Буги Барабата починал след операция на дебелото черво

Той страдал от диабет и тумор на дебелото черво
Обновена: 30 юли 2019 13:50 | 30 юли 2019 12:24, Нели Христова
61
Буги Барабата починал след операция на дебелото черво
Снимка: Булфото

Буги Барабата почти никога не закъснявал или отсъствал непредвидено от работа. До по-миналата седмица, когато е приет спешно в болница. Няколко дни по-късно почива.

Още по темата

Марио Събев влиза за операция на тумор на дебелото черво, съобщават от WeRock.bg. Преди това, разбира се, се обажда да съобщи на колегите си. Всико преминава успешно. Музикантът дори е в съзнание след интервенцията. Но няколко дни по-късно, в нощта на събота срещу неделя, той издъхва в столична болница.

Преди смъртта си легендарния Буги е работил по нов албум на групата си, който вероятно колегите му от бандата ще издадат в чест на приятеля си. Планираното заглавие на творбата е "Край на залаганията".

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43Туморът на дебелото черво е рак! Обаче най вероятно е направил постоперативна емболия. Операциите са успешни, но винаги има опастност от емболия. Мозъчна,белодробна или сърдечна водят до смърт. За това трябва да се приема хепарин!
47
1
 
15
 
! Отговори
Гаден Мрънкач преди 4 години
Истината е, че Бойко не обича блуса. Той дори не знае, какво е това "блус". Бойко бичи "Батальона се строява" и Ивана;))) Затва нема фючър за никой от нас.
46
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Гостенинех ама и ти!....Как ще си купи 500 дка гори шефа на поликлиниката,как ще се обзаведе с апартаменти в Испания,или другаде,ако "33" оприпка до чакръкчията?..сакън,холан!...................................Да си ЛЕКАР е ПРИЗВАНИЕ!!!!!...НЕ БИЗНЕС!!!..разбира се,в някоя друга Вселена....В нашата "лекар"=на "най-обикновен търгаш"..Е,ИМА доста ИСКРЕНИ медици,лично аз познавам такива..Но "КЛЮЧОВИТЕ ФИГУРИ" са си просто ТЪРГАШИ!!Търгуват с най-ценното за човека-здравето му.лошо
45
1
 
6
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До 33 изкълченияЗащо тичаш към поликлиниката като ти трябва чакръкчия? И после лекарите виновни.
44
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Та:..-Дойде авера,поровихме в Нета и за това "супердвръхефикасно" лекарство излезнаха толкова грозни странични ефекти,вкл. и случаи на летален изход,че авера се хвана за главата,тегли една на докторите и повече не го чух да споменава болестта си....Та така..."Бай бабо да те не срещне мечка!"..с тях лошо,без тях-още по-лошо..
43
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
имам един познат,доста възрастен,който страдал от 30 год. от едно хронично заболяване.И въпреки,че както твърди ,той бил свикнал с него и не му пречело, миналата година му влязла мухата в главата...-"Що не зема да фана да ида да са отърва от това заболяване?"..си рекъл нашио....Е,отишъл,доктора го прикоткал за едно "свръхново","свръхефикасно" лекарство,което Касата заплащала на 100 проц...Демек,тя (Касата) щяла да са бръкне с два бона всеки месец, в продължениена 6 месец.Дойде авера,провери
42
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
лошо..
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравеопазване в Лайн.я - НЯМА!
40
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише тумор на дебелото черво, не пише рак!Поредната жертва на некадърните алчни докторя.
39
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докторчетата като не им харесва работата тук, да отиват да практикуват в чужбина.Ама там освен да им дадат по една гега и да ги пуснат да пасат патките друго не ги чака.Стават само за чобани, то и манталитетта им е такъв, чобански.
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Какво значение има кой кой беше?Всички сме смъртни и живеем за кратко на тази земя.Въпроса ''Ти кой беше?''или ''Знаеш ли кой съм аз?''ми е любим!Пак някой се е помислил за безсмъртен.Но винаги се намира някой да провери дали е така?!!!!!Лека му пръст Буги!
37
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За по-долните плювачи само да кажа следното.И при най-успешната операция има риска, за съжаление, понякога да се откъсне кръвен съсирек, примерно колкото малко царевично зърно, и да попадне в коронарната артерия!Бог да прости човека!
36
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КаквоТи кой беше???
35
3
 
22
 
! Отговори
Какво преди 4 години
значение има,от какво е починал човекът?Лека му пръст,Бог да го прости и да почива в мир!Беше ПИЧ от КЛАСА!Другото,видно от коментарите до тук,е празни словоблудствени упражнения на дежурни,доказани *** по всички теми и проблеми!!!Кой го интерисува,в коя болница били приели майка му,баща му,брат му или сестра му,техните диагнози,прогнози или летален край???Като не ви харесва ходете да се лекувате в чужбина!!!Ама било скъпо?!?Е,то безплатни обяди отдавна няма!?!Край,точка,казах!!!
34
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно не мога да разбера. За чий х** се злобите един на друг? Буги си отиде не от "успешна" или "неуспешна" операция. Колкото и мъка да ми е, той имаше не един здравословен проблем. В крайна сметка не е могъл да издържи. Спрете да хулите, а се за мислете за здравето си. В България има добри лекари, както и в чужбина има лоши лекари. Всичко е божа работа. Буги си отиде, без да се мъчи излишно. Важното е да остане в сърцата ни.П. С. Сипете си една студена бира и излейте малко за Буги!
33
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34Никой не ги мрази, никакви не са ми, че да ги мразя, или да ги обичам. Искам като ида при тях със здравословен проблем да ми помогнат, или поне да направят каквото могат.НЕ ПРИЕМАМ да ми наглеят, крещят, псуват и да си врънкат пари. Като не им харесва, прав им път, мога да умра и без тяхна помощ.
32
8
 
17
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Миналата седмица приеха баща ми в болница, само приемането трая цели шест часа... Няма какво да добавя... Щом при успешните операции резултата е такъв, въобще не мога и да си въобразя какво пък са неуспешните операции! Нещо са пропуснали, нещо са недооценили щом и Буги си замина! Болестта, че е гадна и коварна, такава е! Че и господ гаранции не дава, не дава! Но човекът си замина! Вечен ти блус големи човече!
31
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плебса мрази лекарите, учителите, научните работници и като цяло интелигенцията. За сметка на това обожествява мутрите, чалга певиците, селските тарикати и схемаджиите от всякакъв сой. Каква съдба чака такъв народ, сами можете да си отговорите.Лекарят не е бог, а това дали човек ще си отиде или не често е божа работа. От рака се спасяват малко хора, което се дължи на късмет в половината случаи и на невероятни подвизи от страна на лекарите в другата половина. Като мразите лекарите, гинете.
30
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29До поликлиниката последно тичах с извадено (изкълчено) рамо, ръката дори не можех да я повдигна. Не ме прегледаха, не я погледнаха дори, нямали.....рентген. Нещо, дето обикновен чакръкчия би диагностицирал визуално и с палпация и наместил. Толкова за тичането по поликлиники.Срамота! И не знам с осраните ви *** на какво отгоре наглеете като се виждате какви сте?!
29
7
 
4
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
До Пишман лекар: Ако си от Пирогов, нямаш проблем;-), само прескачаш в съседното отделение по травматология!Ще си висиш най-малко един месец с вирнати крака и ръце като ***...Ако се опиташ мен да посрещнеш по тоя начин, който описваш...