Технически пропуски на мястото на катастрофата, в която загина Милен?

Докладът на експертите ще е готов след около седмица
Обновена: 22 апр 2020 12:50 | 22 апр 2020 12:40, Камелия Цветанова
154

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Техническа инспекция започна Европейският център за транспортни политики на мястото, на което в жестока катастрофа почина журналистът Милен Цветков.

Неговата кола беше пометена на червен светофар от джипа на 22-годишния Кристиан Николов на Великден малко след 18 ч.

Още по темата

Тестът на младежа показа следи за наличие на амфетамин и канабис.

Инспекцията  днес обаче няма нищо общо с разследването, а целта й е експертите да проверят дали  всичко в района е наред с пътните знаци, маркировките, настилката.

Ако се констатират нарушения, то те ще бъдат описани в доклад, който ще бъде предадени на Столичната община.

А междувременно за катастрофата, в която загуби живота си Милен Цветков, обвинените са вече четирима.

Освен на шофьора Кристина Николов, прокуратурата днес повдигна обвинение на Георги Иванов и Симона Цветкова, които също са били в колата, но са си тръгнали от мястото на инцидента. Те са на свобода срещу 10 000 лева гпарична гаранция.

Майката на Кристиан Десислава Пешева-Николова също е с обвинение, защото колата, която е карал синът й, е регистрирана на нейна фирма. Вчера тя излезе от ареста срещу 100 000 лева парична гаранция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
41
 
! Отговори
Полицая преди 4 години
Маркировката проблемна, светофара слабо се вижда, знака за скорост може да се обърка със 130 вместо 30 км/ч. На лекето му се е доспало или джипа дал някакъв дефект после Милен излязал без маска от колата настинал хванал го коронавирус и умрял.
103
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В трамвая говорят:Сега остава да "докажат" че Милен е изскочил от колата си, като преди това е дал пълен назад от което двама от пътниците са изхвръкнали от джипа а Милен ги настигна и давайки им по 10К за кауция ги посъветвал да идат в полицията на сл ден, след което невнимателно се качил в си при което злополучно порязал артерията си с предпазния колан успявайки да изтрие записа от собствената си камера и координатите си в джипиеса. . . . . Алооо нямам думи ако хората от транспорта се окажат
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са просто подробности около докладите, които се изготвят при ПТП, когато тече разследване, не е ясно защо са решили да ни информират. Но... всичко е наред в този участък откъм маркировка и табели.
101
1
 
68
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Значи сега ще мерят маркировката и пътните знаци и за една крива линия ще оправдаят лекето !А това , че същото *** се е напушило с трева и назобило с амфетамини не е от значение !А това , че кара фирмен автомобил през уикенда без гражданска отговорност със над 100 км в час при ограничение 30 и дори не е видял светофара......Е това са малки подробности ! ?
100
1
 
52
 
! Отговори
ОПА преди 4 години
ТЕЗИ СА ФРАШКАНИ С ПАРИЧКИ БЕ--КАКВО ПРАВОСЪДИЕ ДА ОЧАКВАМЕ....СЛЕД 10 ГОДИНИ--ПРОБАЦИЯ...ПАРАТА,ПАРАТА ПРАВИ БОРБАТА...
99
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер! Майчето вече е задейлствала инстанциите да съчинят доклад, който максимално да оневинява дрогираното и синче! Да познаем ли какво ще пише в доклада на тази инспекция? Ще изкарат или че светофарът е светил зелено , а не червено или че някой знак не е по реда си...
98
2
 
41
 
! Отговори
мак преди 4 години
Вече са само следи от дрога, така ли? Сега ще се окаже, че нещо не е наред с маркировка, или някой знак не се вижда, а това ще оневини убиеца. Натам вървят нещата. А колко коли минават там всеки божи ден, но само на синчето нещо е попречило и това не е дрога. И ще се окаже, че е карал с позволена скорост. Стойте та гледайте, как ще се измъкне.
97
1
 
41
 
! Отговори
4040 преди 4 години
Спали и се събудили да търсят под вола теле, Милен ни напусна нелепо и скоро ще оневинят наркоманчето, тъй като имало пропуск и вратички за богаташи.
96
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бързат да отърват маминото синче. Ако забелязвате и двете лигавета - убиеца и приятеля му са отгледани от разведени богати майки. За момичето с тях не знам. Но сигурно и там нещо не е наред със семейството.
95
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раздвижиха се институциите за пълно оневиняване на убиеца!
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са хора, които оказват доста сериозна политическа, медийна и всякаква друга съпротива към въвеждане на каквито и да било мерки.-------- Явно според Гешев оказването на съпротива срещу мерките на Правителството с политически средства и медии, е нещо незаконно. И как такъв тутманик може да защитава демокрацията в България? Къде са психиатрите да освидетелстват Главния прокурор?
93
1
 
28
 
! Отговори
fact преди 4 години
До Анонименкога ше бъде обявен за невинен и ше паднат обвиненията? Сега или веднага?
92
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха, почнаха с пропуските - тоя цирк сме го гледали господа хрантутници!!! Изхода е ясен
91
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея 100 хил ги нямат за пари, а Волен събира пари за гаранцията, толкова ли няма 100 хил атакисчета да му съберат по 1 лв?
90
6
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
"Ако се констатират нарушения, то те ще бъдат описани в доклад, който ще бъде предадени на Столичната община."Първо - пише се "които" в множествено число.Второ - очаквам този доклад да е от полза за обвиняемите.
89
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Квот и да мерят, Милен го няма.Уби го един келллеш.Други въпроси?
88
2
 
23
 
! Отговори
. преди 4 години
А катастрофата на тикво-мутро-генералското КПП пред София от вчера ще се разследва ли? Искам да видя публично в медиите написана професията и длъжността на човека, който се вряза в колите вчера и как ще бъде осъден същия.
87
0
 
37
 
! Отговори
Arthas преди 4 години
Хубаво е - проверявайте. Ако може и в цялата държава да се водят проверки и да се коригират пропуски, това би било най-добре. Обаче трябва ли да включвате мястото на произшествието? Какво общо имат пропуските с маниери на движение, които противоречат с естествения разум и ориентираност за ситуацията. То при тази скорост не знам шофьора дали изобщо е видял знаци, маркировка и т.н. Той светофара не е видял, където хора пресичат.
86
1
 
28
 
! Отговори
не знам преди 4 години
нормални хора ли са съдиите в БГ, ама за всеки нормален човек е достатачно да види записа за да му е ясно, че тва не е пътен инцидент, тва е прдумишлено убииство, също като талибаните де се врязоха в ттълпата в ив Франция, Германия и т.н. По-чудо няма други жертви и аз очаква да влеззе в съда като такова, каквото е.
85
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ето ви техническа неизправност, но не по отношение на пътната сигнализация, а по излъчените видеозаписи от инцидента.https://m.youtube/watch?feature=youtu.be&v=q_BEMxFowcY