Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Българският тенисист бил агент на американско лоби, пишат в Сърбия
Обновена: 25 юни 2020 08:42 | 25 юни 2020 08:38, Елка Василева
108
Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имал подозрително поведение още от пристигането си в Белград, отиването си в България и след това в хърватския град Задар, пише сръбското издание „Телеграф“. Заради това се били появили и много теории, че може Григор Димитров да е криел, че е заразен с коронавирус.

Със съобщението си, че е дал положителен тест за COVID-19, Григор Димитров предизвика истински хаос в света на тениса и то непосредствено преди началото на финалния мач на Adria Tour в Задар. Поведението на Димитров, както и рекордният зрителски интерес към турнира, организиран от Новак Джокович в Белград и Задар, хвърля съмнение според „Телеграф“, че може би зад всичко стои мощното американско лоби, на което Джокович от години бил „трън в очите“.

Зад себе си Григор Димитров има могъщи агенти и силни компании, от които печели милиони по спонсорски договори. Макар че в тениса той не е на самия връх, той е атрактивен за много компании къде заради външния си вид, къде заради личния си живот, тъй като е имал връзка с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серена Уилямс.

Още по темата

Това заедно с добрите резултати преди време, когато стигна до 3 място в АТР листата, му донесе баснословни договори. Така днес Димитров фактически живее от тези договори, тъй като в тениса през тази година не е постигнал някакъв по-съществен резултат освен полуфинала в Акакулко.

От друга страна от договори с Nike, Wilson, Rolex и още няколко силни спонсора има гарантирани около 5,5 милиона долара.

Освен това, продължава сръбското издание, Димитров беше сочен от мнозина като наследник на Роджър Федерер. Двамата играят в един и същи стил, години наред имаха един и същи агент Тони Годсик и едни и същи спонсори зад себе си, а и прякорът на Димитров е „малкия Федерер“. От 2014 г. до 2017 г. Димитров е представляван от агенцията, основана от Федерер, но след това сменя агента и от три години го представлява Георги Стоименов.

Зад Димитров обаче все още има много компании, които представляват и Федерер, и се стига до може би лудата идея, пише сръбското издание, че зад всичко се крие опит за сриване на Новак Джокович, така че да се предотврати подобряване рекордите на Федерер, който е синоним за тенис в западния свят.

На базата на поведението на Григор Димитров след пристигането му в Белград, както и ходове на неговите мениджъри, се появявало съмнението, че зад всичко се криело нещо по-голямо. Веднага след като Димитров обяви, че е с положителен тест за COVID-19, световните медии „разпънаха“ Новак Джокович, който като тенисист номер едно в света заплашва Запада заради очакваната строга организация на US Open и помощта за тенисисти на по-ниските места на класацията, заключава сръбското издание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
10
 
4
 
! Отговори
Илюминат-Заговорник преди 3 години
хахаха , не ве, работата е че раздават по 1800лв ако се пишеш болен от несъществуващия кови19 , Гришо се полакоми и затова е цялата работа
37
1
 
11
 
! Отговори
Mityo the postol преди 3 години
Сливовицата им е помътила мозъците.
36
1
 
7
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
Господи , пазиме от приятели......
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече си личи от кого северномакедонците са се учили да плюят по родната си България.
34
1
 
29
 
! Отговори
фен преди 3 години
Е, това вече мина всякакви граници...то САЩ , то Федерер ще се занимават да уговарят Гришо да "прецака" големият и важен турнир на Джокович. Сърбите се оляха - всички им виновни! а Джокович с неговите комплекси че по цял свят го недолюбват явно има защо.....
33
1
 
35
 
! Отговори
Смешки! преди 3 години
Тези сърби с всяка изминала статия стават все по-смешни, че чак и жалки бих казал дори!
32
0
 
19
 
! Отговори
Ми чи как ! преди 3 години
.... дори коронавируса е измислен от Запада, за да спре похода на Ноле към рекордната титла...а Федерер е спонсорирал измислянето му. Наш Гришо е използван за муле...
31
3
 
10
 
! Отговори
Morski преди 3 години
Шумадийците пак ''под вола теле '' и пак клатят менчето!Да внимават, щото сега не сме 1914! ХХ век свърши отдавна и с това късмета им в конфликтите !Между другото и и гърците трябва да вземат под внимание последното , когато се чепкат с турците!(Не че съм на турска страна, но това са фактите )
30
11
 
2
 
! Отговори
Джингила преди 3 години
До 64262Всеки с поне малко мозък би направил така,но като си тупо, селско парче от Хаскюллю - не.
29
11
 
8
 
! Отговори
64262 преди 3 години
Гришо си е виновен за скандала. Като отиваш на такъв турнир си правиш pcr тест, за да покажеш на домакините, че си чист. Тази драма хасковлията можеше да избегне със 50-100 евро тест направен от местните там.
28
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бих се очудил ако наистина е така.
27
1
 
26
 
! Отговори
123123 преди 3 години
Като гледах какво правят в дискотеката, беше ясно, че ще има ихо-ихо и после тихо.
26
1
 
38
 
! Отговори
гггг преди 3 години
джокович затова ли не бързаше с теста. тук стана , който се тества последен е невинен.
25
8
 
7
 
! Отговори
123123 преди 3 години
Гришо донякъде е виновен, като обяви, че е болен преди да изчака завършването на турнира от където все пак е взел пари.
24
5
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Гришото хубаво си стоеше въфф Калифорния,но ето на...мръдна за 2-3 дена до Европата да...почука тенис и кво стана;на прага сме на...гражданска война с...остатъците от ФСРЮ.Ако и Македония се...намеси,не могат ни разтърва ни Путин,ни Тръмп,ни Мао Цзе Дун.Работата е много...сериозна и е изпитание за вожда от Банкя(да се ...свети името му),което може сериозно да го...задъха,да го притесни и...отслабне;все...проблеми.
23
2
 
16
 
! Отговори
D преди 3 години
Е нали трябва да си защитят чадото. Нормално е да хвърлят вината на друг, ще и без това ще го разпънат на кръст.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парадокс - не тенис Гришо не може да бие Жокера, обаче ако кихне цяла Сърбия заляга.
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега нашите медии да не спят, ами да раздухат как Джокович се насвинячи с ковито на благотворителен турнир по тенис на 11 юни от Никола Янкович, че ми писна от сръбските недоразумения
20
18
 
6
 
! Отговори
83396 преди 3 години
Чисто теоритично, нашия може да е минал ковид-19 преди. Може и наистина да иска да компрометира турнира на сърбите, като обявявя, че сега е болен. За два - три милиона и аз ще кажа, че съм болен. Може и без да ми дават пари да кажа, че съм болен, само и само да влезна в информационния поток, за да си вдигна рейтинга. Той обича да влиза в новините със личния си живот.
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** Василева.,това е начинът на мислене и на тови сайт ,на вашите колеги и на вас самата.Погледнете колко жалки статии срещу САЩ написахте през последните години.Сега обаче се възмущавате на сърбите ,че направили същото.Виждате ли вие как изглеждате в нашите очи!

Спонсорирани публикации