Петко спасил нападната жена във влака, по случайност бил там

Ударил нападателя, скочил след него от вагона
Обновена: 25 ное 2019 13:36 | 25 ное 2019 13:03, Камелия Цветанова
154

Подобрява се състоянието на момичето, намушкано с нож във влака Пловдив-Варна край Стара Загора. На Виктория ѝ предстоят 3 операции, но за щастие тя вече е стабилизирана.
Още по темата

Момичето е с 4 тежки рани – една на главата, причинена от ножа, който е стигнал до костта. Има травми и в областта на гръдния кош, дясното бедро и лявата длан.

Петко по случайност пътувал в същия влак, защото изпуснал предишния, съобщи Bulgaria ON AIR.

Той е човекът, който спасява Виктория и дори задържа насилника.

"Моята съпруга чува "Помощ, помощ", отивам да проверя, гледам това момче легнало върху нея и само я ръга. Аз го бутам един път, той се изправя, посяга към мен, аз се дърпам назад. Обръщам се, няма и два метра, казвам на началника на влака  - "ела, че тоя наръга момичето, закла момичето". Връщам се, той още върху нея. Удря ме, удрям го, изпуска ножа, тръгва да бяга, скача от влака, аз след него и го спирам", разказа спасителят на Виктория.

20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза. А лечението на Виктория продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
19
 
9
 
! Отговори
адвокат преди 4 години
ножът е на "нападната" нали? тя вади нож, значи имаме самозащита!! не може да си виновен преди да има съд и фактите да са изяснени. тука още се ползва римско право - невинен до доказване на противното, това че си намушкан не те прави невинен. май вече сме бананова република...
43
2
 
63
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Браво, Петко! Силна гражданска позиция, това е дефиницията на мъж!
42
1
 
74
 
! Отговори
българин преди 4 години
Браво на това момче !!!!
41
1
 
68
 
! Отговори
мак преди 4 години
Поздравления за смелостта. Не всеки би рискувал срещу изр.о.да с нож.
40
28
 
9
 
! Отговори
Леви идеи и копейки преди 4 години
Фактически без да знаете как са се развили нещата пратихте началник влака на народен съд. Фактически без да ви дадат опорка се излагате като кифли. Фактически дори и с опорка пак се излагате...винаги.
39
2
 
48
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
"Петко льо, капитаааниле..."Браво Петко, искам да те поздравя с песента за Капитан Петко войвода, носиш част от неговата смелост! Докато България има такива достойни мъже като теб , ще я има!
38
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съд за бездействащия началник влак! Тоя е позор за БДЖ.
37
5
 
44
 
! Отговори
Зевзек преди 4 години
Браво на Петко!!! Поклон пред мъжеството му! Оставя си жената за да защити чуждата. Какво направи началник влака? Поне опика ли се? Той е еманацията на БДЖ, той е огледалото на Б Д Ж , достоен кадър. Само пари от бюджета, за да те издъни. Напъвам се да ги харесвам, но не мога.
36
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А началник влака какво е правил- слфи ли? Защо не е помагал в задържането? Да бъде съден за умишлено бездействие застрашило живот. Да му разкажат играта в затвора на тоя мухал плашлив.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И от къде се разбра че ножа е на момичето,като в купето са били само въпросният нападател и това момиче?Или това е версията на този льольо!
34
3
 
46
 
! Отговори
xs преди 4 години
Прави сте като казвате, че вероятно не са много хората, които ще скочат на човек с нож. Само че се замислете защо е така. В тая държава всеки се оправя сам, всеки гледа да прецака другия и човек си казва - аз ли съм най-големият глупaк да помагам? Когато държавата е оставила всеки да се оправя както може, какво очаквате? В крайна сметка какво са виновни хората - цяло поколение израства с мисълта да не очаква помощ от никъде и оказването на помощ е малко чужда мисъл. Евала на момчето!
33
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките каманисти, които го хвалят, видяха ли, че е от етноса. Само да питам, че много често са неадекватни и не четат и не гледат. На няколко силно иронични коментара наплякаха плюсеве без да разберат, че ги плюя от сърце.
32
1
 
83
 
! Отговори
! преди 4 години
Браво, това е мъжка постъпка! Един мъж, който не е само зяпач и не си е обърнал главата на другата страна, защото не го касае! Имало още мъже !
31
3
 
66
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Браво на Петко- заслужава награда за спасен човешки живот и за озаптяване на потенциален терорист!
30
1
 
68
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Геройска постъпка !!!
29
2
 
41
 
! Отговори
Мара ТъпотоФАКТИ преди 4 години
До #12:Едно време: То с "еманципацията" махнаха полицията от влаковете. Преди имаше, шареха от началото до края на влака в двойка, и гледаха във всяко купе. Сега пускат един "Началник влак", който пробва спирачките на Плачковци... Много "неща" си отидоха така "между другото", докато слушаме по централните емисии за протестите за ВСС, разни деца, дюните на Созопол, водата в Перник... А той КЕРВАНът си върви. И ето - погледът забит в земята, носът тече, стаите студени, колата гние вехта пред блока
28
1
 
58
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Сега вместо да търсим къде е проблема в системата, ще наградим момчето (което заслужава, да), пишем го тоя луд, момичето се възстановява, пием една ракия и лягаме да спим.Taка докато не станем следващата жертва
27
3
 
34
 
! Отговори
РОМЕЙ преди 4 години
И ромеи да са пак са хора. Или както казва бате Тръмп - независимо дали сме черни, кафяви или бели, ние всички кървим еднакво. А колкото до ножа - всички носят ножове, някои и патлаци. Нима предлагате да сложат скенери за метал на всяка вратичка във влаковете, автобусите, маршрутките ? Откачалката ще намери начин да направи простотията независимо от препятствията.
26
9
 
80
 
! Отговори
Сайга 12 преди 4 години
Дали е ром, турчин или марсианец няма значение. Важно е, че е направил нещо, за което българин е нямал дупе!
25
0
 
103
 
! Отговори
Koko преди 4 години
Гордея се с коментарите под този клип. Очаквах да заваря обиди на етническа основа по отношение на Петко. В случая и по принцип етноса е без значение- момчето е герой и дано показват такива като него, а не да речем Ричи фитнес инструктора. Role model

Спонсорирани публикации