Джей Ло и Бен Афлек мислят за общо бъдеще

Подновената връзка на звездите не е просто флирт
Обновена: 5 юни 2021 22:34 | 5 юни 2021 22:30, Дарена Найденова
30
Джей Ло и Бен Афлек мислят за общо бъдеще
Снимка: Getty

След малко повече от месец след възродения си романс, Дженифър Лопес и Бен Афлек все още са заедно и влюбени. Двете звезди първоначално създадоха слухове за връзка, когато заминаха на почивка в Монтана, седмица след разваления годеж между Джей Ло и Алекс Родригес. След това Бенифър, както е известна двойката, беше забелязана на различни разходки, вечери и посещения в хотел заедно, което послужи като официално потвърждение на любовта.

Оказва се обаче че взаимоотношенията между Афлек и Лопес са нещо повече от летен флирт. Източник, близък до певицата, разказва, че тя е прекарала уикенда в Лос Анджелис по бизнес причини, но е отделила време и за приятеля си. „Те ще продължат да пътуват между Ел Ей и Маями. Много са щастливи заедно“, допълва източникът.

Освен това 48-годишният Бен и 51-годишната Джен вече започват сериозно да обмислят общото си бъдеще. „Това не е просто някакъв флирт. Те искат връзката им да продължи дълго време“, разкрива още близък до двойката. Срещата в Лос Анджелис идва само седмица след появилите се снимки от Маями, където Афлек и Лопес се насладиха на хубавото време и посетиха плажа и фитнеса.

„Те постоянно се прегръщаха, държаха се за ръце. Изобщо не криеха връзката си. Те са много влюбени един в друг и се наслаждават на времето си заедно“, казва друг източник пред People. Той допълва, че звездите не странят от хората и дори нямат охрана, която да ги пази по време на тренировките им. „Жените във фитнеса постоянно оглеждат Джен и следят рутината ѝ, защото искат да имат същото тяло като нейното“.

Въпреки че се намират на различни крайбрежия, Бен и Джен ще направят всичко възможно, за да може връзката им да потръгне. „Те се забавляват заедно и искат да прекарват колкото се може повече време един с друг“, обяснява източникът. Допълва, че звездите не искат да крият отношенията си и постепенно ще виждаме все по-свободно държание и от двамата.

„Дженифър е изключително щастлива. Чувства се свободно около Бен“, разяснява близък до двойката. Певицата и актьорът започнаха връзка през 2002 година и се сгодиха малко по-късно. Всичко обаче приключи през януари 2004-а. Тогава Бен и Джен тръгнаха по различни пътища, като и двамата създадоха семейства с други хора. Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, а Лопес мина под венчилото с Марк Антъни.

Въпреки че и двете семейства се сдобиха с деца, любовта не издържа и разводите бяха факт. Оказва се, че старата любов ръжда не хваща и Бен и Джен са готови да си дадат още един шанс.

Още любопитни новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз днес си закачих двата джета, закарах ги на езерото, направихме си и барбекю на брега....а за тея *** ме боли |<ура

Спонсорирани публикации