Коледа наближава, идеи за подаръци през 2020 г.

На какво да се спрем през тази странна година?
Обновена: 4 ное 2020 15:39 | 4 ное 2020 11:28, Мария Дуковска
7
Коледа наближава, идеи за подаръци през 2020 г.
Снимка: Istock

Приближаваме края на 2020 година, която изправи всички ни пред големи предизвикателства и промени живота на всеки човек в определена степен. Колкото и не леки да бяха изминалите месеци, със сигурност има нещо, което ни дава надежда и оптимизъм, а това са наближаващите коледни и новогодишни празници.

До тях остават само няколко седмици и повечето от нас вече мислят за изненадите, които ще поднесат на своите близки и любими хора за Коледа. Ако има нещо, което да ни радва в края на годината това със сигурност са миговете, които ще споделим със семейството и приятелите си. А Коледа без подаръци не би била същата, нали?

Ако не сте решили с какви подаръци ще изненадате своите близки, ще ви помогнем с няколко предложения.

А за тези от вас, които искат да проверят дали с право могат да се нарекат кралици на шопинга, могат да го направят в нашия забавен тест.

За него

При господата традиционно е малко по-трудно да се намери подходящ подарък. Но все пак има някои предложения, които биха допаднали на всеки мъж. Сред тях е комплект за оцеляване.

Макар отдавна да не живеем в условия, които да налагат да носим подобни инструменти със себе си, мъжете обичат приключения и такъв комплект ще им е от полза, когато почивате на къмпинг, палатка или пък сте на поход в планината. Със сигурност няма да му е излишен комплект в компактен размер, приложим в екстремни ситуации. В зависимост от цената тези комплекти съдържат различни части, но най-често в тях ще откриете метално въже, молив, таблетки за пречистване на вода, свещ или магнезиева запалка с блокче, риболовен комплект, свирка, безопасни игли и други.

За нея

Бижу според зодията. Ако вашата любима се интересува от астрология, можете да я зарадвате с красива гривна или колие със символа на нейната зодия или пък със скъпоценния камък (минерал), който е подходящ за нейния знак.

Вижте предложенията за детето, тийнейджърката и приятелката тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: подаръциколедаshoppingcard
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Мъж преди 3 години
"метално въже, молив, таблетки за пречистване на вода, свещ или магнезиева запалка с блокче, риболовен комплект, ***, безопасни игли и други."- Освен свирката, всички други подаръци не струват
5
0
 
0
 
! Отговори
бай Тошо преди 3 години
Защо забравихте цветя и бонбони.
4
0
 
3
 
! Отговори
Трите прасенца преди 3 години
Наближава, но не идва. Има обявено извънземно положение, така че Коледа се отменя, както отмениха Великден и Гергьовден, а постите продължават до март.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маска на елхички и дезинфектант на снежни човечета това е хита на годината.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1.Подарък номер едно е ваксина срещу ковид.2. Номер 2 е свободна място в болница3. Машина за връщане в миналото да изтрием съществуването на вируса
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега тук ще прочетем, че народа умира от глад заради Боко Тиквата, а във Фейсбук когато настъпи момента ще видим как умиращия от глад народ си показва скъпите подаръци

Спонсорирани публикации