Зимен маникюр - няколко нестандартни идеи, които да пробвате

Лакирайте връхчетата с цветен брокат
Обновена: 6 дек 2020 18:07 | 6 дек 2020 18:07, Дарена Найденова
4
Зимен маникюр - няколко нестандартни идеи, които да пробвате
Pixabay

Веднага щом удари студеното време, интуитивно посягаме към дебелите дрехи, вадим шаловете и шапките и започваме да мислим за Коледа. Зимата е сезонът, в който стоенето вкъщи е по-приятно от всичко друго, а семейните вечери с романтични филми са изключително подходящи след дълъг работен ден. Но за да бъдем в тон с новото време, трябва да помислим не само за смяна на гардероба, но и за промяна на маникюра.

Салоните за красота все още са отворени, но през последните месеци като че ли се превърнахме в спецове по лакирането у дома. Опрени до стената и затворени вкъщи, разбрахме, че имаме повече талант, отколкото си мислехме и единственото, което ни трябва, е желание. През зимата най-популярни цветове за ноктите са черно, червено и синьо. Докато те често се свързват с този сезон, придържането само към три нюанса става доста скучно.
 
Благодарение на маникюристите, които споделят различни идеи в социалните мрежи, имаме огромен избор от зимни дизайни, подходящи за следващите няколко месеца. Хубавата новина е, че можем да постигнем цялата перфектност у дома, на топло и на фона на коледна музика.
 
Представяме ви няколко идеи за зимен маникюр, които лесно може да си направите сами
 
1. Зелени върхове
 
Един от основните цветове за зимата е зеленото. Въпреки че през студените дни няма трева и дърветата са голи, то този нюанс по-скоро се свързва с елхата, която съвсем скоро ще трябва да украсим. За да придадем малко по-празничен вид на обикновеното зелено, е добре да изберем блестящ лак, с който да впечатлим гостите на коледната и новогодишната вечеря.

Още идеи за нестандартен зимен маникюр вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До АнонименНе желаят да си четат малкото име.
2
0
 
2
 
! Отговори
:D преди 3 години
:D
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от кога думата цъ.рвули минава под ножа на цензурата?

Спонсорирани публикации