Лято 2020: Кои плажни рокли да носим?

Вижте актуалните тенденции
18 юли 2020 19:22, Иванка Гъркова
2
Лято 2020: Кои плажни рокли да носим?
IStockphoto

Морският бряг е мястото, на което релаксираме най-добре лятото. На него прекарваме часове в четене на книга, събиране на тен, пиене на коктейли и сладки приказки и игри с най-близките. Разбира се, той е най-добрият декор за снимки за много мъже и жени. Макар и да не си го признават, мнозина отиват там, за да се отбележат в социалните мрежи и така да покажат, че не само са на почивка, но и имат нови бански и аксесоари. 

След като ви дадохме идеи за най-актуалните модели бански и плажни кърпи, време е да ви запознаем с това кои са тенденциите в роклите, които ще носим на морето през този сезон. 
 
Наред с леките и ефирни пареота, които всяка година се носят, през тази те ще бъдат изместени от широките плажни рокли, най-вече асиметрични модели, които падат свободно и не описват тялото. Освен в бяло и синьо, както и на райета с тези два цвята, по-разкроените модели, с 3-4 пласта в различни нюанси, ще са тотален хит.  
 
Подобно на ежедневните блузки и рокли за лятото, и в плажните ще има по-широки и обемни ръкави. Що се отнася до материите, естествените са за предпочитане, защото не запарват кожата и носенето им създава приятно усещане за прохлада край морето.  
 
Ето 4 тенденции в плажните рокли, които да следвате: 

1. Рокля тип широка риза
 
 
Колкото по-широка е, толкова по-добре. На пазара има много модели, които отдолу са един набран пласт, декорирани с помпони или ресни. Те са предимно в бял цвят,за да не привличат слънчевите лъчи. 
 
Някои ризи са с изрязан гръб, като от двете му страни има връзки, за да не бъдат твърде разголени раменете. Ръкавите са един размер по-широки и се веят от вятъра. 
 
По-шарените модели от този тип ризи – с копчета и дълги, но малко по-тесни ръкави, също са на мода. Те могат да се носят както за плаж, така и за разходка край морето вечер, когато е по-хладно. 
 
Още за тенденциите в плажните рокли четете в Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Fashion tv преди 3 години
Тези "с дължина под задните части, които имат асиметрична дупка ..."Само такива рокли носете.

Спонсорирани публикации