Седмичен хороскоп за периода до 1 октомври

Какво да очаква всяка зодия в последните дни на месец септември?
Обновена: 26 сеп 2023 10:00 | 26 сеп 2023 09:54, Теодора Драгоева
0
Седмичен хороскоп за периода до 1 октомври
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 25 септември – 1 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март – 20 април)

Няколко дни преди и след пълнолунието, което ще е във вашия знак, интуицията ви ще е особено силна. Възползвайте се, за да се справите със затруднения, засягащи личните ви отношения. Анализирайте причините за появата им, преценете критично степента на собственото си участие в тях, бъдете готови да се откажете от някои остарели схеми, използвани до момента. Подходящо е да се занимаете и със саморазвитието си. Не би ви навредило надграждането на знания и усъвършенстване на умения, ще разполагате и с условия, за да го направите.

Телец (21 април – 20 май)

Аналитичните ви способности ще са изключително силни и ще успявате да направите ясни и обективни заключения върху наличните факти и събития. Занимайте се със структуриране и разпределяне етапите на развитие на перспективните си проекти. Не ограничавайте инициативата си, замислите ви ще получат подкрепа. Единственото, от което е желателно да се въздържате е участие в авантюри и хазартни игри. Изразходвайте ресурсите си с грижата на добър стопанин.

Хороскоп за седмицата и за останaлите зодии, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации