Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защитих детето, хвърляйки 20 яйца върху случайни коли от терасата; наругаш полицаите, за да науча сина си на възпитание; накарах мъжа ми да пребие съседа, защото аз плащам кредит за моя апартамент и ритах вратата на комшийката. защото видях скъсано парче хартия в коридора на блока.честно, не знам на какви тежки убйствени наркотици е тая...
128
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от какво точно се е защитила,доколкото разбрах само и единствено тя и тачо са проявявали агресия в този вход,кой точно и по какъв начин е агресирал спрямо тях не казва,грам не и вярвам,а след като гледах,какви ги е натворила снощи,просто съчувствам на съседите и
127
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госпожата е разхлопала дъските здраво.От хвърляне на яйца не са ѝ останали пари за гаранцията на онзи безполезния търтей дето го храни. Магии, листчета, опери на балкона, общо взето индийско-турски сериал.
126
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как па можа си кръсти издънката на Георги Илиев, първият и тъокач?!
125
0
 
40
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
преди 10 год тая утреждаше момичета миски и манекенки на доста дебели цени- и тя кято се насвяъка;е се пускаше в оргийте-сега незнам с какво си вади хляба-предполагам не е касиерка в кауфланда
124
2
 
35
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Как ще се махнат журналистите, Жени, като е забавно и става сеир? Говориш за магии, за накъсани листчета, за Павароти на терасата, мяташ яйца по колите? То човек и да иска не може да измисли такива гламатории, ти си вечен извор на идuoтщона. Хората обичат да гледат такива неща, как падат самолети, как дерейлират влакове, твоя живот е нещо подобно... Няма начин.
123
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като Ви чета злобните коментарчета срещу една жена правя извода : Глада и немотията води до озверяване.
122
3
 
36
 
! Отговори
Не познавам лично ЖК преди 4 години
но както другите хора получих информация за човешката и стойностслед участието и във ВИП Брадър(пошло шоу разкриващо най-долнитечерти на родни известни личности,след което разбираш,че те саотвратителни дребнави хорица).След това шоу разбрах,че ЖК еизтъкана от ниски страсти,злоба и интригантство.Не познавам исъседите и по местоживеене(с които има проблеми),но съдейки поизвестното за ЖК,смятам,че тя е провокаторът и агресорът,от тип"ти знаеш ли кой съм аз и какво ще ти се случи ако ..."
121
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези двамата,женитУ и оня дървеняк ачо,мачо,качо ли беше..който им е съсед,бял ден няма да види!Постоянно скандали,побоища,истерии,крясъци,обиди!!Абе как пък всички са им виновни бе?!Те и в онова skaпаното реалити бяха такива!Един спокоен ден нямаше!Как не са попаднали на някой луд..че с една голяма тачка по тачо!И дай,дай!Как ще им минат бесовете!!
120
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички знаят че тази обича да пие, само че тя не си го признава ...
119
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
днес моделът Жени КанкалджиеваТази е бивш модел а сега е просто високомерна ***...
118
2
 
22
 
! Отговори
Да питам преди 4 години
Правиха ли й тестове за дрога и алкохол при задържането. Ако е била сама, както и да е, ама да правиш часове наред подобни панаири пред детето си, а и в клипа не ми изглеждаше много адекватна. Иначе искала да го защити, а трябва да го пази от самата себе си.После детето е взето от районното не от бащата. Къде е бил наш Тачко, бил ли е адекватен, та да си прибере детето. Да кажем, че е пил и не може да шофира. Ако няма трезви приятели, таксита няма ли?
117
4
 
22
 
! Отговори
нормално преди 4 години
Одъртя и цената и падна драстично.Време е "хакери"да и пускат порно клипчетата из нета дето си ги е снимала с телефона.
116
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде, всички екипи на Нова- Гала, Ники Кънчев, да се задействат и да обяснят колко готина е Жени...колко е "истинска" - любимата дума на всички чалгаджийки и мутреси. Те били "истински" - с това оправдават всички свои простотии и неграмотността си.Хванат ги насRани някъде- пияни или дрогирани- ами, това е, ние сме "истински".Хванат я другата, че не знае столицата на Белгия - ами, аз съм "истинска".Тази и тя...тормози целия блок, но била "истинска"/
115
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто са спрели да и чешат сл. ивата затова е озверена и злобна навлязла е в критическата
114
1
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Ти наясно ли си със себе си?Пишеш нещо,което само ти можеш да четеш.Искам нещо да схвана от "великата" ти мисъл,но не ми се получава.Не вярвам да е от Пандемията!До f
113
1
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Ти наясно ли си със себе си?Пишеш нещо,което само ти можеш да четеш.Искам нещо да схвана от "великата" ти мисъл,но не ми се получава.Не вярвам да е от Пандемията!
112
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, че и битият е стока, ама си има цивилизовани начини за разрешаване на спорове.
111
1
 
39
 
! Отговори
Кьормекава преди 4 години
Някогашни "величия" бълг. производство,взели се на сериозно,днес издевателствуват над семейства живеещи тихо,кротко, във жилищния вход на "величието"! В ЗУЕС се казва:Ако индивиди които не се съобразяват с вътрешния ред,системно издевателствуват над другите живущи в съответния вход,общото събрание на съкооператорите взема решение: Излизане от собственото жилище за три години,разбира се със санкцията на административен съд!Госпожата си взема "короната"и тръгва за Н-ския квартал.Такъв е закона!
110
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя явно има амнезия. Амнезията и е тежка, не само от алкохола, но и от другите субстанции които със сигурност е взела! Само дето не ги знам какви са точно. Тя сама покани медиите в дома си, сега твърди, че били "нахлули".Убиецът на Милен Цветков беше същия, но него го тестваха и се разбра точно.Според мен не трябва да я пускат, а да лежи в затвора ефективно: Жив късмет, че не и е хрумнало да се качи на някой мощен джип и да убие човек като Милен!

Спонсорирани публикации