Спомен за Ламбо в легендарния "На всеки километър"

Дни след появата му на екран, зрителите го сравняват с Ален Делон
29 ное 2019 04:30, Анисия Иванова
15

Вдъхновение и запомнящо се присъствие на сцената и в живота - големият Стефан Данаилов оставя колегите си със сърца, пълни с обич и преклонение. Мастърът, както го наричаха неговите студенти, ни напусна на 76 години.

За публиката остава ярък образ, за близките си - личност за пример. A какъв е бил по време на снимките "На всеки километър" разказва човекът, който го е подготвял за бойните сцени в сериала.

Краят на 60-те и началото на 70-те години излъчването на сериала "На всеки километър" опразва улиците в страната. Главната роля е поверена на Стефан Данаилов. В трета серия "Пеещият часовник" Ламбо трябва да пресъздаде бойна сцена. За нея го подготвя заслужилият треньор по борба Богомил Точев.

"Всички момчета го познаваха и всички искаха да се борят с него", споделя той, пред Bulgaria ON AIR.

Едва на 27 години Стефан Данаилов прави впечатление дори на редовите борци. Дни след появяването на Стефан Данаилов на екран, аудиторията започва да го сравнява с Ален Делон. Въпреки безупречният му външен вид, Ламбо проявява скромен характер, разказва неговият треньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оная руса кукувица умори и него и Мария!
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ламбо имал най красивите жени.И какво от това,че е имал най красивите жени ? На оня свят ли ги е взел за компания???Минало свьршено забравено време.Тя и Бьлгария е била на пет морета.
10
3
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Ламбо си е Ламбо! Велик! Само ме учудват коментарите на безличните лилипути ,които цял живот ще чакат промоции и да спре главоболието на жена им ,та да натопят мачоко ! Ламбо беше мъж,бе текезасари! Ламбо имаше най-красивите жени в България и Полша! А вие цел живот вуци ще гнявите...
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сегашната младеж знае Азис чака-рака-чака-рака ако ги попитате кой е Стефан Данаилов ще ви кажат ами не знам.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Збогом на мелето ти, збогом на леля ти, збогом на тебе!Това е единствената открита до днес грешка на човека! А това, че днес хайванчетата мекат и не знаят, кога и къде е слага пълния член, и то в Парламента и във всички телевизии, не ти ли прави впечатление?
7
2
 
17
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Каква акция в Жабокрек в ,,На всеки километър "бе юнак? Ти на колко години си и къде си гледал такава серия. По Ламбо бяха луднали всички ,,девойки" по това време.-това е факт.Това че стана партиен секретар на Народният тетър също е факт,както и че не се пребоядиса което му прави чест,но не беше от агресивните комунки.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре айде сбогувахме се. Сега вече може да спрете да си пълните новинитес него. Света нито почва, нито свършва с кой да е актьор.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ку рвите му бяха първите друЖки." - май цял живот си му завиждал за това, а?
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Збогом
3
24
 
11
 
! Отговори
Г. Сомов преди 4 години
Комунистите още Фантазират .
2
7
 
22
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
Най-доброте оценяваме човек, когато положим цветя на гроба му.....Тъжно, но факт !
1
8
 
31
 
! Отговори
Признание преди 4 години
Наистина велик!

Спонсорирани публикации