Според зодията - какво да правите на първа среща?

Ето няколко съвета от астролозите
30 окт 2021 23:00, Теодора Драгоева
12
Според зодията - какво да правите на първа среща?
IStockphoto

Независимо дали сте огнен, въздушен или земен знак, вашата зодия може да играе основна роля в романтичния ви живот, оказвайки влияние върху начина, по който се отнасяте към първите срещи и потенциалните връзки като цяло.

В крайна сметка вие сте единственият, който може да определи как да се държи на първа среща, но астрологията може да предвещае потенциални предизвикателства в тази ситуация и да ви помогне да се подготвите за тях. Съветите за първа среща, които се основават на вашия зодиакален знак, могат да ви помогнат да изградите по-силен контакт с другия човек, така че не са за подценяване!
 
А ето кой е най-основният съвет, който трябва да следвате на първа среща, базиран на вашия зодиакален знак:
 
Овен: Проявете търпение
 
Овните са известни с това, че са смели и прибързани във всеки аспект от живота си. Те са нетърпеливи да постигнат целите си и не обичат да се бавят. Въпреки това, когато става въпрос за отношения, това поведение на Овена често действа срещу него. Най-важното за хората от този знак е да се опитат да живеят за момента, да забавят темпото и да отделят време на новия човек, с когото съдбата ги е срещнала.
 
Телец: Не взимайте нещата твърде сериозно още от началото
 
Телецът е един от най-чувствителните зодиакални знаци и това му пречи в първите срещи. Телците не са флиртаджии и като цяло се чувстват некомфортно в компанията на друг човек, докато не го опознаят по-добре. Съветът ни към хората от тази зодия е да различават трепетното вълнение от първата среща с откриването на голямата любов! Едното не гарантира другото, за съжаление. Затова не приемайте нещата твърде сериозно, преди отношенията ви с другия човек наистина да се задълбочат.
 
Близнаци: Не се престаравайте
 
За всеки зодиакален знак излизането на първа среща е изкушаващо, но Близнаците са склонни да преувеличават нещата. Те или започват да се притесняват, че ще бъдат обвързани от другия човек в най-скоро време и започват да се чудят как да се измъкнат (нищо че става въпрос само за първа среща), или пък се престарават в усилието си да направят добро първо впечатление на обекта на желанията си. Съветът ни към Близнаците е да се опитат да се държат максимално отговорно (не закъснявайте), но и напълно естествено. Това е просто етикет за първа среща.
 
Рак: Не забравяйте, че се познавате отскоро с този човек
 
Раците не могат да крият чувствата си. Те са известни с това, че стават емоционални твърде бързо и това понякога включва сълзи. Първите срещи могат да бъдат вълна от емоции за Рака – неловкост, романтика, тъга и вълнение. Основният ни съвет към Раците е да не се оставят да бъдат пометени от тези чувства, а да отделят минута, за да си спомнят, че все пак това е само първа среща.
 
Останалите в зодиака ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна програма винаги, не се знае дали ще ме повторят с тия льохдаунинги.
4
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Козирог съм.Винаги си бъркам в носа,правя си топчета и си играя с тях пред желаната.И винаги се впечатляват!
3
0
 
3
 
! Отговори
Див преди 2 години
А за да разберете дали ви обича ако сте мъж. Я поканете на ресторант и хапнете по един боб. А вечерта се завийте през глава и ако издържи на миризмата значи ви обича.
2
0
 
7
 
! Отговори
Общо взето преди 2 години
На първа среща и купете парфюм ако понамирисва!..
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Покажете издръжливост на парцуца.

Спонсорирани публикации