Технически пропуски на мястото на катастрофата, в която загина Милен?

Докладът на експертите ще е готов след около седмица
Обновена: 22 апр 2020 12:50 | 22 апр 2020 12:40, Камелия Цветанова
154

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Техническа инспекция започна Европейският център за транспортни политики на мястото, на което в жестока катастрофа почина журналистът Милен Цветков.

Неговата кола беше пометена на червен светофар от джипа на 22-годишния Кристиан Николов на Великден малко след 18 ч.

Още по темата

Тестът на младежа показа следи за наличие на амфетамин и канабис.

Инспекцията  днес обаче няма нищо общо с разследването, а целта й е експертите да проверят дали  всичко в района е наред с пътните знаци, маркировките, настилката.

Ако се констатират нарушения, то те ще бъдат описани в доклад, който ще бъде предадени на Столичната община.

А междувременно за катастрофата, в която загуби живота си Милен Цветков, обвинените са вече четирима.

Освен на шофьора Кристина Николов, прокуратурата днес повдигна обвинение на Георги Иванов и Симона Цветкова, които също са били в колата, но са си тръгнали от мястото на инцидента. Те са на свобода срещу 10 000 лева гпарична гаранция.

Майката на Кристиан Десислава Пешева-Николова също е с обвинение, защото колата, която е карал синът й, е регистрирана на нейна фирма. Вчера тя излезе от ареста срещу 100 000 лева парична гаранция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А великата немска гимназия как му даде диплома на наркоманчето? Директорката къде е?
123
0
 
4
 
! Отговори
Инспекцията ще преди 4 години
установи,че има тежки нарушения в пътната обстановка,които автоматичнооневиняват невинните дечица и са ги принудили да извършат това злощастноПТП.Няма знак,указващ за светофар,друг светофар,регулиращ потока запървия и трети светофар за заостряне на вниманието.Напречната маркировкае липсвала,а тя е трябвало да покаже на какво разстояние зад колата пред тебетрябва да спреш.Нямало е регулировчик,който да показва има ли спрели колина светофара.Близките реклами на мола са отвличали вниманието.
122
0
 
1
 
! Отговори
Хмен преди 4 години
Аз само да попитам а милиционерчетата които се "тюхкали" че не ги били задържали а само ги глобили на Златните мостове тествалили са изро дчетата за наркотици и защо не са им взели книжките за да не карат коли а са ги оставили да си тръгнат нашмъркани??? Уплашили са се че Лъчко мозъка ще им се кара или??? Затвор и за тях и уволнение!!!!
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахахах :)) И сега какво? Ще обвинят Данчето Фандъкова, щото тя все прави ремонти на улиците, пък те все калпави се оказват? Якоо!
120
2
 
4
 
! Отговори
Бунтар преди 4 години
Разберете, с писане в интернет няма да се случат нещата. Време е да се организираме по някакъв начин и да започне саморазправа. Например съда пуска някой индивид, като този на снимката. След месец-два той и/или съдията бива причакани някъде в тъмното. Режат се я крайник, я глава. Според заслугите... Следващите сами ще искат да ги вкарат в затвора!!
119
0
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
прокуратурата пойска постоянен арест за КРИСТИАН НИКОЛОВ НОВА ТВ
118
0
 
2
 
! Отговори
Да бе преди 4 години
Нищо общоа, ама друг път.И само едно въпросче - ако бъдат констатирани нарушения, само с опис в диклад ли ще се приключи?Не следва ли този, който ги е допуснал да понесе някаква отговорност?
117
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитват се да оневинят наркомана-убиец!
116
1
 
29
 
! Отговори
хехе преди 4 години
Тези всички технически пропуски ще са смекчаващи вината обстоятелства за наркоманчето.Точно сега решиха да ги намерят. Няма километър български път, без такива технически недостатъци.
115
0
 
7
 
! Отговори
инспекция преди 4 години
Установи се липсваща бариера и пътна маркировка за 2 м разстояние от спрелия джип.
114
1
 
17
 
! Отговори
@ преди 4 години
Бог забавя, но не забравя! Ако майка му използва пари, за да го отърве, ако политическата система допусне това, то тогава ни хора, ни Бог ще забравят! Ето заради такива ***, самозабравили се незаконно забогатели ни дойде и коронавирус и други бели на главата. Защо си мислите, че тази пандемия е случайна, я си помислете кой има интерес или печели от нея. Време е за справедливост и тя ще дойде. Кой сега помни вездесъщия Цветан Цветанов, помни се само кадърът как слиза сам по стълбите на НДК...
113
0
 
17
 
! Отговори
Върдж преди 4 години
Айде почна се, адвокатите се развъртяха. Няма да е изненада, ако в протокола лъсне, наличие на знак за минимална скорост 100 км/ч., отказ на светофарната уредба, а Милен (мир на праха му), е в неправилен престой..
112
0
 
25
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До ИстинатаВсичко въври по план, по закон на "нашите хора" се дават до три години условно !!!Е, може делото да се протчи, две-три-пет години, но накрая присъдата ще е такава, а и дотогава лекенцето ще си живее живота, барове, дискотеки, мацки, наркотици и всичко както си му е редът !!!Докато някой не се осмели и не "си сложи главата в торбата", т.е да въздаде сам правосъдие, така ще бъде !!!
111
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
120 Грешка е, че никой не е взел мерки, че някой системно минава на червено и кара служебен джип без да има право, че взима наркотици и поставя в риск невинни хора. Ако някой в началото си беше свършил работата, днес щяхме да гледаме Милен по телевизията. Това не можем да простим, а на това момче ще му се размине, както на Максим - лице на компанията Не карам пил. България!
110
1
 
21
 
! Отговори
днес преди 4 години
КОгато някой загине ,започва да се дранка какво не е направено,или да се запали автобус,влакове,вагони,започваме да обесняваме.Търсим вината Милен никой няма да го върне на земята.Колко загинаха заради грешките на държавата?Герб чака само парите от ЕС.
109
2
 
31
 
! Отговори
Технически пропуски? преди 4 години
Не това си влиза в сценарият, Боко така е наредил. Сега и следите ще затрият, камерите ще изтрият и ще докарат Милен Цветков да е виновен!?
108
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ. ДА ТЕ УДАРЯТ СЪС 100 И ЕДИКОЛКОСИ КМ В ЧАС И ДА ОСТАНЕШ ЖИВ. КОЛКО НАХАЛНО, БЕЗОЧЛИВО, НАГЛО , ДИВАШКО МИСЛЕНЕ
107
23
 
1
 
! Отговори
Еди кой си преди 4 години
Човешко е да се греши нечовешко е да не се прости
106
4
 
10
 
! Отговори
Пътен експерт преди 4 години
На това място не трябва да има светофар.Милен е виновен.
105
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ме боли за Милен Цветков, боли ме за този човек толкова много, за хилядите жертва на "нашите хора", потулетите случай и обвинявате на жертвата с абсурдни доводи. Такива с елитно образование и пари, управляват живота ни хиляди хора, съдбите им, ревейки колко е мързелив българина, а те прекрасните работодатели. Същото това момче щеше да седне в управленския стол и да взима решения. Боже колко мъка има в този Бъргария.