Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
386Хей про стак.......вируса тръгна от процъфтяващ киТай защото тези де били ядът всичко, което се движи......или не.......това е от благоденствие нали.Няколко касти са богатите там.....останалото е дива азиатщина.
368
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си ходил ти в прованса им. Хората правят изкуствена луна да свети точно там. Големите им градове са по няколко десетки Българии. Погледни се че една мартеница не можеш да направиш сам, ама иначе се пишеш парвеню.
367
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците произвеждат половината световен БВП. Дебелогъзите американци имат незавиден търговски баланс с тях. Тръмп се провали в търговската война, не можа да ги уплаши с кораби и агенциите явно пуснаха зараза в световен мащаб. Сега всичко затваря защото китайците или го държат или ще го купят. Онзи Томас Кук китайци го купиха. Планът на американци няма да успее само ще забави неминуемото, с цената на човешки животи и поамериканчени хилибилита, които си мислят че на мустафа и пука за тях
366
10
 
10
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Същия въпрос китайците е трябвало да си зададат и за Русия: има ли въобще болни там или няма,и каква ще да е причината??!!
365
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците викаш не ги бива за слива и не могат да усетят кога някой им пуска кюфтета и кога- вирус
364
1
 
14
 
! Отговори
Паметта е кратка2015 преди 4 години
Американската армия изпрати погрешка живи проби от антракс в лаборатории в 9 щата и военна база на САЩ в Южна Корея, съобщи Ройтерс. Признанието направи Пентагонът.22-*** служители в базата в южнокорейския град Осан били подложени на спешно лечение, тъй като били изложени на живите спори на антракс по време на учение. Четирима лабораторни служители в Щатите пък са започнали да вземат превантивни мерки, включващи ваксина и антибиотици
363
5
 
34
 
! Отговори
S преди 4 години
Писна ми от *** коментари за Китай! Идете, живейте и вижте истината за Китай! И след 100 години БГ няма да ги стигнем! В момента заплатите им са по-високи от българските - вижте възможностите им да пътуват по света само! Това е един дисциплиниран народ със силна национална идея и традиции! Това за 30 години беше разрушено в БГ - сами си отговорете защо!!!
362
30
 
16
 
! Отговори
Н.М. преди 4 години
Руснаците също са майстори в тази област-заразата.
361
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие яще прилепи и подобни пък САЩ са ви виновни.
360
20
 
2
 
! Отговори
Фастер преди 4 години
Рашки с чашки ,***...шки!Подкрепени от китайци!Те и климата се опигват да управляват гадините ,експерименти за влошаване на времето в зона на бойни действия.Примитивния ум не трябва да има достъп до високи технологии ,включително ядрени!Трябва да е СТРОГО ЗАБРАНЕНО!
359
8
 
31
 
! Отговори
Коко преди 4 години
То и децата разбраха че тва е дело на САЩ както и всички злини по света Скрипал пак бе тяхна диктовка само че зле зглобена откъв зор ще го тровят след като могат деректно да го гръмнат и то със бойно отровно вещество което може да отрови много хора все пак не са толкова ***
358
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КостаКоста, Коста... Ти си доказателството, че най-трудното нещо на този свят е да се научиш да мислиш!Хайде сега и аз като русофилите когато обвиниха Русия за Новичока започвам :Къде са доказателствата. Дайте доказателства!
357
15
 
31
 
! Отговори
Коста преди 4 години
От американците по долна нация няма.и децата знаят че сащ пуснаха този вирус в китаи с цел смачкване на икономиката на китаи и ес.не ги интересува колко ще умрат само те да са добре.това са сащ.
356
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 369Това не е вярно ,чумата през средновековието идва от централна Азия,смята се ,че е била донесена от монголските орди.Китай пламва когато монголите превземат Китай!Още 5век преди Христа Гърция е покусена от чума дошла от Етиопия Африка.И сега тук таме в света се регистрира тази болест ,предимно в Африка.
355
28
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Чумата едно време и тя е дошла в Европа от Китай. Пазете се от жълтитеПишки. Това е пъклен план на китайците да превземат света като изтрепят всички други.
354
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай винаги е бил първоизточник на световни епидемии през вековете,когато населението на Северна Америка е изцяло от индианци.Освен това в Ухан има китайска лаборатория...
353
17
 
19
 
! Отговори
Петров преди 4 години
До Мишо 361Да съгласен съм руснаците пуснаха този слух първоначално. Крадеца вика дръжте крадеца.
352
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Sega kakvo schte kajete drugarite ot gerb vaschte ptiateli karaka4anov deto im kupi skapite samoleto koito 4 g po kasno schte doidat dobre 4e ne sa rusnazote schtahte da gi psuvate i luete boku iska ot puton aparati sa dischane ot turzote maski a ot velikis tramp kakvo iskaze vie ot gerb ili i kakvoto da iskate ot usa tramp munta mara njama nikoi jalko no fakt vitoscha palen s mutri .utresi selenduri kafeta restr palni ama dali sa sdrave ne se snae drugaru boku ti si velik no koi te sluscha
351
11
 
11
 
! Отговори
ТАСС преди 4 години
Хайли-лайкли или имате доказателства господин китаец?
350
16
 
7
 
! Отговори
Тони, Варна преди 4 години
Не мисля, че са американците. По-скоро виждам тъмната сянка на Аржентина в дъното на тази история. Хунтата, Фолкенската война, миналогодишния фалит, ново правителство. Сигурно искат зануляване на заемите им.

Спонсорирани публикации