Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
15
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Уникални глупости чета !!Уникални дивотии.Американския Бизнес загуби трилиони долари заради корона вируса. Китай се пооправиха вече а САЩ и Европа губят трлиони в момента и ще губят още много !!! По съм склонен да вярвам че Китайците са го пуснали.В момента те са в най-изгодната позиция .Всеки що годе интелигентен гражданин знае ,че размера на Митото е най-добро оръжие срещу Китай !!!!
388
3
 
6
 
! Отговори
Бай онзи преди 4 години
Точно така, разработен е от Баба ти от Долно ***. Така се разработват ретро вуруси и хоп, готово! Лесно се прави обвивката от липиди и съвсем лесно се вкарва РНК в тях, понеже са 3 микрона, от големите. Ай сиктир!
387
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започна да се разкрива някаква информация - остава да се каже как е разработен и къде, както и колко вида или модификации вирус има и защо обхваща определени страни със висока смъртност.Подлежили на мутации или антидоти.Каква е реалната смъртност и върху каква основа е разработен! Дано все пак тези които експерементират с такива неща получат своето възмездие където , както и колкото си заслужават!Хора сме нали...
386
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Allah shtegi nakazva na skoro koi sa napravil toz himiq hilqdi hora umirat za vqtar
385
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То си беше ясно че е американска диверсия !!!
384
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За хиляди години как точно сега изведнъж се прехвърли от животни на човек."Ами не е ВЕДНЪЖ, но в комсомольская гЪ зета няма да го прочетеш.
383
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора образовайте се малко бе във Китай ядат прилепи те са най големите носители.
382
2
 
6
 
! Отговори
Две прилики преди 4 години
1.Чумата тръгва от гр.Ухан и достига Европа.2.Първите жертви са възрастните хора.
381
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За хиляди години как точно сега изведнъж се прехвърли от животни на човек.
380
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имат подготвени вируси за всяка ситуация.Много било населението. Кът измрем кой ще ви бачка бре. Гсин е скруч
379
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай стои зад почти половината от заявките за патенти в световен мащаб през миналата година с рекордните 1,54 млн. заявления, водени от представителите на телекомуникациите и компютърните технологии, посочват от Световната организация за интелектуална собственост (WIPO) на ООН.Китай се класира на първо място и в трите категории и отчита толкова много патентни заявки, колкото поставените на следващите 10 позиции страни взети заедно, включително Япония (3-то място), Южна Корея (4-то място) и ЕС
378
4
 
30
 
! Отговори
Умният преди 4 години
Голямо хоро стана с новия вирус.Интересно е кой поръча музиката!!!
377
20
 
10
 
! Отговори
От Северозапада преди 4 години
Ако някой е искал да удари китайската икономика нямаше да им пуска вирус атакуващ пенсионерите, а такъв атакуващ работоспособните и военноспобните. А от пенсионерите най голям проблем има Китай
376
0
 
24
 
! Отговори
Rusty nayl преди 4 години
Не те Хамерите не е възможно да са ...особено след икономическата война с китай....Колкото не са пуснали и СПИН във Виетнам😄😄😄
375
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престанете с това, че в Китай ядат всичко - изтърка се. В Индия и Виетнам не ядат ли абсолютно всичко?
374
27
 
13
 
! Отговори
Синьото хапче преди 4 години
Този китаец сигурно е прекалил със крилото от прилеп и затова плещи такива глупости. Ако мине на Виагра веднага ще му се изчисти съзнанието.
373
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така! Американците искаха да вкарат в рецесия Китай, ама не им се получи. Китайците за няма и един месец успяха да излязат от тази криза, защото са дисциплинирани, защото взеха мерки веднага.
372
34
 
9
 
! Отговори
svetlio преди 4 години
Американците никога няма да направят подобна гадост! :D
371
0
 
8
 
! Отговори
Хубаво се виж преди 4 години
Служителите от зоопарка в Благоевград се оплакват от зачестили набези на роми. Крадат кокошки, откъртили са и част от мрежата на клетката на лъва. С грабежите не можели да се справят нито ветеринарите и гледачите в зоологическата градина, нито полицията.
370
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С коронавирусите са правени експерименти още 80те от американците...за някои от тях има патенти в европейското патентно бюро...експерименти са правени с кучешки коронавирус...отивате в epo.org и пишете coronavirus слято и готово

Спонсорирани публикации