Нови спекулации – коронавирусът е убил Ким Чен Ун?

Дори и да е жив, той не е на власт, казват експерти
26 юни 2020 17:00, Нели Христова
83
Нови спекулации – коронавирусът е убил Ким Чен Ун?
Снимка: БГНЕС

За пореден път се появи въпросът - жив ли е Ким Чен Ун или не?

Съмненията, отнсоно здравето на лидерът на КНДР се появиха, след като външният министър на Япония Таро Кано заяви, че е "подозрителен" относно състоянието на Върховния лидер. Според някои експерти, той е станал жертва на COVID-19.

"Скорошните раздвижвания в Северна Корея са странни. Подозираме, че коронавирусът е плъзнал из страната и Ким Чен Ун се опитва да не се зарази, затова не се появява на обществени места", каза Кано на пресконференция вчера. Но добави, че имат подозрения относно здравето му.

"Реколтата в Северна Корея бе зле миналата година. Икономиката им не се справя добре. За това Ким Чен Ун иска да разсее хората си и те да се вгледат в ситуацията извън Северна Корея", коментира още Кано относно агресивната риторика на КНРД срещу Южна Корея от последните седмици.

Когато го питат обаче какви са личните му възгледи за случващото се в страната и защо сестрата на Ким ръководи държавата, министърът заяви, че не му е позволено да обсъжда темата с журналисти, но сподели, че и тайните служби на САЩ са убедени, че коронавирусът вече е в Северна Корея.

"Аз съм съгласен с тяхната гледна точка, просто трябва да разберем, колко широко се е разпространил", допълни Кано.

"Аз лично вярвам, че е починал. Но ако той още е жив, то според мен има битка за властта между него и сестра му. Изглежда все едно си играят на доброто и лошото ченге, като той е доброто. Каквото и да става в страната е ясно, че той вече не е на власт", заяви журналистът и коренспондент от КНДР Рой Калий.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
4
 
! Отговори
бан-ки муна преди 3 години
Дано да е жив и здрав да го и..,че да подържа напрежение в краварника,иначе няма да е весело а
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хахахаНа такива комунистически бабаити като тебе съм се наслушал и нагледал преди 30 години, после изведнъж им се наложи да целуват задниците на американците, та и на теб няма да ти се размине.
48
7
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Ха ха колко пъти го погребваха големия Ким !! Какъв страх всява само сред капиталистическите плъхове !!! Имате много здраве от Кими хахахах Велик е !!!!!!
47
2
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ким не може да се разболее и...приключи с фатален край,защото Великата Чан Гън ще го възстанови за броени дни.Японците...злобеят,защото нямат такава...лечителка и такъв...вожд,естествено.
46
0
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
а къде, в коя разта и прогресивна държава черните разбиват магазини? Белите им целуват краката, а власта гледа към небето?
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото този е двойника на Ким чен ун. Колкото и да ни мислят за про, сти няма как да ме излъжат. Този е с по квадратна глава и по дебел. Оня имаше трапчинки а този е с бузи като на пр, асе. На оня очите бяха по разтегнати. При всички положения оригиналният е дал фира.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек глобалистките лъжливи медии го погребват на 10 дена веднъж.
43
0
 
5
 
! Отговори
хон гил дон преди 3 години
Е ко сега?Още един мавзолей ли ще строят?
42
3
 
9
 
! Отговори
ined преди 3 години
Как изобщо Ким ще умре от болест дето не съществува в Северна Корея?
41
0
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
До 34- А нашата ножица е супер!
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В северна корея няма коронавирус.Там още от началото Ким затвори границите.Другите държави си прибрахме хората от Китай и вируса се появи
39
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно другаря Ким е жив. Ако не беше другаря Радев щеше да ходи с черна лентичка.
38
6
 
15
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ - И викаш сега е момента Вовата да стане Световен лидер? Да, ама не. Пустия Запад, толкова го копахте всичките ***, и не ще да мре. А внуците и чав.етата ви все на там бягат - виж дрОгарката Нинова и се поучи. Та като се замятате на амбразурата да защитавате било Ким, било аятоласите, да се пръсне човек от смях. Въртите, сучете - все към Вовата ви влече. Айде, тънете в мечти за велик Вова , силна рубла и нова Лада.
37
2
 
14
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Пак статия за пълнеж и генериране на трафик ,до сега нито една статия пусната от този сайт за Северна Корея не е била вярна .просто никой не знае какво се случва там.всичко е само догатки и предположения.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
грух 1 + грух 2 = шампионска титла.(догодина)
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи досега беше доброто ченге , отсега нататък е лошото ченге ,което означава да видим как лошите ченгета действат.
34
17
 
25
 
! Отговори
Рашка с прашка преди 3 години
Очарователно е как комунистите защитават п*рас*ето Ким. Ама другари, огледайте се! Запада се развива, обществата там прогресират. Пийте си хапчета за успокоение, че да идите при Ленин и Сталин.
33
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТА в любимата Русия как е?Как е социалната ножица?
32
1
 
15
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Важното е да се запази средновековната абсолютна феодална монархия с теократични елементи начело с династията Ким.
31
9
 
4
 
! Отговори
ДО 32 ФАШИСТА преди 3 години
ФАШИСТЕ КАЗАХ ТИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД СМЕНЯ СТРОЯ ТИ ЩЕ СИ УПИКАН И ОАКАН ФАШИСТ ПАК ТИ КАЗВАМ АЗ ЩЕ СЕ СМЕ ТИ ЩЕ СЕ ОПИКАВАШ .

Спонсорирани публикации