Рецептата Dnes: Кето пилешко с броколи

Нисковъглехидратна рецепта
21 фев 2020 08:20, Илияна Николова
5
Рецептата Dnes: Кето пилешко с броколи
Снимка: iStock

Продукти:

2 супени лъжици масло
225 г крема сирене
½ чаша настъргана гауда
¼ чаша майонеза
¼ чаша пилешки бульон
2 супени лъжици готов дресинг по избор
2 чаши накъсани броколи
1 и ¾ чаша сварено пилешко без кожа
½ чаена лъжица сол
¼ чаена лъжица черен пипер
1 и ½ чаши настърган чедър

Приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. Разтопете маслото в тиган. В него разбъркайте крема сиренето, гаудата, майонезата, бульона и дресинга. Намалете котлона и оставете да къкри, като разбърквате постоянно, докато всички съставки се смесят – не повече от 5-6 минути. Добавете броколите, накъсаното пилешко, солта и пипера. Разбъркайте. Прехвърлете всичко в йенска или порцеланова тава за печене с капак. Покрийте с чедъра и печете за около 20-25 минути.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
я преди 1 месец
утре чакаме рецепта за Амино или Хидрокси пилешко
3
1
 
2
 
! Отговори
оп преди 1 месец
Кето ?
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера "рецептата" беше с пишелко
1
1
 
4
 
! Отговори
Пфу! преди 1 месец
Не искам тези броколи, обработени топлинно цели 20 минути!

Спонсорирани публикации