Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков

По думите й, през кръстовището продължили да минават коли
23 апр 2020 08:27, Нели Христова
186
Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Няколко секунди след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков, една жена подава сигнал към спешна помощ. Часът бил 18:12. Тя разказва от първо лице за ужасната катастрофа, но не пожелава да покаже лицето си.

"Бях на тротоара в непосредствена близост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител покрай мене. След което се чу невероятен сблъсък, наподобяващ взрив. Помислих, че взривяват някоя от сградите на кръстовището. Облакът прах стигна до четвъртия етаж на сградата", разказва свидетелката пред Нова тв.

На мястото първо дошла полицията, а след това спешните медици.

"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.

Жената също решава, че е по-добре да не се опитва да помага на катастрофиралите.

"Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и само свидетел", казва още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от разследващите, за да даде показания

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От оня ден чета , как колите преминавали и не спирали. Много ясно, че ако мина от там и видя 10 човека свидетели , помагачи и други случайни граждани , няма за какво да спирам.
105
6
 
13
 
! Отговори
До непопулярно преди 4 години
Да така е. Домъкнаха всякаква да коментира и тълкува очевадното. В масивите на герп има хора за всичко.
104
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Опаако му се размине, той пак ще го направи! но тогава резултата сигурно ще е обратен!
103
0
 
9
 
! Отговори
До 106 преди 4 години
Точно това ми се наби в очите!
102
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До онзи сти да не мечтаеш за лъчезарната политика на орешарски, или станишев? или крадлив дедо?! какво общо има случая с правителството и партията на управляващите?! това, че сина на политик е замесен, е случайно!
101
1
 
5
 
! Отговори
Непопулярно мнение преди 4 години
Нека "Прозорецът на Овертон" бъде с вас!
100
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо имаме удър отзад с 13g натоварване което смачква органите на пихтия. След това колата се завърта рязко на ляво и имаме центробежно ускорение което изхвърля тялото на дясно. После имам рязко спиране при което тялото продължава да се движи в посоката в която се е движила колата. Тоест към кормилото. Оттам са счупените ребра. Аортата вероятно е скъсана от колана. Не се вижда да се е отворил аирбега. Дизайнът му по принцип е да не се отваря при удар отзад.
99
0
 
43
 
! Отговори
Александър преди 4 години
".. след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков". - Грешно!"..след като дрогирания Кристиян премазва колата на Милен Цветков със своя джип, докато той е вътре."-Павилно.
98
2
 
49
 
! Отговори
Непопулярно мнение преди 4 години
Всъщност причината за пускането на тази статия и есенцията в нея, като махнете вече известните неща, е: "Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася."Това, за да може да се подкрепи теорията, че пешеходците са го убили. Яко схеми.
97
6
 
17
 
! Отговори
До онзи с преди 4 години
***, всички злини които ни се случват са натворени все от ГЕРБ! Нали от кирливата им политика страдаме, какво търси на Лъчо-мозъка сина при този убиец? Кой наивник си мисли, че ГЕРБ няма да замажат случаят, вероятно само го.*** като тебе!
96
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колата на Милен е била с газово устройство. Това на видеото не е пушък а внезапно изпарилата се газ от разбитата бутилката на газовото. Цяло чудо е че няма експлозия. Махането му от колата е било напълно наложително.Според камерите катастрофата е била в 18:03 а жената е подала сигнал до 112 в 18:12 тоест след 9 минути. Десетина човека се мотаят около колата и никой не се сеща да звънне на 112. Сигнала е подаден от жената която е страничен (не точно) свидетел защото ЧУЛА а не видя катастрофата
95
2
 
23
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
Още една подобна катастрофа . Колата също така смачкана , цвят жълт. Полицай с превишена скорост се забива в чакаща кола на едно от КПП-тата на изхода от София за Пловдив. Шофьора има повече късмет. В комоцио е . Дали ще прочетете за това ? .... Със закъснение,вероятно. И то обработената версия . И то само ако ви позволят .п.с. Моя позната тази сутрин сподели какво се е случило с колата на сина и. За сега нищо по медиите .
94
2
 
18
 
! Отговори
wc преди 4 години
Не разбрах кой точно казва, че часът е бил 18:12. Свидетелката, редакторката или Мики Маус? Защото две от камерите заснели произшествието, показваха 18:03.
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При спукана аорта може и да останеш жив за 5 минути, но не можеш да ходиш.
92
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Излиза от колата и ходи после умира на тротоара с натрошени ребра и спукана аорта.
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДжоСкъпи Джо, имате право за проблемите с главата. Някой наистина има такива. Но не е жената.Познайте кой / от три пъти/!Та?
90
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СВИДЕТЕЛЯТ НЕ Е ВИКАН ЗА РАЗПИТ ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ВЕРСИЯТА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ХАХА
89
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Джотролове против свидетел, не може да има счупени ребра и спукана аорта след удар отзад
88
19
 
7
 
! Отговори
Джо преди 4 години
Жената с показанията не е добре с главата. Значи според нея всичко коли, които са минавали през кръстовището трябва да спрат във кръстовището и да отидат да окажат първа помощ? Нали се видя от кадрите, че веднага са се озовали хора пеша, защо обвинява хората, че са решили да не се месят в поредната катастрофа, задръствайки движението. Дай целия град да спре. Освен това видяла как профучава колата, а после при удара помислила че взривяват сграда, нещо не ми се видя съвсем разумна свидетелката.
87
0
 
23
 
! Отговори
Аве преди 4 години
Що така друсаняка мн ми прилича на миню

Спонсорирани публикации