Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре

Най-вероятно детето ще бъде настанено в приемно семейство
Обновена: 20 юли 2020 08:15 | 20 юли 2020 08:15, Нели Христова
132
Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре
Снимка: Facebook

"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен...", това казва майката на 3-годишното момиченце, преди да започне да го малтретира пред камерата на телефона си.  Скандалното видео е изпратено от бащата на детето на негова близка, за да го пусне в социалните мрежи и да предизвика реакцията на инситуциите, пишат от bTV.

Още по темата

Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащата и други близки на момиченцето, което сега е в център от семеен тип. По неофициална информация, бащата се смята за съучастник, тъй като е имал още видеа с насилие над детето, но не е съобщил.

В клипа майката вика на детето и го удря няколко пъти, докато говори срещу баща му. Тя е на 32 години, а момиченцето на 3. Гневът от видяното води няколко души пред блока на семейството в Перник. Малко по-късно пристига и полицията, и жената заедно с момиченцето са отведени.

Агенцията за социално подпомагане започна спешна проверка. Детето временно е в център за настаняване от семеен тип. Ако никой близките не се съгласи да се грижи за него, ще се търси приемно семейство, пишат от БНТ.

"Детето се чувства добре", казва Румяна Герова, началник на отдела "Закрила на детето". Майката била лаконична в обясненията за случилото се. Тя искала да предизвика вниманието на бащата, тъй като той не се грижел достатъчно за тях.

Началникът на отдел „Закрила на детето” в Перник допълни още, че видимо майката е изглеждала психически добре и не е освидетелствана. „Това, което видяхме във Facebook, ни навежда на мисълта, че тя има някакви религиозни убеждения, нищо повече. Полицията ще работи по този въпрос и ще излезе с факти”, каза още Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
27
 
! Отговори
Спокоен преди 3 години
Видях видеото преди малко. Първосигнално, ако "майката" беше в обсега ми, сега щях да съм в затвор. Без секунда съжаление. Детенцето и целуваше ръката, а тя го шибна през лицето със същата ръка. Настръхнах ....
42
27
 
2
 
! Отговори
От 42 преди 3 години
Не защитавам майката, не знам какви са и мотивите,още по-малко разбирам защо е снимала, само казвам,че понякога шамар си трябва.И колкото повече внимание се обръща на едно дете,толкова повече ти се качва на главата ако не внимаваш.Има деца,които виждаики негативната реакция на родителите си се опитват още повече да ги вбесят.Затова 1-во предупреждение със строг тон,шамар ако няма резултат и пълен игнор (стига да не е застрашено здравето му)
41
0
 
14
 
! Отговори
?!?! преди 3 години
До Анонимен 42 И това какво общо има с пляскането на дете, защото баща му не обичал майка му??? Вие гледахте ли изобщо клипчето, преди да напишете мъдрите си разсъждения относно бебешкия пубертет? Видяхте ли как то протяга ръка към майка си с плахата надежда да не го ударо отново? Видяхте ли как се доверява пак и пак, защото това е майка му и детето за съжаление по-добро от нея не знае... Видяхте ли как ѝ целува ръка накрая, за да я омилостиви и да пред да го бие?
40
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата на 3 годинки имат нещо като бебешки пубертет и ако решат могат да вдигнат кръвното и на мъртвец.Моят син когато беше в тази възраст веднъж реши,че не иска да чака кротко пред кабинета на личната докторка и тръгна да ближе вратата и пода напук знаеики,че не бива да пипа нищо в поликлиниката.Лягал е и по средата на улици и в локви (не скачал,а лягал). Сигурно 6 месеца съм го носил като чувал с картофи.Колкото по настоятелно му казваш НЕ,толкова повече се дърпа.
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бруталната майка вярвала:Бог сваля температурата"Вижте до какво промиване на мозъци и вярване в идотщини може да доведе религията!
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забранете преподаването на религия до 18 години! С изключение на традиционните празници. Единствено в православната религия си палят тихо свещичките и православието не промива мозъци с пастори,за да им обират парите,имотите и ги манипулират.Религията е опиум!
37
0
 
7
 
! Отговори
НЯКОЙ? преди 3 години
КОЙ Й Е ПРОФИЛА НА ТАЯ ВЪВ ФЕЙСА?
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Под каскет акъл не вНе четеш ли?Защото бащата е съучастник!Едно време през соца учехме "Общество и право" и елементарни неща от правото,поведението и морала,включително и какво е съучастник в престъпление,сега учат дежндърски глупости,откровени лъжи и простотии и унищожават реалното образование!
35
1
 
5
 
! Отговори
Пипон преди 3 години
До Под каскет акъл не вАми то в текста пише защо е задържан бащата. Ама кой да чете....
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Религията е опиум за масите и може да ги превърне във фанатици!
33
10
 
11
 
! Отговори
Под каскет акъл не в преди 3 години
А някой знае ли защо Гешев е наредил да бъде задържан и бащата? Защото не е обичал достатъчно майката ли?
32
4
 
31
 
! Отговори
да попитам преди 3 години
защо публикувате снимки на малки голи деца? Съд за вас!
31
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как майката е психически добре. Вижте й профила - тотална религиозна кукувица. Кога ли ще дойде денят, в който религиозният фундаментализъм най-накрая ще се приеме за психологическо заболяване.
30
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ъъъ, бачкаторските драми не ме интересуват. Дали го бият или не- все същото ще стане. Сeляндypи среднисти със заплати 1500лв. и квалификация трети клас втория срок какво да отгледат?! Бъдеща сервитьорка, касиерка или подобно. От такива само икономиката има нужда- слугинаж. Обществото не се нуждае от тях, те са му враг.
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащата и други близки на момиченцето"Ъъъ.. нещо не разбрах?
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не пуснат майката да се боксира срещу Кубрат Пулев, отношението на силите ще бъде същото като това тя да се изправи срещу детето си. Тогава може да и дойде малко акъл.
27
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама защо не си прочитате глупостите? Как така бащата хем е задържан, хем го издирват? Бива некадърност, ама това вече е плачевно!
26
1
 
11
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Майката е СофЕанка,от кв.Зах.фабрика
25
2
 
17
 
! Отговори
Умен Гущер преди 3 години
До АнонименКазвам какво е необходимо. Не съм от хората завършили психология, защото е лесно. Завърших я, защото има неща, с които не съм съгласен. И едно от тях е определението за някого, че щом е болен, това трябва да го освобождава или смекчава от наказателна отговорност. Абсолютна глупост (за мен)! Това си е сериозно престъпление и дори утежняващо обстоятелствата, заради това, че е над дете! Но кой съм аз, че да давам правни и етични акъли.
24
3
 
27
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
Майката, психически добре!!! Да бе да!!! Луда твар, заслужаваща най- лошото!А някой, знае ли дали детенцето е психически добре? Като, го видях милото, колко е измъчено!!! Горкичкото

Спонсорирани публикации