След Brexit: Тук говорим само езикът на кралицата!

Жители на сграда в Норич бяха "помолени" да не говорят на родните си езици
2 фев 2020 16:30, Нели Христова
145
След Brexit: Тук говорим само езикът на кралицата!
Снимка: Twitter

Както се и очакваше, Brexit отприщи и вълна на омраза от "истинските англичани" към "натрапниците". Часове преди Обединеното кралство официално да напусне Европейския съюз, жителите в блок в Нроч откриват бележка на която пише "Честит ден на Brexit". Но тя не приключва само с това...

"Сега, когато най-накрая си върнахме обратно държавата, имаме едно правило, което трябва да стане ясно на живущите в сградата", гласи напечатаната на лист A4 бележка. Правилото е просто - всички трябва да говорят "английският на кралицата".

"Няма да толерираме хората да говорят други езици освен английски в апартаментите. Сега сме самостоятелна държава и тук се говори само езикът на кралицата. Ако искате да говорите на родния си език ви съветваме да се върнете там, откъдето сте дошли и да отстъпите този апартамент на съвета, за да могат в него да живеят британци и да се върнем към нормалния си начин на живот, преди вие да инфектирате нашия велик остров", продължава съобщението.

Със същия неприятен тон, хората, които са написали бележката, съветват "натрапниците" да си тръгнат, тъй като няма да мине много време, преди правителството да приеме закони, които да поставят британците на първо място.

Снимка на бележката е публикувана от потребител в Twitter, а след това коментирана от кметсвото на града. Те уведомяват жителите си, че "Норич е град, който приветства всички, а полицията вече знае за инцидента и разследва случая.

Според BBC, които разговарят с живущ в сградата, бележките са били разлепени на аварийните изходи на всички 15 етажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
2
 
! Отговори
Koly kucia преди 4 години
Англия заслужава ислямистка свещенна война
111
5
 
11
 
! Отговори
Asheron преди 4 години
Уважаеми англичани,Моля не забравяйте, че докато в Англия говорим езика на кралицата, в България вие трябва да говорите езика на бай ***. В случай на неуспех... Е... Всички имат право да вярват в нещо по-висше...
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За когото не му е ясно - става дума за съседска драма в council flat, където и англичаните и чужденците са все същата kacта измeт. Нормалните и работещи хора такива дребнави драми изобщо не ги касаят.
109
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По големи окупатори и расисти от англичаните няма! Вижте им само футболните агитки ,където и да отидат се напиват като кирки и се сбиват.
108
0
 
2
 
! Отговори
Вова преди 4 години
Дано не почнат да се трепат!
107
4
 
11
 
! Отговори
Това е истината! преди 4 години
Нищо против към чуждите народи, но не трябва да се джуркат помежду си, защото ще стане гювеч! Там където преобладава един език, пришълците трябва да говорят на него. Това трябва да се реши на международно ниво. А сега и с тези вируси, прищълците стават още по опасни, минават границите като диви прасета!
106
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво лошо има в това? Независимо кой от къде е дошъл. В Норвегия без езика не дават гражданство. И Норвегия е също извън ЕС но никой от Брюксел не мърка.
105
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тенденциозни измишльотини надраскани свободно и в услуга на някой.Може и да е имало нещо подобно, но едва ли е било в такъв размер, с такава цел и по такъв повод.Не пишете неверни глупости.
104
5
 
9
 
! Отговори
Чужденец преди 4 години
Няма вече връщане назад - кметът на лондон е мислимантовец, тарамбуки има и в правителството, и в парламента. Страната вече не е англичаните. И Европа не е на европейците.За разлика от злото комунизмът, стореното от либерастията няма как да се поправи.
103
11
 
10
 
! Отговори
Като се има в преди 4 години
предвид че кралицата ви произхожда от стария еврейски род на Кобургите (след нападението на Германия над Англия се прекръщават на Уиндзори) би следвало да се предположи че езика на кралицата е еврит Английския, както и повечето европейски езици (включително и Бългатския) е създаден изкуственно преди около 250 години четете трудовете на Носовски и Фоменко - историята която евреите ви наливат в главите в училище е 95% лъжа
102
2
 
15
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
ми в Норич няма никва работа, даже и в супермаркетите, а там плащат минимално - 9 паунда/час, естествено е траша да са расисти
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е Нроч, някой ходил ли е в Нроч, хубаво ли е в Нроч, има ли работа в Нроч?!?! Само да питам за Нроч, че не съм го чувал преди.
100
5
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
не ме грее скрития расизъм на англичаните, но не бих приел геноцида на Падишаха и Гешеф.
99
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В блоковете където живеят чужденци, НЕ живеят британци. Така че не виждам тоя *** какво го бърка на какъв език си говорят в апартаментите.....
98
2
 
17
 
! Отговори
ььь преди 4 години
След вчера, едно английско куче или котка имат повече права от един европеец, еле пък източен.В България как се отнасяхте към виетнамците, африканците и *** ?Същата работа е и в УК.Просто някои го прикриват докато имат нужда от тях, а белия *** е мързелия, тъпоумен и няма нужда от тях.Е, те са най-големите расисти.Ама забелязвам и азиатци/нeгpи родени или живяли тук поне 20 год, да гледат с погнуса на европейците.Много искам да видя извън Лондон брекситарите как ще просперират.
97
1
 
21
 
! Отговори
до 97 преди 4 години
Ако англичаните бяха по-интелигентни, нямаше да говорят само английски. Но.... те са прости. Дори за за родния си език са неграмотни. Дислексията е най-разпространената болест на острова - 98% от бгитанците са "инфектирани" от нея.
96
0
 
10
 
! Отговори
Неграмотно преди 4 години
"Тук говорим само езикА...", а не "езикЪТ".
95
3
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Сигурно англичаните,които се заселиха в България,знаят български?Дали проявяват ...мм...уважение към българската държава?Ай сиктир на всички англо-му-т.ант.и.
94
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майната им на простите англичани..И дано брексит без сделка..,,
93
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И правилно. Като си гост в една държава, прояви уважение поне като говориш езика.