18-годишен уби с нож млад мъж в Пазарджик

Убийството е станало по време на спречкване, нападателят се издирва
Обновена: 30 сеп 2023 11:10 | 30 сеп 2023 11:00, Красимир Ангелов
101
18-годишен уби с нож млад мъж в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Полицията в Пазарджик разследва тежко криминално престъпление. Сигнал за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания 112 малко преди 19:00 ч. в петък.

По първоначално получените данни на улица в областния град в квартал "Запад" е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на Спешна помощ.

Установено е, че 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания. За съжаление, въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал.

Една от версиите е, че скандалът е станал заради момиче. По време на нападението 18-годишният е използвал нож, каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град.

Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива. Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
34
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 7 месеца
Както ми каза един англичанин преди 10 години. Днешните младежи вика не са като нас. Ние едно време като имаме проблем помежду си се бием открито. Бием се, после пак се сприятяваме А днешните младежи ако му кажеш нещо, което не му харесва не се бие а те издебва и те мушка с нож. Явно и в Англия и в България тенденциите са едни и същи. Настигнахме западняците.
10
3
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 7 месеца
На некомпетентното и корумпирано правителство!
9
0
 
22
 
! Отговори
Пазар преди 7 месеца
Много хор са ме првдупреждавали да не ходя в Пазарджик. Доста *** имало и българите не падали по-долу. Могат да те пребият за нищо.Кмета им, който изкара милион мандата също беше замесен в убийство, корупция и ебн.
8
1
 
27
 
! Отговори
Морес преди 7 месеца
В Пазарджик има повече ромски квартали от български. В България на тези местни много общини ще имат ромски кметове. До следващите Пазарджик може и областен ром да има за кмет. Натам си вървят нещата, ами дано не ни ги върнат от Германия, че процесът ще се ускори. Сега махалите са там частично.
7
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путинизъмът е много заразен и опасен. Виждат какви варварщини се правят в Украйна и това им дава криле на много подрастващи да вършат подобни неща.
6
0
 
18
 
! Отговори
До Хмм преди 7 месеца
Ножовете се крият по-лесно. Няма как да си пъхна бухалката в джоба и се набивам на очи...
5
2
 
18
 
! Отговори
Хмм... преди 7 месеца
Преди на мода бяха бухалките, сега явно е дошло времето на ножовете! И времена, о нрави, о мила родна територийке...
4
5
 
6
 
! Отговори
Академика преди 7 месеца
Да се исприемва станбулската конфекция.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
9мм или някоя случайна артерийна дупка на 19 годишния малчуга ще ми осветлят бъдещето на небето. От такъв нормален човек не става!
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оскотяло стадо...
1
2
 
29
 
! Отговори
Манолски преди 7 месеца
Много ножари се навъдиха

Спонсорирани публикации