Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
11
 
13
 
! Отговори
127 преди 3 години
Плаче със сухи очи, дълго свързано повествувание, доста странно е поведението му. Въз основа на какво този човек е извън подозрение?
57
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До 56 мало.умникаЖена ми беше девствена защото е от Техеран - ИранКолкото до мислите ти че явно съм женен за западнячка те не се съвокупляеат с разноцветни както изврътеното ти болно прогнили съзнание се опитва да ни втълпи. Това че има отдел и подобни развратни дегенератки не означава че и всички други са такива. В Европа властва все още национализма .Така че пий си отровата и лягай да умираш в злоба
56
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манипулативната сила на жената е в това, че дори постоянно да продава капризи и лудости на мъжа си знае, че мъжът в 98% от ситуациите няма да отвърне с физическо насилие, освен ако не му е крайно прекипяло. Ползват се всякакви грозни тактики за аргументация. Съответно имаш ескалация на вербалната агресия от нейна страна, без да има възможност за навременна ответна реакция.
55
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще дори не му показвайте снимката на този. Мъж на място никога да остави жена си да пропадне толкова много че да си изтрепе децата. Не ме разбирайте погрешно, не я оправдавам, но това *** споделя вината напълно.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук ми се струва, че наблюдаваме тотална абдикация на държава, полиция и всякакви ходещи мумии из институциите! Ние не сме съдници, имаме си Сляпата Темида, жалко за децата! Виновни са всички, които са били наясно с проблемите в семейството!
53
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Мен ме е раждала ТРАКИЙКА коренячка българка.Не държа на племената дошли от североизток че да се съвокупляеам с такава и да имам деца и съвместен живот с duck face празниглава чалгаджийка обичаща сръбско и клатеща задните си части в скута на някой пенсионер с Мерцедес под ритмите на джена или Емануела .Мерси,, ще пропусна. Балканджийски филми с ганьовици не ми трябват, играл съм ги преди и всичко е завършвало в стил Хичкок.Сега ми е спокойно на главата. Мен ми е важно семейството и спокойствието
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50-ти, Никъде няма данни, че е била бита, шамарена, удряна. То тя за трепане, ама недейте я изкарва жертва.
51
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до БългаринВзел си си чужденка за жена, викаш! А знаеш ли коя употреба е и колко цветнокожи са я разработвали??
50
4
 
6
 
! Отговори
до 38 - Силвия преди 3 години
аре стига се прави на ущипана девица достатъчно театрални сцени
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 36 и 52Много си досадна, ***, неграмотничке.
48
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Тоя грозноват шишко не ми прилича на ***. Усетил е, че жена му е изчаткала и се е опитал да опази децата, уви неуспешно.Да видим гнусния съд какво ще съди по делото за "домашно насилие" хаххаха, заклала си децата като телета и подала жалба, жертва била.Къде да повърна?
47
10
 
7
 
! Отговори
до 43 (българин) преди 3 години
теб не те ли е раждала "балканджийска ганьовка" ?да не си из-ср-ан от английската кралица ?
46
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек не е за вярване.И как си я бил взел от баща ѝ с полиция, на какво основание, тя не му е съпруга? И да беше, да не е непълнолетна, а той да ѝ е настойник. Дори брак не е сключил, поне заради децата си, дето толкоз ги милеел.
45
15
 
16
 
! Отговори
Ахааа преди 3 години
Понякога на мъжете просто не им издържат нервите и шамаросват жените си за да им върнат разсъдъка. Не казвам че няма и мъже които *** и ненормалници но това е по скоро рядкост. В повечето случаи жените са си заслужили шамарите. Бил съм свидетел на какви ли не сцени. Виздал съм как жени унижават мъжете си и на публично място като говорят лошо за тях без основание. Такива са им ценностите и възпитанието какво да правиш.Затова вече няма семейства и не се раждат деца.
44
13
 
17
 
! Отговори
Компас за вина преди 3 години
Намериха се скотове-клеко-пикаещи, които оправдаха двойната детеубийца и *** и опикаха баща им. И други като убийцата бродят между нас, ясна е работата, щом я защитават и я оправдават.Колко му е за всеки проблем и скандал с мъжа да резне жената гръкляните на децата, а? Тя не е виновна, тя е жертва, точно тъй, на това ги учете, че каквато и гнусотия да направят, те винаги ще са жертви, а мъжът ще е виновен.
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В съвременният свят в който живеем никой не е застрахован от нищо. Днес сме нормални, за утре никой не гарантира. Дали трагедията е можело да бъде избегната никой не може да каже. Имало е и ще има такива трагедии колкото и да не ни се иска да го приемем.
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутроподобен хурвар му бил свърлил живота, утре пак ще е в някоя кварташна кртчма и ще поръчва на поредната Мара Отварачката и накрая ще утрепе някой докато я кара бясно надрусана посред нощите
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как беше поговорката? От както се обърне каруцата пътища много! Трябвало това, трябвало онова.... Жалко да децата и без това са ни малко!!!!!!
40
9
 
16
 
! Отговори
Ахааа преди 3 години
А къде са сега НПО-тата да ни обяснят за насилието над жените?Истината за нещата е съвсем друга! В днешно време много повече мъже са подложени на домашен тормоз. Тормозът е психологически. Голяма част от жените са нестабилни и с ужасен характер. Едно време не са били чак такива. Но сегашното консуматорско общество им обърка мозъците като им продаде един илюзии и им втълпи едни "ценности" дето не са разказване. Можете днес са масово са принудени да търпят какви ли не капризи и лудости.
39
0
 
13
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
СТРАШНА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ....ЗА МНОГО ТАКИВА ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ Е ВИНОВНА МИЗЕРИЯТА И ПО-ТОЧНО БГ ПАРТИИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ,КОИТО НЕ СПРЯХА ДА КРАДАТ ,ДА СЪСИПВАТ НАРОДА СИ И ДЪРЖАВАТА....НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ НЯКЪДЕ ТАМ ГОРЕ ВСЕКИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ,ЗА МИЛИОНИТЕ СЪСИПАНИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ,ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ИЗБЯГАЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА СИ,СЛУГУВАЩИ В СТРАНСТВО...ТАКОВА НЕЩО НЕ Е БИЛО И ПО ТУРСКОТО РОБСТВО...

Спонсорирани публикации