Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е

Момчето се е обесило в кв. "Малинова долина"
7 сеп 2020 17:56, Нели Христова
180
Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е
Снимка: Facebook

Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от Академията на МВР Дарин Лазаров. 22-годишният мъж се е обесил, потвърждават от вътрешното ведомство пред "24 часа".

Трупът му е бил открит вчера в столичния кв. "Малинова долина". Младежът бе в неизвестност от 26 август. За последно колата му бе забелязана на столичното околовръстно на 27 август. Полицията откри автомобила и смартфона на младежа изоставени близо до кв. "Драгалевци". Вътре в колата липсваха следи от насилие.

Още по темата

След като разбра, че гаджето й се е самоубило, приятелката на Лазаров Десислава Механджийска пусна трогателен статус във фейсбук. "Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг прекаран с теб беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги.Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел...Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!", написа Механджийска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДОКТОРА,Узунов,млъкнете бе про..стаци
8
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Янек от Дупница тоже се е самоубил, но после е скочил във варел с киселина.
7
14
 
31
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Най вероятно в школата на МВР са се гаврили с него и не е успял да издържи, другото което е вероятно , е че е хванал приятелката си в крачка и не е могъл да го преживее, но на кого му пука, човека си е заминал и никой няма да разследва нищо, така е тук спасил се е.
6
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божичко,ужас.Защо бе да му се не види,защо!Младо хубаво момче,животът е пред него,наистина това е страшна трагедия.Преди години така на една колежка синът и се самоубил и то докато си бил вкъщи,в своята стая.Кошмар,защо бе млади хора,защо?Сигурно има нещо което го е подтикнало,или още по-страшно ако е самообесенот някой друг!На най-големия си враг не го пожелавам.Горките родители!
5
32
 
29
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
Полицаите са му "помогнали"-то е ясно.Жалко за момчето,можеше да избяга в Германия от "хунтата" и да живее добре там.
4
10
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
А ако не беше хубаво, нямаше да е жалко, така ли?
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе да, ние ви верваме.
2
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 22 да се самоубиеш не е нормално много !
1
11
 
53
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Жалко за хубавото момче. Станало е късо съединение в главата му и вече връщане няма. Бог да го прости и съболезнования на близките му.