Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Българският тенисист бил агент на американско лоби, пишат в Сърбия
Обновена: 25 юни 2020 08:42 | 25 юни 2020 08:38, Елка Василева
108
Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имал подозрително поведение още от пристигането си в Белград, отиването си в България и след това в хърватския град Задар, пише сръбското издание „Телеграф“. Заради това се били появили и много теории, че може Григор Димитров да е криел, че е заразен с коронавирус.

Със съобщението си, че е дал положителен тест за COVID-19, Григор Димитров предизвика истински хаос в света на тениса и то непосредствено преди началото на финалния мач на Adria Tour в Задар. Поведението на Димитров, както и рекордният зрителски интерес към турнира, организиран от Новак Джокович в Белград и Задар, хвърля съмнение според „Телеграф“, че може би зад всичко стои мощното американско лоби, на което Джокович от години бил „трън в очите“.

Зад себе си Григор Димитров има могъщи агенти и силни компании, от които печели милиони по спонсорски договори. Макар че в тениса той не е на самия връх, той е атрактивен за много компании къде заради външния си вид, къде заради личния си живот, тъй като е имал връзка с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серена Уилямс.

Още по темата

Това заедно с добрите резултати преди време, когато стигна до 3 място в АТР листата, му донесе баснословни договори. Така днес Димитров фактически живее от тези договори, тъй като в тениса през тази година не е постигнал някакъв по-съществен резултат освен полуфинала в Акакулко.

От друга страна от договори с Nike, Wilson, Rolex и още няколко силни спонсора има гарантирани около 5,5 милиона долара.

Освен това, продължава сръбското издание, Димитров беше сочен от мнозина като наследник на Роджър Федерер. Двамата играят в един и същи стил, години наред имаха един и същи агент Тони Годсик и едни и същи спонсори зад себе си, а и прякорът на Димитров е „малкия Федерер“. От 2014 г. до 2017 г. Димитров е представляван от агенцията, основана от Федерер, но след това сменя агента и от три години го представлява Георги Стоименов.

Зад Димитров обаче все още има много компании, които представляват и Федерер, и се стига до може би лудата идея, пише сръбското издание, че зад всичко се крие опит за сриване на Новак Джокович, така че да се предотврати подобряване рекордите на Федерер, който е синоним за тенис в западния свят.

На базата на поведението на Григор Димитров след пристигането му в Белград, както и ходове на неговите мениджъри, се появявало съмнението, че зад всичко се криело нещо по-голямо. Веднага след като Димитров обяви, че е с положителен тест за COVID-19, световните медии „разпънаха“ Новак Джокович, който като тенисист номер едно в света заплашва Запада заради очакваната строга организация на US Open и помощта за тенисисти на по-ниските места на класацията, заключава сръбското издание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
15
 
3
 
! Отговори
Alow преди 3 години
И той се продаде за пари като цар Тиквун
17
24
 
7
 
! Отговори
Надалинчо преди 3 години
Хахаа е много ясно то от нашия Дришняк всичко може да се очаква....Тъпо парче е хасковския цървуляк
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като е положителен , би ли могъл да го скрие?По- скоро Джокович е крил нещо.
15
1
 
15
 
! Отговори
123123 преди 3 години
Тези двамата хубавци имат доста пари и могат да си платят изследване за да разберат дали са заразени с един и същ щам на вируса.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джипси работа отвсякъде. Особенно изказванията на бащата на Джокович. Да не бъдем расизан
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Сърбия и славянското братство:На 12 септември 1885 България е уведомена за мобилизацията в Сърбия, извършена, за да запази равновесието на Балканския полуостров. Сръбските искания са за признаване на Съединението срещу отстъпване на Видин, Трън и Радомир, за които в Сърбия се твърди, че са населени със сърби. Главната цел на Сърбия е да постави под свой контрол столицата София, като по този начин отреже окончателно връзката на България с македонските земи.
12
2
 
31
 
! Отговори
Асд преди 3 години
Абе на тия сръбе все ние сме им виновни.
11
2
 
31
 
! Отговори
E, преди 3 години
толкоз по въпроса за братята сърби!
10
8
 
19
 
! Отговори
GG преди 3 години
Наш Гришу ходи да се мазни и да целува сръбските г..., а те сега го хранят. Заслужава си го !
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо се очудвате?Сърбите са тези които измислиха Македония и които обясниха на македонците, че българите са татарски окупатори. Сърбите са фенове на Рашка, вярващи на руската пропаганда. Теорията на конспирацията им е в кръвта.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мисля нужна е реакция от нашето външно министерство и да се пресече това докато още може"Няма нужда от реакция, целия останал свят вини Джокович
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гришо поне е по-красив от джокович. С тая голям дълга и крива глава, и голям дълъг нос, тоя джокович е супер грозник. Нашият поне е симпатяга. Сигурно сърбите ги е яд, че нашият е по-красив.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля нужна е реакция от нашето външно министерство и да се пресече това докато още може
5
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно нямам лоши мисли към сърбите, ама Гришо можем да си го обиждаме само ние!
4
4
 
39
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Нали ни бяха братя сърбежите бе?
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбите са най-тъпите хора. Ами нали джокович покани Гришо. За какво го покани? Да не би Гришо да е дошъл неканен в сърбия?
2
3
 
35
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Може и да е обратното Джокович да е виновен за заразата на Гришо. Тогава Григор има право да ги съди в международен съд за клевета и обида.
1
28
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!НЯМА НИКАКЪВ КОРОНА ВИРУС!! ОБЯВИ ГО САМО ЗА ДА ЗАМАЖЕ ТОТАЛНИЯ СИ РЕЗИЛ!!!

Спонсорирани публикации