Сватба по балкански: Синът на Цеца вдигна тържество за 100 хил. евро

Двойката вече очаква първото си дете
29 ное 2019 19:19, Нели Христова
54
Сватба по балкански: Синът на Цеца вдигна тържество за 100 хил. евро
Снимка: Instagram

Пищна, типично балканска сватба, вдигна синът на Цеца Величкович - Велко Ражнятович. С оркестър, скъпи коли и блестящи тоалети, Велко сключи брак с Богдана Родич пред близо 500 души. Според сръбските медии тържеството е струвало над 100 хил. евро.

Празненството започва в родния град на булката – Тител, където Велко откупи съпругата си с 20 хил. евро.

След това конвоят от скъпи коли, начело с младоженският Ролс Ройс, се отправя към Белград. Двойката се врече пред Бог на церемония в църквата "Свети Сава“, а след това продължават купона в най-луксозният сръбски хотел "Хаят“.

На церемонията имало и много символика – Ролс Ройсът на младоженците е бил собственост на Драгана Миркович, двойката бе бракосъчетана от отец Стефан Сарич, който е личен свещеник на фамилия Ражнятович от дълги години, а по време на празненството булката смени четири тоалета, един от които бе самата Цеца се омъжва за Желко Ражнятович.

Самата Величкович сменя два бляскави тоалета по време на сватбата, като сръбските медии отбелязват, че по време на цялото празненство, тя не е носила нито едно бижу.

Богдана Родич вече чака първото си дете от Велко Ражнятович. Щастливата новина двойката обяви още през октомври.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
3
 
! Отговори
Никола янков преди 4 години
ТАЯ С ТЕЗИ ДЖУКИ КАКВИ ЛИ ГИ ВЪРТИ!!..НАПРАВО ТЕ КАЧВА В КОСМОСА!
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни ***!Съжалявам само, че великият Новак Джокович е от това племе.
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Празненството започва в родния град на булката Тител, където Велко откупи съпругата си с 20 хил. евро."И що ни занимавате с мангаляри, бре?
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трагедия... така да мразя тази балканска простотия и селски обичаи..
38
7
 
2
 
! Отговори
Теди преди 4 години
Много хубава сватба
37
8
 
10
 
! Отговори
Не разбрал преди 4 години
Какво толкова плюете по младоженците и тяхната сватба? Има пари Цеца и решила да направи хубаво на сина си. Хората си имат традиции и навици, явно които много от нас не одобряват , но да не забравят никога, че това не е сватбата ( на критиците)! Колкото до парите- да й се радва, независимо от къде са дошли( да не забравяме, че мъжът й беше Аркан!). Да са живи и здрави младоженците!
36
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв точно е проблемът, всяка нация има музика, с която празнува! Аз пък не мога да понасям дебелите, груби черни рападжии и вечно пияните и дрогирани металисти. Видяхме бели хора, млади, усмихнати, красиви бели жени и мъже. Какво искате - забрадки и ***? Ще ги получим, спокойно, след 100 години ще са само такива. На мен ми хареса, много красиви тия сръбкини :-)
35
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня на колене и тя пред него върти гюбеци Всички потни селяци свирят с два пръста и бичи люта чалга.Чудо е.Върхът на човешката еволюция.
34
0
 
10
 
! Отговори
Ех, тая сваДба! преди 4 години
До ИнаДадо не са много сваДливи младоженците, че в сръбско всичко живо е въоръжено! Ще стане някоя сваДа на сваДбата и си таковало такова...:)))))))пп: Нищо чудно, че ти харесва сваДбата.
33
1
 
4
 
! Отговори
Абе... не. преди 4 години
До 1Дублетни форми са. Така е поне според последното издание на правописния речник на българския книжовен език. Ама ти като джурналист трябва по-добре да ги знаеш тия работи. Дай източник. Аз дадох.Това, че "знам" се ползва преди гласна, а "зная" пред съгласна е само стилистична препоръка, не правопис. Виж, незнанието къде се поставя пълен и непълен член си е неграмотност.
32
15
 
9
 
! Отговори
Ина преди 4 години
Красива и весела свадба! Определено ми хареса, много се различава от всякакви холивудски или на бг знаменитости свадби от които строи реклама и снобизъм, тук от снимките и видеото видях искрени усмивки и радост, и балканско веселие като от едно време.
31
2
 
8
 
! Отговори
До Осман преди 4 години
Турция е това, което е(беше) защото се обърна към запада.Дали ни е повлияло "присъствието" много лесно може да се види.Гледаш докъде е стигнала границата и влиянието й.И сравняваш чисто исторически от двете страни на границата.Пример Словения и нас.Др пример кога се създава първата фабрика в империята от кого и какво му причинява османската система.Дори активното икономическо население не са били турците а арменци евреи гърци.Турците нищо
30
4
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Абе, не че нещо...А не се ли пише "ЗНАЯ"?
29
12
 
8
 
! Отговори
Osman преди 4 години
Ако искате да си оправдаете хала с Османската, ок. И без това все някой ви е виновен. Но да казвате колко са изостанали били и, че покварили децата ви е меко-казано тъпотия. Турската младеж в много по-възпитана и въздържана от балканската. Факт. А това с изоставането. Сега изостанал Афганистан ли окупира Америка или обратното. Подценявате турската държавност, която е световно призната!
28
3
 
18
 
! Отговори
Не е така преди 4 години
До Osman1. Не сме били независими от края на 14-ти век.2. Никога не сте били четвърта икономика в света. В момента сте на 19-то място.3. В НАТО наистина сте втора по-големина армия. Там сте втори с 435 хил. души след САЩ с 1 350 хил. души. Което е така - така е.4. "Балканската", както ти я наричаш сватба е чисто и просто ориенталска, османска сватба. Това, че интелигенцията и военните в Турция искаха да станат европейци Ердоган го съсипа. Както и тях де. Имам много приятели турци-общуваме.
27
0
 
15
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Османчо, разказвай го това на някой който не е бил в анадолската ти държавица. Ориенталци сте-факт. Азиатци сте-факт. Не се прави на европеец щото не си. Те и арабелите са силни с парата ама тва не ги прави бели хора.
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук често спорим откъде дошла чалгата у нас и как е посяла отровното си семе сред децата ни...Е, сега наясно ли сте къде е първоизточникът?
25
12
 
11
 
! Отговори
Osman преди 4 години
Айде, пак османците виновни. Абе, не ви ли писна да ни обвинявате за всичко. Над сто години сте независими..дерзайте, развивайте се. Откакто не сме една държава Турция е 4-та икономика в света, втора армия в НАТО, от 13 -> 82 млн. Как си го обесняваш това, а? Нали са изост. ориенталци.Виждал съм много турски сватби. На хайлайфа сватбите са като американските. Това горе си е чисто балканско-*** сватба.
24
2
 
15
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Ох малее,как удари коленцето в пода, пропусна само да си сложи чашата на челото. Ако ще и за 100 милиона да направи сватба,ако ще да е най,ама най-богатия, просто си е див балкански субект. Днес се жени, дете, утре ще почва да и набива шамарите и довиждане. Манталитет...ей от тва избягах. Не заради пари. Заради балканската cеляния.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ролс Рои-са,от попа ли е взет,попа на кого служи на Бог или на паричките а