Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации

Не е подавала сигнал към МВР, споделяла опасенията си с близки
7 апр 2023 12:00, Стела Стоянова
116
Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации
Снимка БГНЕС

"Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации", заяви на брифинг на МВР вътрешният министър Иван Демерджиев.

"От първия момент, въпреки че това се водеше отвличане, ние работим като при убийство", каза още Демерджиев.
"Няма подаден сигнал от жената към органите на МВР. Тя е споделяла опасенията си със своите близки", коментра пък главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Още по темата

"На 3 април е постъпил официалния сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си. С мъжа, който е задържан, са имали познанство в близки отношения. В резултат на тази връзка възниква някакво противоречие, което е довело до убийството на жертвата", добави Тодоров.

Тялото на 32-годишната жена бе намерено снощи в столицата. То бе открито в багажник на автомобил.

Полицията е задържала е неин колега, с когото тя е имала отношения преди време.

Колата с убитата жена е намерена в автосервиз на приятел на задържания. По неофициална информация жената е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.

Убитата в София Кристина е била издебната преди пътуване. По неофициална информация тя трябвало да замине в командировка. Тогава била причакана от бившия си приятел Калоян.

Той я застрелял с пистолета на свой близък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: МВРубийствобагажник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лека и пръст и БОГ да я прости жената,но се набива въпросът толкова глуповата ли е била,че е разчитала за помощ от *** НПО?! Те са тук,за да правят злини и проблеми,а не за да помагат! Явно жената е била от групата на "умните и красивите" и за съжаление е платила с живота си! Жалко за детето,остава без майчица!
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да разбера какъв е мотива на убиеца. Разделил се с тази преди 5 години, има си вече друга приятелка, какво го е провокирало до такава степен, че да я застреля? Явно централно не е наред момчето.
102
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
То и последната убита е напуснала насилника си. По отношение на Библията - много жени от по-старото поколение мислят по този начин - така е отредено, ако трябва, няма и да ядем, да има за мъжа, а че работели по ниви и градини и после в дома с по много повече деца, едва ли това е нищо........
101
0
 
4
 
! Отговори
една преди 1 година
До до всички, плюещи - причините са доста дълбоки, една от тях са двете основни религии, според които на жената е отредено тотално, подчертавам тотално робство - напълно да се подчинява на мъжа и дори и винаги да мълчи. Цитирам буквално. Другата дума на това положение е робство, но то пък е отменено. Затова много мъже направо недоумяват как някаква си там изобщо може да си отвори устата, камо ли нещо повече, но те дори не осъзнават това, защото е генетично заложено у тях, не само примитивизъм.
100
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До всички, плюещи радостно жертвата - агресивният убива и мъже, дори и повече мъже са убити от мъже реално. Затова и вие за нещо незначително според вас може да го отнесете. Зад такава позиция се крие единствено женомразство. Истината е, че има всякакви. И ми отговорете - защо и самите мъже търпят психически тормоз, нали жените си заслужавали да ги убиват заради търпението. А защо ли доста са убити, след като са напуснали насилника?
99
4
 
4
 
! Отговори
Име преди 1 година
Казах ли ви, че в следващата статия ще има "очеизбийни факти". Тоз и той плямпа: "Застрелял я бившия й приятел с пистолет на приятел".... И вие ще повярвате на тая простотия? За да се обръщаш към НПО-та, значи нещо яко си загазил! Ама не тоя(той ще отнесе всичко заради това, че й е бил някога чукач) , а тая, защото нещо нечисто е правила. Какво, няма да узнаем, само ще ни кажат, че е застреляна(ей така изведнъж ни го съобщават) от бившия си приятел. Некадърен министър!
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се, бее...
97
0
 
7
 
! Отговори
акъл море... преди 1 година
Мили момичета, когато пишете бележки кой е виновен за смъртта ви, пишете, че нямате доверие на родната полиция. те милите нямат акъл да разберат защо момичето търси помощ другаде
96
0
 
1
 
! Отговори
Профайлър преди 1 година
....любов, обич, грижа, защита на семейните ценности, ревностно съблюдаване на християнския морал, защита на обществото от трето-половите, преклонение пред секса ...
95
0
 
4
 
! Отговори
Котка преди 1 година
До ... Не ненужни, категорично вредни. Дават на жертвата илюзията, че прави нещо, че получава помощ.
94
0
 
4
 
! Отговори
Гражданина преди 1 година
Тя полицията понеже защити психиатъра... Нинова уж щеше да променя законите, сега защо не коментира?
93
1
 
10
 
! Отговори
... преди 1 година
Тези неправителствени организации са абсолютно ненужни и в много случаи вредни.
92
2
 
10
 
! Отговори
Рендету преди 1 година
Едва ли полицията ни щеше да я защити дори и да беше подала сигнал в МВР! Сега този убиец трябва да лежи поне 20 години в затвора.
91
0
 
10
 
! Отговори
До 87 преди 1 година
Там ти е грешката, че мислиш логически. УБИЙЦИТЕ НЕ МИСЛЯТ . НИТО ЛОГИЧЕСКИ, НИТО НИКАК. ЗА ТЯХ ИМА1 МИЛИОН " ПРИЧИНИ" ДА УБИЯТ.
90
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът винаги е един и същ - смачканяците вместо да се обесят, убиват.
89
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само бой, ***** и сръбска музика!
88
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре комплексираните плям-пала на Вергов , обожатели на побоищата на жени - пишете сега тука . БГ-антиджендър мъжагите с шишето ракия и непрания потник .
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оплакала ли се е в полицията?
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първопричината е липса на образование, убил я и какво, ще лежи в затвора, ще излезе , никоя нормална фирма няма да го вземе с това съдебно минало, ще си пропилее живота от чиста доза простотия
85
2
 
26
 
! Отговори
мак преди 1 година
Не мога да разбера, как така има индивиди, които оправдават едно убийство. И че приемат, че жената е виновна, а не че убиеца е психопат. Това е убийство, а не шамар, защото е стъпила накриво, ако въобще е стъпила.

Спонсорирани публикации