Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той припознал ли е децата? Узаконил ли е бащинство? След този ужас, направена ли е ДНК експертиза дали е техен баща?Каква е тази мътна история, в която единственото ясно нещо е, че две съвсем невинни създания са зверски убити? Бог да ги приеме, светът на възрастните е бил много жесток за тях!
77
2
 
13
 
! Отговори
Няма начин преди 3 години
Жената да е била с всичкия си. Преди години с мъжа ми трябваше да каколим 2 кокошки. Той ги колеше, аз ги кормех. Беше отвратително. Самата миризма на кръв и смърт. Нормален човек не би издържал. А все пак става дума за кокошки, а не за собствените ти деца.
76
12
 
3
 
! Отговори
Шилето преди 3 години
Щом е жена, следователно е права. Дано изгние в пандиза мазния, плешив, дебел ***.
75
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжът е като разпънат на кръст в бракоразводните отношения. Най-често злото тръгва от жената и отношенията се рушат ежедневно от тяхната вербална и поведенческа агресия без възможност да спориш с тях логично на база факти. Съответно мъжът се самоизолира, депресира, понякога посяга към алкохол и в крайни моменти се случва да посегне. Накрая съдът вижда алкохолът и шамарите, а мръсната уста на жената остава незабелязана.
74
0
 
15
 
! Отговори
Ббббб преди 3 години
Появи се интересно признание: Кристина е била бита. И съжителят й (той не й е съпруг, не знам как да го наричам) го казва. Според него от баща й била бита. Дали?Горките дечица!
73
0
 
11
 
! Отговори
Явно преди 3 години
...в Сандански ВЛАСТВА ПОЛИЦЕЙСКИ ФЕОДАЛИЗЪМ!!! О.Т.В.Р.А.Т.!
72
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 76Тц. Може всичко да направи, но не и да заколи децата, поне моята де. За твоята не знам.
71
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Разследване трябваСлучаят е ясен, жена, убила двете си деца. Да гние в панделата, макар, че там пандизчиите няма да я харесат, защото макар да са *** и те имат деца.
70
9
 
11
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Ти ако гледаш на жена си като на враг - тя със сигурност ЩЕ ти стане враг. Не можеш да знаеш в бъдеще кой ще е убиец и кой - не. Каквото си подложиш - това и ще получиш.!!!!
69
5
 
23
 
! Отговори
Разследване трябва преди 3 години
В тази история има нещо гнило! Мирише отдалеч. Но веропятно никога няма да се разкрие. Полицаите по принцип ги мързи. Ще заметат случая и ще гледат да го приключат по бързата процедура.
68
2
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПОДВЕДЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ПОЛИЦИЯТА В ГРАДА ЗА НЕЗАКОННО ПОВЕДЕНИЕ, ДОВЕЛО ДО ДВОЙНО УБИЙСТВО!!! ИМА ЛИ ИНСТИТУЦИИ В БГ???
67
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До През цялото времеКак според теб трябва да гледаш на бъдещият убиец на двете ти деца? С позитивизъм, с оптимизъм?!
66
3
 
24
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Има нещо гнило в историите и на двете страни. В неговият случай - бил я взел от родителите й с полиция! Как точно полицията е съдействала, да си я "приберел"? Защото децата не е взел, както стана ясно от онзи ден. Да не сме в Саудитска Арабия! Съмнително е и противоречието - хем като изпаднела "в състояния" не правела нищо - само лежала, хем пък правела скандали. Кое от двете? Според съседите скандалите там били ежедневие и то от двамата! Историята на жената също е съмнителна.Гнусна работа.
65
12
 
12
 
! Отговори
Темида преди 3 години
Те и в съда масово са жени. Също толкова ***, оскотели, озлобени и озверели. Ще я разберат по женски и ще и простят.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ок
63
6
 
23
 
! Отговори
Галя преди 3 години
Адвокатът на Кристина казва, че семейството на бащата има яки връзки с полицията. Нищо чудно да е истина, тоя дори не се стеснява да заявява, че я ВЗЕЛ ОТ БАЩА Й С ПОЛИЦИЯ, гаче ли е открадната вещ или избягало дете. Жена, с която няма брак, но над която упражнява пълна власт, явно против волята й.
62
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност "прекрасната разкошна" женица, както я нарекоха в репортаж по ТВ, ще отнесе много по-леко наказание отколкото ако беше мъж. Просто защото е жена.
61
5
 
12
 
! Отговори
През цялото време преди 3 години
..на съжителството им ТОЗИ е гледал на жена си като на ВРАГ или най - много като на " съд, в който мъжът ражда"!! Това е абсолютно извра.тено отношение към майката. И точно това е довело и до извр.атен отговор. Разбира се, никой не оправдава това престъпление.
60
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целувам ти ръката мамо, онази с която грабна ножа и замахна! Животът стана невъзможен. Целувам я освен за мене, а също и за мойто братче, с което тъй окървавени за в небесното прекрачихме. Прости ни за звъна учебен, през който няма да преминем, за туй, че бяхме непотреби и без да щем те наранихме. Прости за мъртвите ни сватби и неродените ти внуци и че невръстни си оставаме заровени сред черни буци. Прости за туй, че ще ни няма и нека Бог да ти прощава, но знай слевд всеки удра мамо от теб нищо
59
13
 
12
 
! Отговори
179 преди 3 години
Нещо ме кара да вярвам на бащата. По темата българско семейство отдавна си е загубило функцията. В тая държава има повече хора отгледани от самотни родители. Няма я семейната чест нито традицията. Явно се е изтрила някъде във времето. Мога да твърдя ,че затова и сме такива хора в България. Зли , егоисти, студени хора мислещи само за себе си. Средата ни прави такива а тя започва от семейното огнище.