във филма“, обяснява Бранди.

В своите показания преди време, Уейд Робсън под клетва отрича, че Майкъл Джексън го е насилвал сексуално. Според племенницата на Краля на попа, танцьорът го е направил по собствено желание и не е бил инструктиран да даде фалшиви показания.

"Той казваше, че го е било страх, че той и Майкъл ще отидат в затвора, ако си признае, но по време на вторите си показания, когато отрече да е бил насилван, Уейд вече беше голям мъж. Ако това наистина се е случило, ако някой те е изнасилил, когато си бил на 14, ще направиш всичко възможно да го видиш зад решетките, за да си сигурен, че няма да се случи отново на друг. Разбирам, като дете е било нормално да го е страх, но вече като възрастен мъж, няма логика“, казва Бранди. Тя не е говорила с Робсън откакто "Да напуснеш Невърленд“ е излъчен. Според нея,  всички свидетели във филма са "100% мотивирани само от пари".

Племенникът на Майкъл Джексън Таж потвърждава историята на момичето. Според него, именно Краля на попа е "уредил Робсън с Бранди“, а двамата били заедно в същия времеви диапазон, в който Уейд твърди, че е бил насилен.

"Той беше с братовчедка ми около 7 години, но не споменава това в историята. Но, естествено, не са го споменали в документалния филм, защото той беше с нея от 9 до 18-годишна възраст. Точно, когато би трябвало чичо да го е изнасилил“, казва Таж. И според него, историята на двете момчета е променена, за да "пасне на идеята на филма".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
11
 
! Отговори
Марина Гиргинова преди 5 години
Още от заглавието на статията бях скиптично настроена. Майкъл Джексън почина , но титлата му ,,Краля на попа е все още негова. Вие наричате този човек педофил. Как може така да обиждате?! Аз не прочетох и цялата статия. Само заглавието ми е достатъчно. Не искам да чета статия обиждаща невероятния творец и музикално чудо Майкъл Джексън. Вместо да запълвате времето си с обиждане на велики знаменитости, защо не отдадете свободното си време за нещо смислено и най-вече за нещо , което не обижда.
40
0
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Също много важна подробност е, че преди да направят филма, същите тези, опитват да заведат дело за милиони срещу починалия Майкъл Джексън. Съдът не го допуска и казва, че твърде късно правят това. След неуспеха им за милионите, създават филма.
39
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е, че е бил педофил. Не виждам как може да го отрича някой. Той самия казва, че постоянно е канел деца в къщата и е спял с тях в леглото си. Е, как си представяте мъж на 30 да спи с непознати момченца ей така просто. Пълно куку. Много жалко, че се отърва навремето. Трябваше да го кастрират и да лежи в затвора докато умре!
38
5
 
27
 
! Отговори
Milovrab4e преди 5 години
Аз съм почитател на музиката му.За мен ще си остане на върха като творец.Ако е такъв, какъвто го обвиняват тия двама хубавци...Да, разочароващо е, така е.За хората,които го харесват е твърде неприятно.За тия двамата обаче нямам думи!Пази си кутийката с пръстените!Явно не му е тегаво да си припомня връзката с М.Дж. щом така сантиментално си я къта!Или изведнъж се сети,че интимност между зрял мъж и дете е извън моралните норми!Не им вярвам на тия двамата!Не вярвам,че съжаляват!Търсят пари!
37
4
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
"За покойните или само добро, или нищо." Аз няма да кажа нищо.
36
3
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Е.
35
17
 
16
 
! Отговори
nina преди 5 години
#31М Дж не е насилил никого- всичко се e случвало лека полека и по желание.Колко му е да изманипулираш едно 7 годишно дете ?Като го обсипеш със сладки неща,развлечения,филми и тнт?Всичко си е било отработено при него,за това не са открили нищо.Жал ми е за децата,но самите родители са за съд. Като майка не мога да разбера колко *** трябва да си,че да позволиш детето ти да нощува с някакъв човек,ако ще и да се прави на Господ Бог..
34
17
 
18
 
! Отговори
Flex преди 5 години
Педофилите може да са всякакви, ама поне карат бавно покрай училища и детски градини :D
33
10
 
37
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Велик изпълнител !Съжалявам , че си отиде преждевременно ... с него с Принц и Джордж Майкъл си отиде попмузиката.... не ми дреме - какво е правил "частно" - беше явление.А "родителите" отстъпили му децата си "под аренда" кой ще им потърси отговорност?
32
6
 
18
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
Прочетете книгата на Афродайт Джоунс:"Майкъл Джексън-конспирацията".
31
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пари, пак пари и то за много пари става въпрос.
30
3
 
33
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Е то самият факт че на никои не би трябвало да му пука вече, говори че всичко е за пари..
29
12
 
22
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
не обвиниха робърт де ниро, защото с голям ентусиазъм плюе Русия... верните на помийната яма Хамерика не ги закачат... плюя на хамериканоидната ***, настанила се на чужда територия избивайки 25 милиона коренно население, а оттам насетне само хитлер е избил повече на земята...
28
12
 
45
 
! Отговори
по Лили Иванова преди 5 години
" Тук всичко е пари , приятелю (Майкъл) !"Мир на праха му!Беше , и си остава, ВЕЛИК !!!
27
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ninaФакт е, че Джаксън е бил куку, не е имал детство и т.н. Но дали е бил педофил? ФБР го разследват над 10 години и не откриват доказателства, които да го потвърдят. Момчето от въпросния документален филм преди години казва под клетва в съда че никога не е било жертва на сексуални посегателства от страна на Майкъл. Маколи Кълкин също. Цялата история мирише на пари. И все пак винаги ще има съмнения. Джако беше ненадминат музикален гении и изпълнител, но като човек е странна птица.
26
45
 
17
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Педофил и доказан *** - пее като такъв, тембърът му е писклив и рядко пее в голяма октава, няма стабилни низини.
25
12
 
10
 
! Отговори
НАП в САЩ преди 5 години
Няма по лесно от това да се провери. Всеки който е бил "насилван" но си е мълчал щото М.Джаксън му е давал пари и подаръци да му бъдат проверени доходите и ако намерят големи суми дадени от "неизвестен обожател" .... значи обвиненията им са истински. Не вярвам някой да го е правил безплатно, но и да има точно при такива "насилване" не би трябвало да е имало. Да не се оплакват.
24
47
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Мачкъл Чесъна си е педофил отвсякъде. И да сме на ясно,това че е бил мултимилионер не го извинява, нито спасява, нито оправдава.
23
25
 
33
 
! Отговори
nina преди 5 години
Това,че М Дж е канил момченцата в леглото си,е факт.Самите родители са занели това,давали са съгласие и са си затваряли очите заради подаръци,внимание и тнт.А че един възрастен мъж няма работа да дели леглото си с малки деца-мисля, че това е ясно на всички и всички знаем как се наричат хората със секцуален интерес към деца.Педофил ли е МДж-откровен.Иначе щеше да спи с мъже и да си бъде обикновен гей.Като изключим брака по сметка за замазване на очите с Лиса Пресли,неговата възрастова група е 7-13 г.
22
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами разсъждавайте дали е педофил майкъл джексън, за да не си мислите как ви грабят отвсякъде, как плащат на мюфтийството масрафите и как летище - живо и здраво , печелившо, ще го дават пак на турци на концесия.Всички болници са купени от турци...Това ли е на цвинокио евроатлантическата ценност?За това левски няма да е светец, за това Ботев ще е терорист.Аз за пере.деофира нямам дерт.Имам дерт за българоубийците.

Спонсорирани публикации