Зеленски в Херсон: Продължаваме напред, но не към Москва

Украинският президент говори пред войници в града
14 ное 2022 13:38, Елка Василева
331
 Зеленски в Херсон: Продължаваме напред, но не към Москва
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски посети днес Херсон и говори пред намиращи се там войници, броени дни след като руските сили се изтеглиха от южния украински град, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Продължаваме напред", каза Зеленски на войниците, строени на централния площад на Херсон.

"Готови сме за мир, мир за цялата ни страна", изтъкна украинският лидер.

Зеленски изрази благодарността си към НАТО и към останалите съюзници на Украйна за помощта, която оказват в конфликта с Русия.

На площада в Херсон се събраха и цивилни, сред които имаше родители с деца. Част от тях развяваха украински знамена, а други се бяха загърнали с националните флагове.

"Истински щастлив съм, можете да видите по реакцията на хората, че не става дума за нещо режисирано", каза още Зеленски.

В отговор на въпрос накъде може да продължат настъплението си украинските войници Зеленски отвърна: "Не към Москва... Не ни интересуват териториите на друга държава".
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна е зле , но Русия е по зле и ние не сме добре. Обаче САЩ са най добре !!!
110
3
 
6
 
! Отговори
Хера: преди 1 година
до ЗОЗО: Почвай да пишеш, щото ако се разправяш още с сина няма да ти платя тая вечер!
109
9
 
7
 
! Отговори
сина преди 1 година
до зозо: по-бързо пиши, че центовете свършват след няколко дни - да захлебиш, да имаш за газ за зитата, че няма..
108
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донякъде ги разбирам русофилите. Веднъж щом те оплетат или сам се оплетеш, е много трудно да си признаеш, че си бил наивен и манипулиран. Освен това, при русофилите има някакъв патриархален консерватизъм и много от тях просто не разбират съвременния свят.
107
9
 
20
 
! Отговори
Путинкантроп преди 1 година
Чекиментото Kaпутлин върна руснаците в средновековието . Наглост, примитивизъм, безпардонност и пълен идиотизъм на един самозабравил се диктатор.
106
7
 
4
 
! Отговори
сина преди 1 година
до Баев: спри да баеш глупости и почвай да пишеш, щото времето минава, а центовете трябва да се трупат от хамериканците към твоята кесия.
105
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази война започна още, когато украинците свалиха руската марионетка на кремълския пcиxoпат.... Янукович. Оттогава започнаха всички подлости на джyджето в Кремъл. Сега обаче си намери майстора и ще си плати всичко с лихвите.
104
5
 
7
 
! Отговори
Германец преди 1 година
"Зеленски не е исполит" -- Така е. Аз лично се чудя как пази равновесние с топките си от ***. На Вовката му е лесно със стафидките.
103
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимката не е фейк, и на нея се вижда ясно как милиони уркаинци парзнуват победата, но русофилите си живеят някаква отделна реалност и отказват да приемат очевидното.
102
4
 
2
 
! Отговори
6556 преди 1 година
Владимир Рангелов много мрази руснаците, щото един път го *** един руснак и от тогава ги мрази!
101
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе тоя народ не осъзна ли , че Зеленски е "нацист". И Путин е тръгнал да ги "освождава".
100
3
 
9
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
*** жалки ще си останат само с виртуалните бг фенове. *** е за рашките само когато бият. *** не обича да губи и да изглежда смешен. Иска да се хвали докат пий ракия и мези, и да вика "Казах ли ви аз". И ако не беше украинската кал Хитлер отдавна да ги е заличил, само две седмици по- топло и сухо време не са достигнали, а и е дошла най- студената зима в историята на 1942. Дисциплинираната технологична немска армия не е успяла да превземе Украйна, та тоя монглоиден-сибирски сбирток ли ?
99
1
 
2
 
! Отговори
Антон Баев преди 1 година
До синаТолкова си *** че и да искам няма как да падна до нивото ти за да ти отговоря така че да ме разбереш.От всички русофили тук един коментар няма достоен за дискусия-а това е ролята на форума.Колкото и жлъч да бълвате истината не се променя.
98
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не става въпрос за замръзване на почвата и проходимост на танкове и бронемашини. Руската военна техника е проходима при всякакви условия. Става дума за инфрачервеното излъчване на бронята на въоръжените сили на Украйна което рязко ще се увеличи на фона на ниските температури. Танкове, РСЗО, включително HIMARS, ще се виждат като на длан от руските радари и от руската авиацията.
97
2
 
4
 
! Отговори
не са бивши волейбол преди 1 година
Коментарите с джужетата е много нелеп - щото и Зеленски не е исполит, европейските лидери (Франция, Германия) също не са по 1.80 +...така, че спрете да ги мерите.
96
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите си живеят в някакъв паралелен свят където всичко, което не им изнася е фейк и измислица. Само вожда им Путин е прав за всичко, а лошият Запад иска да ги зароби. Не е лесна и вашата.
95
3
 
2
 
! Отговори
Херсонските вълци преди 1 година
Херсонските вълци вчера пристигнаха в Крим youtu.be/LyYwaischsE . От няколко дни вече животните от зоопарка на Херсон се превозват в Крим защото зоопарка е на остров и ако язовирната стена бъде разрушена животните ще се издавят и ще загинат. ХЕРСОНСКИЕ ВОЛКИ приехали в Тайган и выходят в новый вольер!
94
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ви е студено, танцувайте. Танците определено помагат, защото наистина те стоплят. Можете да танцувате, за да се стоплите, например като подскочите или направите тройна стъпка. За да се стоплят и спестят от отопление у дома, германците стартираха кампанията "Tanzt Euch warm" ("Стоплете се с танци").
93
8
 
4
 
! Отговори
сина преди 1 година
Европа спи, а някой си мисли че е превзел Херсон, Европа спи, а Путин стяга бомбата, Европа спи, а бай дън *** в памук, Европа спи, да живеее пропагандатата....
92
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е блъф че Херсон не е важен. Той е ключов град за Крим , а американците искат именно Крим. Факт.