След Brexit: Тук говорим само езикът на кралицата!

Жители на сграда в Норич бяха "помолени" да не говорят на родните си езици
2 фев 2020 16:30, Нели Христова
145
След Brexit: Тук говорим само езикът на кралицата!
Снимка: Twitter

Както се и очакваше, Brexit отприщи и вълна на омраза от "истинските англичани" към "натрапниците". Часове преди Обединеното кралство официално да напусне Европейския съюз, жителите в блок в Нроч откриват бележка на която пише "Честит ден на Brexit". Но тя не приключва само с това...

"Сега, когато най-накрая си върнахме обратно държавата, имаме едно правило, което трябва да стане ясно на живущите в сградата", гласи напечатаната на лист A4 бележка. Правилото е просто - всички трябва да говорят "английският на кралицата".

"Няма да толерираме хората да говорят други езици освен английски в апартаментите. Сега сме самостоятелна държава и тук се говори само езикът на кралицата. Ако искате да говорите на родния си език ви съветваме да се върнете там, откъдето сте дошли и да отстъпите този апартамент на съвета, за да могат в него да живеят британци и да се върнем към нормалния си начин на живот, преди вие да инфектирате нашия велик остров", продължава съобщението.

Със същия неприятен тон, хората, които са написали бележката, съветват "натрапниците" да си тръгнат, тъй като няма да мине много време, преди правителството да приеме закони, които да поставят британците на първо място.

Снимка на бележката е публикувана от потребител в Twitter, а след това коментирана от кметсвото на града. Те уведомяват жителите си, че "Норич е град, който приветства всички, а полицията вече знае за инцидента и разследва случая.

Според BBC, които разговарят с живущ в сградата, бележките са били разлепени на аварийните изходи на всички 15 етажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
27
 
! Отговори
ИЦО х преди 4 години
Най накрая тези *** ще направят така че да бъдат мразени от целия свят.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм Марко Арабаджиев и не знам дали съм светец , но да се поробвате помежду си няма да ви пречим , само добрите и тези които искат да се разкаят ще пазим , вие злите сте в пъти повече на брой , поробвайте се взаимно и гнийте в ада за вечни времена !
50
0
 
19
 
! Отговори
sa преди 4 години
Идва време на огромна омраза
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анлийският е един калабалък от немски, френски, латински и една сюрия други езици. Реално комбинара най-лошото от йероглифите/едно пишеш друго четеш и трябва да зубриш/ и азбучните езици /заемат повече място като текст за да изкажат една идея в сравнение с йероглифите/
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умрял съм за скапаният ви ветровит остров. Взимайте си Нешенъл Иншуърса и си ми връщайте парите, кралицата ви да не се ослушва!!! Пари да ми давате повече в тази *** не стъпвам. Хубаво, че беше турския магзин в Ромфорд, иначе щяш да стана консервен плъх като вас. Като дойдете в България да не забравите да научите български, че съм ви приготвил една тежичка бухалка.
47
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали е възможно това им поведение да е естествена реакция от натрапваните им чужди езици и култура насилствено...Ми да са мислили преди те да си натрапят езика и културата насилствено на половин Азия. Кралицата им, дето говори такъв хубав английски, носи крадени индийски скъпоценности, включително самата й корона.
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само, че бабето е Германка, т.е на немски, на чърчилите нищо не им е наред, премиерът им турчин, кралицата им германка, принцът им женен за мулатка и т.н
45
7
 
0
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Амиииии.....................прави са!
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Расисти, сър.
43
0
 
18
 
! Отговори
Нинджа преди 4 години
Никой от никъде не влиза и излиза в модерния свят ..толкова е препретено всичко, че такава изненада ги чака след една година, когато нищо не се промени ...че няма да им се вярва ... няма граници вече за модерното робство .... работа от люлката до гроба
42
1
 
8
 
! Отговори
До бай ганьо преди 4 години
До слънчака първо им трябва визи от Боко
41
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралицата говори добър английски, което обаче не може да се каже за поданици и, парадоксално е че чужденците на които английския им е втори език говорят добър английски, което не го умеят мнозинството англичани въпреки че английския им е майчин език.
40
1
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
когато дойдат на слънчака са длъжни да говорят само езика на боко
39
1
 
20
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
*** колкото щеш. Сега били самостоятелна държава? Че до сега под робство ли бяха? Да ги дадем на турците да видят туй-онуй и те. Мигранти не взеха, бяха 2ри по глас в ЕС, имат да плащат почти 70 милиарда евро дългове на Европа. И те да не мислят, че всеки чужденец там с кеф стой. Поне 80% са само заради парите. Кой нормален му понася тоя кирлив климат и немитите дебели англичани, които още живеят в 18 век и си мислят, че света е техен. Ако се върнат обратно тия, англичаните ще измрат.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без човешкия ресурс , неминуемо икономиката ще забуксува. Ще има голям цирк на острова и срив на пауда
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големи наглеци ей, а га ядаха кифтета от половината свят не риваха.
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
Те са по интелигентни от повечето нации. Имат и колонии. Еми защото държат на себе си и се налагат. Колониите сами са си виновни че се държат като роби. Имам колеги които се държат като роби с англо-саксонците и мачкат другите българи дори да са умни и кадърни. Заради тия *** сме робска държава. Един англичанин никога не би се държал така с друг англичанин.
34
1
 
21
 
! Отговори
ами нека преди 4 години
ес да не сключва никакви споразумения с англетата и да ги изолира щом са такива шовинисти. но едва ли ще стане защото тъпите европейски политици като меркел казват , че искали да останат приятели с островитяните които се изсмяха в лицето на ес .....май имаме политици без топки...той и ерго обигжаше немците а те за благодарсност ще направят завода на фолксваген в турция !! нямаме политици като дегол
33
6
 
10
 
! Отговори
преди 4 години
А дали е възможно това им поведение да е естествена реакция от натрапваните им чужди езици и култура насилствено ?За един проятел питам.