Според зодията - какво да правите на първа среща?

Ето няколко съвета от астролозите
30 окт 2021 23:00, Теодора Драгоева
12
Според зодията - какво да правите на първа среща?
IStockphoto

Независимо дали сте огнен, въздушен или земен знак, вашата зодия може да играе основна роля в романтичния ви живот, оказвайки влияние върху начина, по който се отнасяте към първите срещи и потенциалните връзки като цяло.

В крайна сметка вие сте единственият, който може да определи как да се държи на първа среща, но астрологията може да предвещае потенциални предизвикателства в тази ситуация и да ви помогне да се подготвите за тях. Съветите за първа среща, които се основават на вашия зодиакален знак, могат да ви помогнат да изградите по-силен контакт с другия човек, така че не са за подценяване!
 
А ето кой е най-основният съвет, който трябва да следвате на първа среща, базиран на вашия зодиакален знак:
 
Овен: Проявете търпение
 
Овните са известни с това, че са смели и прибързани във всеки аспект от живота си. Те са нетърпеливи да постигнат целите си и не обичат да се бавят. Въпреки това, когато става въпрос за отношения, това поведение на Овена често действа срещу него. Най-важното за хората от този знак е да се опитат да живеят за момента, да забавят темпото и да отделят време на новия човек, с когото съдбата ги е срещнала.
 
Телец: Не взимайте нещата твърде сериозно още от началото
 
Телецът е един от най-чувствителните зодиакални знаци и това му пречи в първите срещи. Телците не са флиртаджии и като цяло се чувстват некомфортно в компанията на друг човек, докато не го опознаят по-добре. Съветът ни към хората от тази зодия е да различават трепетното вълнение от първата среща с откриването на голямата любов! Едното не гарантира другото, за съжаление. Затова не приемайте нещата твърде сериозно, преди отношенията ви с другия човек наистина да се задълбочат.
 
Близнаци: Не се престаравайте
 
За всеки зодиакален знак излизането на първа среща е изкушаващо, но Близнаците са склонни да преувеличават нещата. Те или започват да се притесняват, че ще бъдат обвързани от другия човек в най-скоро време и започват да се чудят как да се измъкнат (нищо че става въпрос само за първа среща), или пък се престарават в усилието си да направят добро първо впечатление на обекта на желанията си. Съветът ни към Близнаците е да се опитат да се държат максимално отговорно (не закъснявайте), но и напълно естествено. Това е просто етикет за първа среща.
 
Рак: Не забравяйте, че се познавате отскоро с този човек
 
Раците не могат да крият чувствата си. Те са известни с това, че стават емоционални твърде бързо и това понякога включва сълзи. Първите срещи могат да бъдат вълна от емоции за Рака – неловкост, романтика, тъга и вълнение. Основният ни съвет към Раците е да не се оставят да бъдат пометени от тези чувства, а да отделят минута, за да си спомнят, че все пак това е само първа среща.
 
Останалите в зодиака ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

12
Още от ЕС
Една година без ток: Как живеят жителите на мадридското гето Cañada Real?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълна програма винаги, не се знае дали ще ме повторят с тия льохдаунинги.
7
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 седмици
Козирог съм.Винаги си бъркам в носа,правя си топчета и си играя с тях пред желаната.И винаги се впечатляват!
6
0
 
3
 
! Отговори
Див преди 4 седмици
А за да разберете дали ви обича ако сте мъж. Я поканете на ресторант и хапнете по един боб. А вечерта се завийте през глава и ако издържи на миризмата значи ви обича.
5
0
 
10
 
! Отговори
Ако сте мъж, преди 4 седмици
Първо я разходете в най-лъскавата част на града и изчакайте да видите дали тя ще прояви инициатива в кое заведение да седнете. Това ще ви даде повод да си направите изводи. Не е срамно, ако кажете, че това заведение не е според възможностите ви. Нейната реакция ще ви даде ценна информация. За препоръчване е да не й налитате още първата вечер, но имайте предвид, че е възможно тя да ви налети, има всякакви моми.
4
2
 
7
 
! Отговори
Ако сте жена, преди 4 седмици
изчакайте той да предложи в кое заведение да влезете, а когато сервитьорът донесе сметката, посегнете към чантата си. Дори кавалерът да настоява той да почерпи, вие пък предложете да си разделите сметката. Ако той твърдо каже "не", чак тогава се съгласете да бъдете почерпена. Но бъдете психологически подготвена и за варианта той да се разсейва и да гледа някъде в далечината, докато вие плащате цялата сметка. Има ги всякакви. Но все пак това ще ви даде ценна информация за мъжа, важно е.
3
0
 
7
 
! Отговори
Общо взето преди 4 седмици
На първа среща и купете парфюм ако понамирисва!..
2
3
 
5
 
! Отговори
Anus shepti преди 4 седмици
НА ПЬРВА СРЕЩА ЦУНКАЙТЕ И КЛИТОРЧЕТО И ЩЕ СПЕСТИТЕ ПАРИ ЗА ВЕЧЕРЯ
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Покажете издръжливост на парцуца.