Джамбазки за шефката на НАП: Нахално поведение

В министерство на финансите подхождали лековато
12 авг 2019 11:19,
43
Джамбазки за шефката на НАП: Нахално поведение
Снимка: БулФото

Не мога да си представя по-нахално поведение на държавен служител. Това каза пред Нова телевизия евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по повод изявлението на шефката на Националната агенция по приходите Галя Димитроява след връщането й от отпуск.

След като приходната агенция беше хакната и данните на милиони българи изтекоха в мрежата, Димитрова не прекъсна своя отпуск, а по-късно обяви, че това е било много трудно решение и е имала уважителни лични причини да не го направи.

Още по темата
"Трябва да се търси отговорност от хората, които трябва да пазят нашите лични данни. В Министерството на финансите много лековато подхождат към своите задължения", категоричен беше заместник-председателят на ВМРО и добави, че трябва да има наказани служители на НАП.

Той беше категоричен, че държавните институции трябва да пазят личните данни на хората.

"Задължение на държавните институции е да пазят личния живот на българските граждани. Би трябвало да се помисли в посока институциите да провеждат прозрачни процедури и да наема такива предприятия, които да пазят тази информация с ясната гаранция какво ще се случи, ако изтърват личните данни", заяви той.

Джамбазки коментира и предстоящите местни избори в страната през есента.

"Съмнявам се с "Атака" да излезем с общи кандидатури за кметове", заяви той по повод раздора в малката коалиция на "Обединени патриоти".

Продължават обаче разговорите с НФСБ за общата кандидатура в Пловдив на Славчо Атанасов.

"Той би бил много добър кмет. Г-н Атанасов беше добър кмет и може би ще бъде добър такъв. В момента е народен представител в НФСБ. Има и други възможни варианти за общи кметове", коментира той.

Евродепутатът засегна и глобите, които ЦИК наложи на него и лидерър на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод  платен репортаж по частна телевизия по време на предизборна кампания за евроизборите.

"И двете глоби са безумни. Ние ще ги обжалваме. И двете глобпо частна телевизия. Това не би трябвало да ни засяга чисто технически дори", обясни Ангел Джамбазки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Зойн преди 4 години
В ГЕРБ се краде аз съм член на Герб и знам как е обграден и са от техни хора и ние членове те ни търся само за вноски къде е Бойко нали фейсбук пиша и нищо пиша на Фандъкова и нищо не отговарят на обикновените хора това е Бойко Фандъкова евала
39
1
 
1
 
! Отговори
Велизар Енчев преди 4 години
Ангел Джамбазки е хомосексуалист. Факт.Красимир Каракачанов е доносник на ДС. Факт
38
2
 
10
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Мн се изкефих, че едно двадесет годишно момче ви направи за смях. Къде е онази, дето две думи не може да обели на английски Мария габриел, да спаси света или поне да поеме някаква отговорност. Сладури, шутове, не е ясно как да дефинирам върховната ви простотия.Чиновници.
37
3
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Къде изчезна онова чудо на природата, дето го дава мн компетентна, английския и е под морското равнище,Мария Габриел.
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и той се сеща да дава изявления 2-3 седмици след случката, ама хайде....сигурно е имал важни лични съображения, също като нея :)
35
0
 
7
 
! Отговори
Объркан преди 4 години
"шефката на Националната агенция по приходите Галя Димитроява"------------------------------------------------------Галя коя??
34
1
 
6
 
! Отговори
гост преди 4 години
Пич, не бъркай гейските избори с местните. Груба грешка.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... И КОЙ, БЕШЕ ДЖАМБАЗКИ, БЕ..??!!!
32
1
 
10
 
! Отговори
До 27 преди 4 години
НАП как точно си върши работата, 16,3 млрд лв. установени от НАП, но несъбрани от Публичните Изпълнители на НАП, с промени в законите и наредбите като написах Наредба Н18 несъвместима за нормали икономически отношения. Последния гаф с изтичане на лични данни на цяла нация, е надминат само с отказа за прекъсване на отпуск. Не съм фен на ВМРО или Джамбаски, но той е единствения политик направил МОРМАЛНО ИЗКАЗВАНЕ. Къде е Корнелия или Марешки , няма опозиция, всички пазят поста на Димитрова.
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПОВЕДЕНИЕТО НА ШЕФКАТА НА НАП Е НЕ САМО НАХАЛНО, АРОГАНТНО, НО И ЦИНИЧНО! НАЦИЯТА СЕ ТРЕСЕ ОТ ТОЗИ ИНФОРМАЦИОНЕН СКАНДАЛ, ТЯ НЕ ДАВА ПРИЗНАЦИ, ЧЕ Я ИМА, ОТГОВОРА И Е НАХАЛЕН И ЗАЩО НЕ???ЗАД НЕЯ ДЕМОНСТРАТИВНО ЗАСТАНА "МИНИСТЪР" ГОРАНОВ, ГЛАСУВАЙКИ И "ПЪЛНО ДОВЕРИЕ"? Е, КОЙ Е ПО НАХАЛЕН? ДАЛИ ТОЗИ, КОЙТО ЖИВЕЕ В ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ "АВАНТА"- БЕЗ НАЕМ ИЛИ ТОЗИ, КОЙТО РАБОТИ НА"АВАНТА" С ОГРОМНА ЗАПЛАТА И ОЩЕ ПО- ГОЛЯМИ БОНУСИ??? ГНУСОТА! И ЗАЩО БОРИСОВ МЪЛЧИ КАТО РИБА???
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВРЕМЕ Е ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ПОЛИТИКАТА ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ПОЛИТИКАТА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОД. ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ! НОВИ И КАДЪРНИ ХОРА НИ ТРЯБВАТ !!!
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** без черупка е гол ***, но пак оставя след себе си гадна слуз ..
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП СА ОБСЕБЕНИ ОТ МИРИЗМАТА НА КРАКАТА НА ПУТИН.
26
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето заради такива Слабака каза, че трябва ЕП да се закрие нищоправци и нахалници. НАП си вършат работата професионално ако и ЕП си вършеше работата никой нямаше да е хакнат. Кой заповяда на НАП данните на хората да са онлайн, не са ли тези от Брюксел и ЕП ?
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задължение на евродепутата от бсп - ишиасът на Путин и дължината на краставицата на Медведев.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този сега не раздава ли пица в европейския парламент?
23
0
 
3
 
! Отговори
A преди 4 години
До СТРАНДЖАТАЕлементарен си!
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ще си бръсне краката, мажоретка ли ще става ?
21
3
 
20
 
! Отговори
A преди 4 години
Никой не бива да говори лошо за некъдърните калинки на Боко. Те имат право да усвояват европейски пари и да ги харчат за апартаменти с асансьори и тераси, да ходят отпуска и не бива да се притесняват. Народът има право само да им ръкопляска и да ги търпи. Боко хвана някакви, които дали са виновни - ще се види, като съдят в Страсбург и същият този народ плати. (скоро ми попадна статия, че и обявените за "наглите" са съдили и са спечелили делото и данъкоплатеца ще плати без да се замисля, а да