Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен

От името на Денис Нгуен говори неговият адвокат Мартин Янчев
24 юли 2020 17:15, Нели Христова
32
Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен
Снимка: Facebook

Денис Нгуен - бащата на битото от майка си дете в Перник, е тотално разбит и ще опита да си вземе момиченцето.

Адвокатът на Нгуен Мартин Янчев излезе с видео, в което обяснява, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за малкото момиченце.

Мартин Янчев започна изказването си така:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това е притеснението детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, което го изкраха.

Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни...“

 

 

Причината бащата на матретираното от майка си дете в Перник да не дава интервюта,вижте в клипа !!!Петър Низамов от Бургас също го подкрепя ,и му осигури адвокат!!!Чуйте и думите на самия баща!!!Всеки човек има своите недостатъци но това не значи,че не може да е достоен и грижовен родител!!!

Публикувахте от Мартин Янчев в Четвъртък, 23 юли 2020 г.

32
Още от Кино
Всички грешки са човешки с "Акушерката"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 3 дни
НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ГР. ПЕРНИК ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КАКВО СТАВА С ДЕТЕТО СЕГА ДНЕС.ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА ВЕЧЕ НИЩО .КАК Е ДЕТЕТО. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ Г-Н АДВОКАТ.ИЛИ СИ ПУСНАХТЕ СТАТИЯТА И ТОЛКОВА.
25
0
 
1
 
! Отговори
РЕШЕНИЕ преди 1 седмица
ПРОБЛЕМЪТ НЕ СЕ РЕШАВА ЧРЕЗ ЛЮБИТЕЛ НА ЖИВОТНИ
РЕШАВА СЕ С ЗАЯВЛЕНИЕ В СЪОТВЕТНИТЕ СЛУЖБИ,ИЗЯВЛЕНИЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПЕЧАТ,ТЪРСЕНЕ ПОМОЩ ОТ ИМБУДСМАНА,ДЕЛО ЗА ПРАВО ЗА ГЛЕДАВЕ НА ДЕТЕТО В СЪДА,НАЕМЕ АДВОКАТ.
ПРОСТОТИЯТА НЯМА ГРАНИЦИ
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе тоя адвокат защо слага по три удивителни след всяко изречение? Направо и смайлита трябва.
23
3
 
2
 
! Отговори
Зла свекърва преди 1 седмица
В някои видеа жената се обръща към някакъв Иво. Кой е Иво и каква роля играе в ситуацията около отглеждането на това дете?
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Както и предполагах. Мъжът винаги е плют!
21
7
 
8
 
! Отговори
първо проучете преди 1 седмица
Цели 3 год. липсвал и не се е грижил за детето и жената, оставил ги съвсем сами без да го вълнува какво се случва с тях. А майката- най-вероятно влошената й психика е благодарение на този "грижовния" баща от виетнамски произход. Доста ловка манипулация да елиминира майката и скоро да изведе детето извън Бг, където никой вече няма да има контрол над "грижите" му.
20
2
 
5
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 1 седмица
Да си оставиш Детенце на жена психопат е много грижовно. А майката, колко бой е яла?
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този "достоен баща", доколкото прочетох в една друга статия в интернет има друго дете от друга жена, но в последната 1 година така и не е проявил желание да го види... Та колко да е "разбит" сега се питам? Освен това той отдавна е разполагал с подобни видеоизпълнения от сорта на това последното, тъй като тази откачалка му е пращала и други подобни, както стана ясно. Интересно защо не си е мръднал пръста да отиде в полиция или социални грижи до сега и да се опита да си го вземе
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Nqkak ne mu vqrvam,na tozi
17
4
 
10
 
! Отговори
опитен преди 1 седмица
Бащата да си вземе детето. Но трябва да му се помогне. В противен случай НПО-тата и ЗД ще злоупотребят с това, че майката го бие и ще стъжнят живота на детето. Дори психически ще го увредят с годините с прехвърляне в приемни семейства или домове и с непрекъсната психообработка от псевдо психолози, с каквито са пълни НПО и ЗД, за да имитират работа.
16
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аха, Нгуен. Значи наследник на българо-виетнамска връзка, каквито имаше бая пред големите промени. Българите, които се женеха за виетнамци, не бяха хм... как да кажа, от най-адекветните и перспективни хора.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 12

Има си детски педагози,социолози и психолози,има си специалисти за тая работа,не е нужно да е НПО!
14
2
 
1
 
! Отговори
До 12 преди 1 седмица
И от кого да е тази експртна оценка? От НПО-тата ли?
13
2
 
2
 
! Отговори
Мелез преди 1 седмица
До Еврейския ***
Ами напиши го правилно и няма да имаш минуси.Не се пише мелес а ***.Ще кажеш, че е маловажно, но тези "маловажни" грешки казват важни неща за тези които ги правят.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен

Спасяването и бъдещето на едно дете,не са клюки,а обсъждане!
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонимеН

Ами ако и бащата не е наред и просто лицемерничи и детето отново попадне в капан,но този път в чужбина и няма да има кой да му помогне?
Не може да се дава детето нито на майката,нито на бащата,без да има експертна оценка!
10
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ПРАВИЛНО ДА СЕ ПРИСЪДЯТ ПРАВАТА НА БАЩАТА ИЗЦЯЛО
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имам дълбоки съмнения и около бащата,въпреки тази сълзливо издрискана статия от адвоката му,може би е по-добре да се потърсят бабата и дядото на детето и ако са добри и съвестни хора,да се даде детето на тях за отглеждане!
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо занимавате хората със семейни и лични проблеми?
Няма идеални хора по света, няма идеални семейства, да не говорим за читателите на този сайт.
Оставете хората да си решават проблемите сами, никой не знае какво е в главите им.
Стига клюки.
7
6
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 1 седмица
Вече не е точно така.Нещата малко взеха да се подобряват в съдебната си-ма.Това е защото НПО тата не плащат толкова много пари на съдиите както преди,а и в съдилищата наблюдаваме все повече и повече мъже и за това децата почнаха да имат едни по добри пътища към БАЩИТЕ СИ...Така че справедливостта я има повече...Идеята е проста--ЖЕНИ не трябва да бъдат допускани до подобни позиции--СЪДИЛИЩА..това е