Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е

Момчето се е обесило в кв. "Малинова долина"
7 сеп 2020 17:56, Нели Христова
180
Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е
Снимка: Facebook

Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от Академията на МВР Дарин Лазаров. 22-годишният мъж се е обесил, потвърждават от вътрешното ведомство пред "24 часа".

Трупът му е бил открит вчера в столичния кв. "Малинова долина". Младежът бе в неизвестност от 26 август. За последно колата му бе забелязана на столичното околовръстно на 27 август. Полицията откри автомобила и смартфона на младежа изоставени близо до кв. "Драгалевци". Вътре в колата липсваха следи от насилие.

Още по темата

След като разбра, че гаджето й се е самоубило, приятелката на Лазаров Десислава Механджийска пусна трогателен статус във фейсбук. "Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг прекаран с теб беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги.Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел...Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!", написа Механджийска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
11
 
18
 
! Отговори
СТОЙО преди 3 години
да напиша постче във ФБ за лайкчета пък после отивам да си търся нов, поне на мен така ми прозвуча, довечера едва ли вече ще го помни
28
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В МВР който отиде, или психясва, или се самоубива.Кво ги правят там, как им промиват мозъка не знам, но не е добре положението.
27
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пича е заварил малкото кypве да дyxa на разни богати чичкoвци и не е издържал.
26
20
 
23
 
! Отговори
х преди 3 години
*** плаче във фацебука ама вече сигурно я пълнят като коледна пуйка.
25
3
 
51
 
! Отговори
Валентин преди 3 години
Ако в БГ имахме истинска журналистика, а не *** и драскачи, щяхме да разберем какво наистина се е случило. Това "самоубил се" е прекалено удобно и просто безкритично предава версията на полицията: най-лесната, най-удобната, най-мързеливата, но дали правдива?
24
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да станеш ченге е тежка карма. Този бързо го е настигнала.
23
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жалко за младото момче!чалгата не прощава!
22
2
 
8
 
! Отговори
До Пфффффф преди 3 години
От адвокатНаправи отказ от наследство. Лесно е. И тези с поръчителството ще пият една студена вода.
21
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много жалко за прекъснатия млад живот...аз имам наблюдения върху подрастващото поколение през последните години-нещо страшно е хора!вие ходили ли сте скоро в "студентски град"?не ви препоръчвам да ходите там-рая на наркотиците,проституцията,чалгата и най-ниските човешки страсти.днешната младеж освен бързи пари,чалга музика,пушене,пиене нищо друго не им е в главата.а и като гледам профила на това момче-бил е чест посетител на чалготеките в студентски град!
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сривът на Колапса е по цялата линия! Демография, икономика, политика(смех) и така натам. Те първа идва Зима и официален Фалит.
19
11
 
27
 
! Отговори
бг смешки преди 3 години
бил е влюбен - прецакали са го , не е издържал нищо ново . случаи такива безброи . и на мен ми сее случвало на неговотие години да се влюба яко ...после разбрах че мнолго от жените не стават за нищо и трябва да се внимава ! за него вече е късно. жалко за момчето.
18
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парясницата кой знае с какво е допринесла за решението му, сега се прави на трогателна
17
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БулшитКакво общо има психотеста?!?! Самоубийстовото е акт, който всеки нормален човек не може, а ЩЕ извърши при определени обстоятелства, които изживява по начин несъвместим с поносимостта ! Самата действителност е достатъчно отватителна и дава ежедневно мотиви, от които по- скоро да се откажем от нея, отколкото да продължим. Така, че нека се радваме , че сме от смелите, които продължаваме да живеем. Мир и светлина на душата му!
16
3
 
82
 
! Отговори
Пфффффф преди 3 години
Този щом се е самоубил. Аз трябва да си тегля куршума и то веднага . Работя тежка работа в строителството и вечер съм на второ работа, като охранител, нямам пари за кола, под наем съм и нямам собствена къща, живея в село и почти няма млади хора, на 31 съм и без приятелка и деца, нямам отпуска, наследствен поръчител съм на 40 хиляди лева заем и още куп проблеми.
15
6
 
44
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Лоша работа.Живота е хубав. Живота трябва да се цени,иначе не го заслужаваме.Жалко за младостта му.Винаги има решение и изход от всяка трудна ситуация.Обичайте живота,обичайте се и вие.
14
7
 
48
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
А ще кажете ли дали органите са му там, много ми прилича на случая с момчето което влезе в американското посолство и не излена повече. То също беше курсант в Академията на Мвр, и след време на доста километри го бяха намерили обесен, с извадени органи и казаха че бил той и точка. Днк още се бави. Много странни неща стават с тези курсанти, дали не се разиграват едни продажби на органи там, те знаят абсолютно всичко за тях там,другото е въпрос на пазаркък, кога и къде.
13
23
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
що ни занимавата с такива хроники? този случайно да е обект или в интерест нещо на общественото внимание?
12
7
 
4
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
Знам,че си 2 метра висок и изяждаш на вечеря по 3 шпек салама.
11
3
 
35
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Психотеста как е взел тогава?
10
18
 
24
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 3 години
поредната лъжа на шайката...ОСТАВКА!

Спонсорирани публикации