Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре

Най-вероятно детето ще бъде настанено в приемно семейство
Обновена: 20 юли 2020 08:15 | 20 юли 2020 08:15, Нели Христова
132
Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре
Снимка: Facebook

"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен...", това казва майката на 3-годишното момиченце, преди да започне да го малтретира пред камерата на телефона си.  Скандалното видео е изпратено от бащата на детето на негова близка, за да го пусне в социалните мрежи и да предизвика реакцията на инситуциите, пишат от bTV.

Още по темата

Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащата и други близки на момиченцето, което сега е в център от семеен тип. По неофициална информация, бащата се смята за съучастник, тъй като е имал още видеа с насилие над детето, но не е съобщил.

В клипа майката вика на детето и го удря няколко пъти, докато говори срещу баща му. Тя е на 32 години, а момиченцето на 3. Гневът от видяното води няколко души пред блока на семейството в Перник. Малко по-късно пристига и полицията, и жената заедно с момиченцето са отведени.

Агенцията за социално подпомагане започна спешна проверка. Детето временно е в център за настаняване от семеен тип. Ако никой близките не се съгласи да се грижи за него, ще се търси приемно семейство, пишат от БНТ.

"Детето се чувства добре", казва Румяна Герова, началник на отдела "Закрила на детето". Майката била лаконична в обясненията за случилото се. Тя искала да предизвика вниманието на бащата, тъй като той не се грижел достатъчно за тях.

Началникът на отдел „Закрила на детето” в Перник допълни още, че видимо майката е изглеждала психически добре и не е освидетелствана. „Това, което видяхме във Facebook, ни навежда на мисълта, че тя има някакви религиозни убеждения, нищо повече. Полицията ще работи по този въпрос и ще излезе с факти”, каза още Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
20
 
! Отговори
пецата преди 3 години
майката бие и малтретира детето а бащата виновен хахаха бааАаамаааму и правосъдие , не вземайте българки за жени ако не искате да си унищожите живота най невротичните, предстелски и користолюбиви ***
2
63
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки знае, че боят възпитава иначе стават разглезени лигльовци и мамини синчета кошмар за абсолютно всички жени по света.
1
7
 
15
 
! Отговори
BornFromAnger преди 3 години
Какво да кажа освен да и резнат пръсчетата на ръцете на тази!!!!Калпав народ, слаба държава!

Спонсорирани публикации