Лятна мода - комплектът, който трябва да имате в гардероба

Той е изключително удобен
11 юни 2021 04:00, Иванка Гъркова
17
Лятна мода - комплектът, който трябва да имате в гардероба
IStockphoto

Както вече неведнъж писахме, по-широките ризи и панталони, някои от които приличат на удобните пижами, с които си лягаме или се излежаваме по цял ден, са сред тенденциите в модата за пролет/лято 2021. И докато сега се носят дългите варианти, скоро, със затопляне на времето, ще дойде ред на късите комплекти. А те са нещо, което задължително трябва да имате в гардероба си за сезона.

Много дизайнери използваха така наречения „карантинен стил“ и добавиха към колекциите си аутфити от две части в материи като лен, памук и коприна. А за лятото вече идват късите панталони или шорти, както и ризите с тричетвърти ръкав. Някои са с дизайн досущ като пижамите, само че в следващите месеци ще ги обличаме повече навън, отколкото вкъщи.
 
„Ризата е перфектният преход от облеклото, в което всички се озовахме по време на COVID“, казва пред TZR Ана Питейра, представител на австралийския лейбъл за спално облекло Blanca. И добавя, че тя поддържа комфорта, но заедно с късите панталони в същия десен, внася по-голяма естетика на аутфита. Тя е на мнение, че някои могат да носят комплектите само лятото, но разделяйки ризата от панталонките, тя е вечна и може да се съчетава и с други неща.
 
Повечето ленени модели, предлагани на пазара, са едноцветни, но има и такива с принтове, предимно от сатен. А за по-прохладните вечери, определени марки са пуснали и ризи с дълги ръкави.
 
Какви комплекти от 2 части може да носите, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В гардероба задължително трябва да имате комплект гаечни ключове.

Спонсорирани публикации