Романтика в Париж - Брад Пит знае как

Заведе новото си гадже във френската столица
28 фев 2023 19:43, Дарена Найденова
5
Романтика в Париж - Брад Пит знае как
БГНЕС

Брад Пит и Инес де Рамон продължават да обикалят света, като този път пренесоха любовта си в Париж.

След като се появи изненадващо на наградите Cesar миналия петък, където изненада режисьора Дейвид Финчър, 59-годишният Пит се присъедини към победителите и гостите на специална вечеря след церемонията. Събитието беше организирано в известен хотел на Шанз-Елизе и събра на едно място целия холивудски и европейски филмов елит. Сред гостите беше и Брад Пит, който вече не крие новото си гадже от колегите си.
 
Според френския Paris Match, актьорът е взел със себе си и Инес де Рамон, въпреки че двамата са пътували отделно до Париж. Пит, който в последно време е в Ню Йорк за снимките на новия си филм Wolves, където участва и Джордж Клуни, кацна в Града на любовта миналия четвъртък, а Инес беше до него на следващия ден.
 
Това е поредното светско събитие на двойката, която беше забелязана заедно за първи път в Лос Анджелис миналия ноември. Тогава те бяха зад кулисите на концерт, срещайки се с Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер. Според източници, Пит и Рамон са били вече двойка от няколко месеца преди да бъдат видени на концерта.
 

Брад Пит се облече като морков

 

 

Брад Пит се оттегля от холивудския си бизнес

 

 

Нещата се задълбочават: Брад Пит и Инес де Рамон заедно на Нова година

Актьорът от „Вавилон“ беше свързван с няколко известни жени след развода си с Анджелина Джоли през 2016 година. В списъка му попаднаха имена като Емили Ратайковски и Никол Потуралски. Междувременно Де Рамон и бившият ѝ съпруг Пол Уесли се разделиха през май 2022 година след тригодишен брак. Тя среща Пит чрез общи приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа на дърти години се разврати.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
59 г...тоа па
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го интересуват тея сатанисти педофили?

Спонсорирани публикации