Невероятни! Трето злато за ансамбъла ни за световната купа

Момичетата триумфираха на финала на обръчи и бухалки
28 мар 2021 17:25, Красимир Ангелов
76
Невероятни! Трето злато за ансамбъла ни за световната купа
Снимка: Lap.bg

Ансамбълът на България триумфира за трети път на световната купа в София. Този път златните ни момичета спечелиха в съчетанието на обръчи и бухалки.

Още по темата
Българският ансамбъл, в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, изпълниха поредното си впечатляващо съчетание при смесените уреди и с резултат 39.750 триумфира със златото.

Втори се наредиха японките с 35.800, а трети – представителките на Азербайджан, с 33.450.

Вчера в многобоя възпитаниците на Весела Димитрова спечелиха златото, като тройката бе идентична – в нея влязоха Азербайджан и Япония, но азиатките се поздравиха с бронза.

По-рано през деня ансамбълът ни грабна победата и на пет топки, оставяйки зад себе си Япония и Русия.

Боряна Калейн също продължи с великолепното си представяне в последния ден от Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в зала "Арена Армеец".

Родната грация спечели трети златен медал за деня, след като триумфира във финала на лента. 20-годишната българка записа резултат от 22.150 точки. Среброто отиде на сметката на Анастасия Салос от Беларус, а с бронза се окичи 16-годишният талант на Италия София Рафаели.

Така, Калейн грабна трето злато в индивидуалните финали за деня, след като по-рано ликува и на обръч и на бухалки. Тя остана трета на топка. С бронз на бухалки се окичи и Катрин Тасева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
12
 
! Отговори
Вилхелм преди 3 години
Орежете финансирането на футболните ни *** и ги разпределете на тези златни момичета, които с дисциплина и зверски тренировки си изковават успехите! Браво на гимнастичките ни - едни от малкото ни школи, които съумяха да запазят традициите си за къртовски труд и победи!
54
8
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Досущ кадъни
53
1
 
13
 
! Отговори
Супер преди 3 години
да са живи и здрави!
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на златните момичета
51
4
 
0
 
! Отговори
Сега: преди 3 години
Недоразумението: Гейбъл Логан Нюуел е бащата и майката на хоризонталния бизнес модел и всеки работещ по неговите принципи има право да му казва тате. С уважение!
50
1
 
0
 
! Отговори
Това е есенцията на преди 3 години
хоризонталните бизнес модели, който са нсй-издръжливите и стабилни, но проблема е , че акциите не можеш да си купиш на борсата, защото няма толкова глупав работник да си продаде дяла от компанията. А даже и да напусне компанията му откупва дяла. И този модел доказал се в целия свят че работи при всякаква ситуация и обстоятелства на печалба.И беше въведен от Гейбън Логан Нюуел и неговия съдружник -бивши служители на Майкрософт и компанията им е Valve, но е на всичките му работници и тях двамата
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живи и здрави.
48
2
 
0
 
! Отговори
Казват: преди 3 години
Че държавата била лош стопанин, общината е още по-лош стопанин. Да не говорим че те считат това за потенциални активи и начини за източване на пари или продажба. Трябва се прави ремонт на училище в което няма ученици отдавна. Води се проведен ремонт, а ремонт всъщност няма и парите потичат в нечии бездънни джобове.Начин да се пререже това е да се централизира и в същото време децентрализира собствеността. Пример Valve - работниците са акционери и работници и собственици на компанията с =дялове
47
0
 
1
 
! Отговори
Та тези 2500 преди 3 години
Без десет се водят общинска собственост ... Вие виждате ли проблем в това?Аз дааааааа .....
46
1
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 3 години
Абе ходи си в руската страна да се възхищаваш. Нали си техен човек.
45
0
 
0
 
! Отговори
Казах 2500 преди 3 години
Защото толкова е бройката горе долу на училищата в цялата страна. Бяха ама бяха над 3000. Като от тези 2500 - 2000 не са пред закриване - горе долу като много около 30 процента от тях са в столицата.
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честита победа! Но няма как да не се упомене че титулярните ансамбли на Руския, Украйна, Италия, САЩ изобщо не дойдоха. Както ги нямаше и тоталните шампионки рускините Аверини, нямаше ги изобщо гимнастичките от топ 20.Българките са добри но няма как да ги определим като най добрите щом най добрите не участваха изобщо. С тези 20 статии на ден не им правите добра услуга. Най добрите ще на олимпийски игри. Не в София.
43
1
 
0
 
! Отговори
Трудно било: преди 3 години
В България има към 10000 предимно фиктивни компании, който не развиват дейност или ако развиват те са малцинство,тяхното създаване беше свързано с избягването на закона за земята според,който чужденци нямат право да притежават земя на българска територия освен ако нямат двойно гражданство, защото земята освен частна собственост е и държавно богатство.Дупката е правиш компания,купуваш я за компанията. Колко му е да се направят 2500 малки държавни дъщерни компании със собственост на сграда и земя
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 39 и аз бих се съгласил с теб но, пък какво точно имаш против хората които не харесват великите нагли български некадърни връзкари които притежават вече държавата ти и си избират мутри да ги управляват и мачкат всички кадърни и способни хора, които не искат да са нагли велики връзкари и да лижат газовете на великите некадърни мутри в републиката на чалгясалите, а предпочитат да живеят достойно със всички заобикалящи ги?
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
nito sa skiorki, nito sa biatlonistki, nito slalomistki, nito s vodni fregati se sastezavat, nito s canou ili cayac, nito sa konni ezdachki...gola voda...s mnogo makiage...
40
1
 
0
 
! Отговори
Имам предложение: преди 3 години
Училищата стават държавни дъщерни дружества , премахва се първостепенен и второстепенен разпоредител на бюджетни средства. Тези държавни дружества са и собственик на материалната база и преговарят само и единствено с държавата в лицето на МОН, което се явява и главна "корпорация" - сети се колко човекочаса труд си заминава в администрацията и колко корупция се прерязва до корен.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
to pone da biaha bg atletki na visok skok, maraton, biagane s prepiatstvia, bg voleibolistki, bg handbaliski, bg pluvkini, bg basketbolistki, bg skachachki v voda, bg boksiorki ili bg futbolistki...a to...prosti buhalkadjiiki...
38
5
 
1
 
! Отговори
До аз-ът преди 3 години
Като цяло бях 100% съгласен с теб, но в момента, в който реши небрежно да подхвърлиш, че си в чужбина - всичко мило и добро се изпари.Как не можете да изкажете мнение без задължително да намесите, че сте а) вегетарианци б) дезертьори.Златните момичета радват нас, истинските българи. Вие, отказалите се от род и родина, без значение тук плюещи или в тая велика чужбина, сте едни и същи.
37
3
 
0
 
! Отговори
За какво говориш? преди 3 години
Не можете да отречете подигравката срещу мен продължила с години, не може да отречеш легализирането робство, не може да отречеш противоконституционното "Вероучение", не можеш да отречеш, че свиха над 600 милиона долара от МОН и не можете да отречете дискриминацията между отделните сфери на познание. Единствено Красимир Вълчев направи първите малки крачки към премахването на гореизброените гадости!
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минали сме по този път . Оказва се че не е демократично и европейски. Златото е за други. Ще им спретнат някой скандал така че да не се повтаря

Спонсорирани публикации