Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен

От името на Денис Нгуен говори неговият адвокат Мартин Янчев
24 юли 2020 17:15, Нели Христова
32
Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен
Снимка: Facebook

Денис Нгуен - бащата на битото от майка си дете в Перник, е тотално разбит и ще опита да си вземе момиченцето.

Адвокатът на Нгуен Мартин Янчев излезе с видео, в което обяснява, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за малкото момиченце.

Мартин Янчев започна изказването си така:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това е притеснението детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, което го изкраха.

Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни...“

 

 

Причината бащата на матретираното от майка си дете в Перник да не дава интервюта,вижте в клипа !!!Петър Низамов от Бургас също го подкрепя ,и му осигури адвокат!!!Чуйте и думите на самия баща!!!Всеки човек има своите недостатъци но това не значи,че не може да е достоен и грижовен родител!!!

Публикувахте от Мартин Янчев в Четвъртък, 23 юли 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ГР. ПЕРНИК ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КАКВО СТАВА С ДЕТЕТО СЕГА ДНЕС.ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА ВЕЧЕ НИЩО .КАК Е ДЕТЕТО. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ Г-Н АДВОКАТ.ИЛИ СИ ПУСНАХТЕ СТАТИЯТА И ТОЛКОВА.
23
0
 
2
 
! Отговори
РЕШЕНИЕ преди 3 години
ПРОБЛЕМЪТ НЕ СЕ РЕШАВА ЧРЕЗ ЛЮБИТЕЛ НА ЖИВОТНИРЕШАВА СЕ С ЗАЯВЛЕНИЕ В СЪОТВЕТНИТЕ СЛУЖБИ,ИЗЯВЛЕНИЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПЕЧАТ,ТЪРСЕНЕ ПОМОЩ ОТ ИМБУДСМАНА,ДЕЛО ЗА ПРАВО ЗА ГЛЕДАВЕ НА ДЕТЕТО В СЪДА,НАЕМЕ АДВОКАТ.ПРОСТОТИЯТА НЯМА ГРАНИЦИ
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тоя адвокат защо слага по три удивителни след всяко изречение? Направо и смайлита трябва.
21
3
 
2
 
! Отговори
Зла свекърва преди 3 години
В някои видеа жената се обръща към някакъв Иво. Кой е Иво и каква роля играе в ситуацията около отглеждането на това дете?
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както и предполагах. Мъжът винаги е плют!
19
7
 
8
 
! Отговори
първо проучете преди 3 години
Цели 3 год. липсвал и не се е грижил за детето и жената, оставил ги съвсем сами без да го вълнува какво се случва с тях. А майката- най-вероятно влошената й психика е благодарение на този "грижовния" баща от виетнамски произход. Доста ловка манипулация да елиминира майката и скоро да изведе детето извън Бг, където никой вече няма да има контрол над "грижите" му.
18
2
 
5
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 3 години
Да си оставиш Детенце на жена психопат е много грижовно. А майката, колко бой е яла?
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този "достоен баща", доколкото прочетох в една друга статия в интернет има друго дете от друга жена, но в последната 1 година така и не е проявил желание да го види... Та колко да е "разбит" сега се питам? Освен това той отдавна е разполагал с подобни видеоизпълнения от сорта на това последното, тъй като тази откачалка му е пращала и други подобни, както стана ясно. Интересно защо не си е мръднал пръста да отиде в полиция или социални грижи до сега и да се опита да си го вземе
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Nqkak ne mu vqrvam,na tozi
15
4
 
10
 
! Отговори
опитен преди 3 години
Бащата да си вземе детето. Но трябва да му се помогне. В противен случай НПО-тата и ЗД ще злоупотребят с това, че майката го бие и ще стъжнят живота на детето. Дори психически ще го увредят с годините с прехвърляне в приемни семейства или домове и с непрекъсната психообработка от псевдо психолози, с каквито са пълни НПО и ЗД, за да имитират работа.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, Нгуен. Значи наследник на българо-виетнамска връзка, каквито имаше бая пред големите промени. Българите, които се женеха за виетнамци, не бяха хм... как да кажа, от най-адекветните и перспективни хора.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 12Има си детски педагози,социолози и психолози,има си специалисти за тая работа,не е нужно да е НПО!
12
2
 
1
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
И от кого да е тази експртна оценка? От НПО-тата ли?
11
2
 
2
 
! Отговори
Мелез преди 3 години
До Еврейския отпадъкАми напиши го правилно и няма да имаш минуси.Не се пише мелес а ***.Ще кажеш, че е маловажно, но тези "маловажни" грешки казват важни неща за тези които ги правят.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСпасяването и бъдещето на едно дете,не са клюки,а обсъждане!
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНАми ако и бащата не е наред и просто лицемерничи и детето отново попадне в капан,но този път в чужбина и няма да има кой да му помогне?Не може да се дава детето нито на майката,нито на бащата,без да има експертна оценка!
8
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРАВИЛНО ДА СЕ ПРИСЪДЯТ ПРАВАТА НА БАЩАТА ИЗЦЯЛО
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам дълбоки съмнения и около бащата,въпреки тази сълзливо издрискана статия от адвоката му,може би е по-добре да се потърсят бабата и дядото на детето и ако са добри и съвестни хора,да се даде детето на тях за отглеждане!
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо занимавате хората със семейни и лични проблеми?Няма идеални хора по света, няма идеални семейства, да не говорим за читателите на този сайт.Оставете хората да си решават проблемите сами, никой не знае какво е в главите им.Стига клюки.
5
0
 
27
 
! Отговори
кк преди 3 години
За него не знам, но онази трябва да бъде заключена до живот в някоя омекотена килия, пред да е извършила някое ритуално убийство за благото на "сектата". Впрочем, няма да е зле да изкарвате на дневна светлина за коя секта става въпрос и кой болен мозък я ръководи.

Спонсорирани публикации