Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре

Най-вероятно детето ще бъде настанено в приемно семейство
Обновена: 20 юли 2020 08:15 | 20 юли 2020 08:15, Нели Христова
132
Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре
Снимка: Facebook

"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен...", това казва майката на 3-годишното момиченце, преди да започне да го малтретира пред камерата на телефона си.  Скандалното видео е изпратено от бащата на детето на негова близка, за да го пусне в социалните мрежи и да предизвика реакцията на инситуциите, пишат от bTV.

Още по темата

Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащата и други близки на момиченцето, което сега е в център от семеен тип. По неофициална информация, бащата се смята за съучастник, тъй като е имал още видеа с насилие над детето, но не е съобщил.

В клипа майката вика на детето и го удря няколко пъти, докато говори срещу баща му. Тя е на 32 години, а момиченцето на 3. Гневът от видяното води няколко души пред блока на семейството в Перник. Малко по-късно пристига и полицията, и жената заедно с момиченцето са отведени.

Агенцията за социално подпомагане започна спешна проверка. Детето временно е в център за настаняване от семеен тип. Ако никой близките не се съгласи да се грижи за него, ще се търси приемно семейство, пишат от БНТ.

"Детето се чувства добре", казва Румяна Герова, началник на отдела "Закрила на детето". Майката била лаконична в обясненията за случилото се. Тя искала да предизвика вниманието на бащата, тъй като той не се грижел достатъчно за тях.

Началникът на отдел „Закрила на детето” в Перник допълни още, че видимо майката е изглеждала психически добре и не е освидетелствана. „Това, което видяхме във Facebook, ни навежда на мисълта, че тя има някакви религиозни убеждения, нищо повече. Полицията ще работи по този въпрос и ще излезе с факти”, каза още Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не знам защо Перник още не е изравнен със земята. Само yтaйки живеят там главно.
22
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ниииииииикойййй не му пука. Да вкарват цялото семейство в затвора, детето по специална програма за интегриране в общество, кастрация и на тримата, зе тея гени ... И това е :)
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Умен ГущерХем си образован, хем болна била, хем понасяне на отговорност ...
20
3
 
15
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Вече педофилите от Елита ще могат да пазаруват български деца, благодарение на закона за социалните услуги. Този случай смърди жестоко, та се не трае!
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАЙКАТА НЕ Е ПСИХИЧЕСКИ ДОБРЕ ! БЕШЕ МИ СЪСЕДКА В ЗАХАРНА ФАБРИКА В СЪСЕДЕН БЛОК! РАБОТЕШЕ КЪМ ТАКСИМЕТРОВА КОМПАНИЯ , ПИЕШЕ И ,,,,, БАЩА И БЕШЕ В ЗАТВОРА А БАБАТА И ДЯДОТО Я ОТГЛЕДАХА ЗАЩОТО МАЙКА И Я БЕШЕ ИЗОСТАВИЛА И СЪЗДАЛ НОВО СЕМЕЙСТВО ! ЛЕЛЯ И ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕ В ЗАХАРНА И РАЗКАЗВАШЕ КАК Е ОГРАБИЛА РОДИТЕЛИТЕ И И КАК Е НАНАСЯЛА И ПОБОЙ НАД ТЯХ , А ПОСЛЕ ЧЕ Е МИНАЛА КЪМ НЯКАКВА СЕКТА! САМО ВИЖТЕ ПРОФИЛА И ВЪВ ФБ И ВИЖТЕ !ТАКА ЧЕ ТАЯ ЖЕНА Е БОЛНА И НЕ Е ДОБРЕ !!!
18
2
 
15
 
! Отговори
Умен Гущер преди 3 години
Психически здрава била Не, не е! По образование съм психолог и знам, че определението за някого, че е психично здрав, на първо място колегите трябва да се замислят за психопатство. Психопатите нямат съвест и не изпитват чувство за вина. Способни са на всякакви безумия без да им трепне. Не казвам, че жената е такава, но със сигурност това ѝ поведение подлежи на по-задълбочена проверка и понасяне на отговорност!
17
26
 
3
 
! Отговори
джави преди 3 години
Тя поне има дете, а какво да кажем за 30 плюс кариеристи.Жалка работа..
16
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже мили защо си такъв....аз толкова искам детенце,от толкова много години,а тази го бие това миличкото. ..дайте ми го,аз ще му дам всичко на света..
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е психически здрава да си понесе последствията. Няма оправдание за това да си изкарваш яда на едно невинно дете. Като си неуравновесен психически като тази "майка" номер 2 най - добре вземи мерки да не се размножаваш. За такива сектантски *** като майката и номер 2, който я подкрепя концентрационните лагери трябва да се върнат. Преди 3 години пак имаше подобен случай един дядо беше убит от собствената си дъщеря също сектантка задето се опитал да спаси внучките си от нея.
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бащата бил съучастник, понеже е дал клипа на своя близка, за да го пусне и предизвика реакция, но понеже имал и други клипове??? Ами, ако си беше мълчал, кой знае колко щеше да продължи това и дали въобще някога щеше да види бял ден. Неадекватни действия на полицията. Май не разсъждават.
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 Детето да не е направило нещо случайно и да го бие с възпитателна цел. Ясно се вижда че е стресирано и че му се случва често да го шамарят за собствените си цели а не с възпитателна цел.
12
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Всеки знае, че боят възпитава. Вие сигурно сте някоя майка орлица лигавеща *** си син, и целяща да вгорчите живота на някоя мила жена, която ще трябва да дундурка синчето ви до гроб и ще отглежда и вашият син и децата. Ужас.
11
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До коментар N 2 : из..роди като теб, които смятат насилието за нещо нормално и възпитателно, трябва да бъдат кастрирани и да не се множат. А коментарът дори е харесан цели 3 пъти... Дано Бог ви знае кои сте и да ви лиши от поколение, защото насилници заслужават да бъдат сами! Откачалки като майката от клипа, само дето тя е луда, а пък вие най - вероятно сте си просто психопати
10
4
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Религиозни мотиви.... вероятно от внесените от янките в ранните години на прехода.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Heдoклaтeнa мъpшa с aсoциaлнo поведение.
8
3
 
72
 
! Отговори
Св преди 3 години
По всички медии дават снимката на това невинно дете по памперс. Престанете да качвате тази снимка, като сензация. Засрамете се. Невинна душичка е. Каквито и да са родителите, нямате право да качвате тази снимка.
7
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега мъжът ти започна ли да те обича повече, тъpa *** мъpшо с асоциално поведение?!
6
2
 
62
 
! Отговори
;( преди 3 години
Това е сериозен проблем. Защо по дяволите ставате родители, когато не сте готови за това. А детенцето има толкова измъчен вид и такива сенки под очите... Боже, защо допускаш такива *** да стават родители и лишаваш много други, които дават мило и драго за това!
5
0
 
48
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Кой Ви даде дипломите? ПУЦ ли сте завършили? Като пишете, после четете шедьовъра си!
4
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащатаТова дете двама бащи ли има, ако някой може да ми преведе какво се има предвид?

Спонсорирани публикации