Един по-малко: Паскалев няма да е кандидат за София на БСП

Нямало енергия да се говори за местни политики
1 авг 2019 12:30,
13
Един по-малко: Паскалев няма да е кандидат за София на БСП
Снимка: БулФото

Няма да се кандидатирам за кмет на София, обяви пред bTV бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев и допълни, че решението му е "100% сигурно".

По думите му, в страната няма енергия да се говори за политики в местната власт и това е голям проблем, но не смята, че той може да го промени.

Още по темата
Що се отнася до това, дали БСП ще издигне кандидатурата на омбудсмана Мая Манолова за кмет на столицата, Паскалев заяви, че решението за кандидата ще бъде взето от градската организация на партията в средата на септември.

"Омбудсман и кмет са две различни неща. В момента Манолова има голям рейтинг, но това не е опраделящо за едно успешно управление на града", изтъкна политикът.

Според него обаче предизвикателството пред политиците е не това да коментират личностите на кандидатите, а да предложат реални политически решения.

"София има изключително много проблеми, огромна част от които се коренят в кметското управление на Бойко Борисов. Доказателство за това е, че разрешителното за строеж на сградата "Златен век" е било издадено именно от Борисов", каза Паскалев.

Той коментира и казуса с терасите на подалия вчера оставка шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев.

"Георгиев е абсурд да не знае за какво става въпрос с тези тераси, като има предвид, че е юрист", смята бившият кмет на Благоевград и допълни, че никак не е изненадан от оставката на Георгиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
дядо от село преди 4 години
Трябва да избират софиянци между двете разклонения на бкп-бсп и герб
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес Фънди пак изби рибата! При прогноза за дъжд, изпрати миячите и те миеха под дъжда! Що за глупост? Дни наред в жегата не се сети! Така е и с мръсния въздух, дишаме го докато и подадат данните и когато/Ако реши да пусне безплатното билетче, вятърът го отнесъл! *** не става!!!
8
4
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Аз няма да се кандидатирам за кмет на Голямо Конаре. И какво от това?
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До OMG_LuckerЛичи си, че не познаваш Костадин Паскалев.Бокича не може да му указва, защото не може да му стъпи на малкия пръст.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такъв модел на управление "Фандъкова".По-точно има, но той е показна витрина, мираж, фата моргана.Зад тази витрина ясно прозира грубият, 150-килограмов, рапонест силует.Това е една от главните причини Костадин Паскалев да не се кандидатира.Сериозен човек доброволно не би влязъл в ролята на марионетка и кукла на конци.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почтен и достоен мъж.
4
6
 
3
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Какъв е пък тоя Паскалев сега?! Никога не го бях чувал. То и аз няма да се кандидатирам за кмет на София. Ама не на 100%, а на 99, че току виж Бокича ме срещне на някоя бензиностанция и реши, че съм "свесно м'че" и че ставам за кмет и айдеее
3
10
 
2
 
! Отговори
Сложете Слави преди 4 години
Столицата заслужава учиндолец .
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костадин Паскалев е един от малкото сериозни, отлично подготвени, владеещи висока професионална и политическа експертиза, хора в България. Веднъж се излъга да се хване като министър в правителство и бъквално след няколко месеца си подаде оставката, като разбра в каква чужда игра го забъркват.
1
2
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Да не остане накрая само един въобще, като за прокурор?

Спонсорирани публикации