Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Българският тенисист бил агент на американско лоби, пишат в Сърбия
Обновена: 25 юни 2020 08:42 | 25 юни 2020 08:38, Елка Василева
108
Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имал подозрително поведение още от пристигането си в Белград, отиването си в България и след това в хърватския град Задар, пише сръбското издание „Телеграф“. Заради това се били появили и много теории, че може Григор Димитров да е криел, че е заразен с коронавирус.

Със съобщението си, че е дал положителен тест за COVID-19, Григор Димитров предизвика истински хаос в света на тениса и то непосредствено преди началото на финалния мач на Adria Tour в Задар. Поведението на Димитров, както и рекордният зрителски интерес към турнира, организиран от Новак Джокович в Белград и Задар, хвърля съмнение според „Телеграф“, че може би зад всичко стои мощното американско лоби, на което Джокович от години бил „трън в очите“.

Зад себе си Григор Димитров има могъщи агенти и силни компании, от които печели милиони по спонсорски договори. Макар че в тениса той не е на самия връх, той е атрактивен за много компании къде заради външния си вид, къде заради личния си живот, тъй като е имал връзка с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серена Уилямс.

Още по темата

Това заедно с добрите резултати преди време, когато стигна до 3 място в АТР листата, му донесе баснословни договори. Така днес Димитров фактически живее от тези договори, тъй като в тениса през тази година не е постигнал някакъв по-съществен резултат освен полуфинала в Акакулко.

От друга страна от договори с Nike, Wilson, Rolex и още няколко силни спонсора има гарантирани около 5,5 милиона долара.

Освен това, продължава сръбското издание, Димитров беше сочен от мнозина като наследник на Роджър Федерер. Двамата играят в един и същи стил, години наред имаха един и същи агент Тони Годсик и едни и същи спонсори зад себе си, а и прякорът на Димитров е „малкия Федерер“. От 2014 г. до 2017 г. Димитров е представляван от агенцията, основана от Федерер, но след това сменя агента и от три години го представлява Георги Стоименов.

Зад Димитров обаче все още има много компании, които представляват и Федерер, и се стига до може би лудата идея, пише сръбското издание, че зад всичко се крие опит за сриване на Новак Джокович, така че да се предотврати подобряване рекордите на Федерер, който е синоним за тенис в западния свят.

На базата на поведението на Григор Димитров след пристигането му в Белград, както и ходове на неговите мениджъри, се появявало съмнението, че зад всичко се криело нещо по-голямо. Веднага след като Димитров обяви, че е с положителен тест за COVID-19, световните медии „разпънаха“ Новак Джокович, който като тенисист номер едно в света заплашва Запада заради очакваната строга организация на US Open и помощта за тенисисти на по-ниските места на класацията, заключава сръбското издание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва англичани да разследват. Те ще открият топлата връзка че Григор е пренасял негоден новичок за да отрови болните мозъци на цяла Сърбия.
57
1
 
11
 
! Отговори
bace_driska.jpg преди 3 години
Гришо, признай си бе! Признай си, че си му пръцнал в устата докато спи и си го заразил! Признай си! А да! Също така.. ИЗВИНИ СЕ БЕ!
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво му е станало на Новак? Даже няма симптоми заедно с жена си, а тия лаят сякаш е на смъртно легло!
55
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност врагът на Сърбия е Джокович, той е скъпоплатен сътрудник на МОСАД по линия на спорта. Гришо всъщност е агент на сръбското контраразузнаване на УДБА, също добре платен. Той е герой на Сърбия, но за да остане в неизвестност сега му се налага да изтърпи медийно порицаване.
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е защо няма изказване от Джокович спрямо сръбските медии които бълват простотиите си спрямо Григор? Сигурен съм че ще се изкаже негативно срещу тях, но то пък трябва и баща си да оплюе по тази логика...Жалка история!
53
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събери балкански *** и после им гледай сеира.
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Особено факта, че бил агент на американцит направо троши мифки.И те като руснаците са си по шпионските изпълнения.
51
1
 
18
 
! Отговори
Бау преди 3 години
конспираторите имат доста скучен живот ... За това конспирациите ги привличат. Чувстват се ... специални :D
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо Джокович да е трън в очите на хамериканците? Краварите случайно да имат някой в топ 10 в ранглистата, че Джокович да им е трън? Разбирам да е трън на испанците заради Надал.Пълни простотиии от сърбите.То даже не е прoстотия тяхното, а !
49
1
 
33
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Такива "братята" Сърбе, уж ни се пишат приятели и братя, но винаги са готови да ни забият нож в гърба. Историята го е доказала многократно .... Григор го посрещнаха с целувки и прегръдки, а сега са готови да го закопаят. Прави са били дедите ни които са казвали: "... Сърбе на върбе ... "
48
16
 
8
 
! Отговори
gost преди 3 години
Много некоректно сте напислаи и озаглавили Статията- Лудост в Сърбия, не е никаква Лудост, а пълна безотговорност от страна на наглия, и супер безотговорен Григор Димитров, защо 2 там е отказл да се тества, защото се мисли з богопомазан ли, бащата на Джокович много точно го е обрисувал в интервюто!
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бих предположил, че са прекалили с прясна неотлежала ракия, обаче гроздето не е узряло, джанките не са изпопадали, не е сега сезона, вече не знам какво да мисля.
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Григор се бори против социализъма, а Джокович си е направил парите в Русия и Китай.
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сръпската параноя в действие. Никога не са били нещо друго. Болни мозъци. За това по-далече от тия, без приятелства.Тия са си болни комунистически мозъци.
44
1
 
16
 
! Отговори
Леле до 4 преди 3 години
Като го разправят вестниците, баща му и све сръбска сггган около него- да направи изявление и да опровергае каквото пишат и говорят. Джокович се държи като типична (слагам сама три звездички). Наскоро го нахрани една тенесистка, че отказал да ходи на ЮЕс Оупен без антуража си и родата си- тя каза можем да играем, ако спазваме предписанията, не може да водиш катун със себе си... Явно,освен физически, е грозноват и ментално и духовно ноле. Сръбска им работа- затова никой не ги понася!..
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия вместо да развиват теории на конспирациите да се чукнат по гглавите за чий бяха на чалготека след турнира в Сърбия.
42
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа изтрещя. Няма ли как да се сложи край на тая измислена пандемия , оня шефът на сзо как спи спокойно?
41
3
 
3
 
! Отговори
Всяко стадо преди 3 години
Си има ***. И в България и в Сърбия. В България *** войвода - Мекерето на Държавна задръжка, на когото подариха дома на ВМРО, изграден с кървава пот от македонските българи, от който той бозае от наеми.
40
4
 
9
 
! Отговори
Брат Малеев преди 3 години
Напротив! Гришо е руски агент вербуван от руските агенти Шарапова и Шерцингер (с руски корени) за да провали големия проект на южните славяни наречен Новак Джокович! Сега всички му се присмиват и го наричат Джоковид! За награда Гришо го очаква луксозна вила на брега на Камчатка!
39
3
 
29
 
! Отговори
Един преди 3 години
Естествено Сърбия пак сама срещу всички. Световният заговор в действие. Всички деструктивни западни сили се сремят всячески да унищожат най-великата държава на земното кълбо (само Русия се доближава по могъщество до тях). Въобще от 100 години всички се стремят да погубят този невероятен земен рай. Тия продължават да копаят дъното с простотията си.

Спонсорирани публикации